Film in regia altuia! Dar totusi cu final fericit!

Film in regia altuia! Dar totusi cu final fericit! | Autor: nikolici

Link direct la acest mesaj

O zi normala de toamna cu bebicul la purtator in burtan, toate bune si frumoase nimic nu parea a interveni in aceasta zi frumoasa de toamna tarzie de 1 noiembrie.Numai ca seara lucrurile au luat cu totul o alta turnura .
Au inceput neasteptate contractii destul de dese si intense, oricat mi-am dorit sa nu mi se intample seara sau noaptea doar cu gandul ca voi pleca singura la maternitate din cauza Karinutei si ca ar putea sa o sperie plecarea mea in noapte, dar asa mi-a fost scris si nu m-am putut opune in fata destinului.
Plecata mai bine zis fugita de acasa in noapte la orele 23:00, nu inainte de a-mi culca fetita si de a o sti linistita si adormita fara a o lasa cumva traumatizata de disparitia mea, mi-am pupat Karinutza dulce apoi sotul care tremura la gandul ca nu putea sa vina cu mine si dusa am fost la maternitate condusa de un prieten bun.
Acolo ajunsa, m-a preluat o moasa, m-a luat frumos de mana si m-a dus in camera de garda unde mi s-a facut control si monitorizare in urma carora s-a luat decizia de a fi intrenata avand contractii la 3 minute extreme de intense.
Condusa la rezerva mea, unde incep o grama de proceduri, fise medicale de completat, o asistenta imi lua sange, alta imi baga branula, alta imi punea monitorizare pe burta, eram singura intr-un loc care nu m-a speriat nici macar o secunda poate si datorita faptului ca de data asta am avut sansa sa nasc intr-o maternitate privata si sa vad ca se poate si altfel.
Povestea mea trista incepe dupa vreo 3 ore de travaliu care s-a dovedit a fi fost fals, contractile au inceput sa scada in intensitate si interval, asadar m-au lasat sa ma odihnesc printre monitorizarile destul de dese.
A doua zi dritza mea, a venit special sa ma vada si sa ma controleze, col deschis insa bebic sus de tot si cu capul putin stramb.Mi-a spus asteptam pana maine, sunt sanse 50-50% sa nastem azi maine si am crezut cu tarie ca asa va fi, cu toate ca mi-a expus problema cu copil mare peste 4kg ca asa a reiesit la eco si in special capul stramb, posibil sa fie blocat cumva si sa nu coboare din cauza asta, dar a zis asteptam pana maine, vedem ce se intampla.
A treia zi totul la fel, m-a intrebat dc sunt de accord cu ceva ajutor pentru a declansa travaliul.Am spus ok si mi-au dat CA intravenos, dimineata pe la 7 cred ca era, CA care teoretic ar fi trebuit sa-si faca efectul in 2-maxim 3 ore sa se faca o schimbare ceea ce nu s-a intamplat si atunci mi s-a dat ulei de ricin o scarbosenie mai mare nici ca am gustat vreodata, ei bine nici asta niciun efect si atunci am intrat in sperieti ce se intampla si ce fac?Plec acasa in situatia in care ma aflam cu contractii la 10 minute cu riscul de a-mi pune bebicul in pericol, mai ales ca stiam ca e putin blocat …am stat, am plans, am discutat, iar am plans, m-au trecut mii si mii de ganduri, cum de mi se intampla mie asta, la a doua nastere, de care toata lumea imi zicea ca este super usoara, de ce, de ce mi s-a luat sansa, de ce mi s-a luat filmul regizat in mintea mea de gravida, totul trebuia sa iasa perfect, nimic nu trebuia sa intervina, visam la momentul asta de atatea luni….din pacate balanta atarna spre cezariana, eu sincer cred ca as fi plecat de idioata pe strazi numai sa nu ajung la asta, dar sotul m-a convins ca este cel mai bun lucru in momentul respectiv si ca tot ce conteaza este sa avem un copil sanatos fara riscul de a-l pune cumva in vreun pericol, asa ca am zis DA cu lacrimi in ochi si mielul a fost dus la taiat la propriu.
In sala de operatii, o caldura aparate a tuturor care au participat la “taierea mielului”, o muzica frumoasa si toata lumea intr-o veselie, numai ca mie imi venea sa urlu si sa zic NUUUUUUUUU eu vreau totul sa decurga normal, vreau nasterea mea in apa, vreau karma fetitei mele sa nu fie atinsa de cezariana asta, vreau ca fetita mea sa vina cand vrea ea, nu cand vreau eu, o mie de ganduri in capul meu, de abia ma abtineam sa nu plang, imi venea sa urlu efectiv, dar caldura rahi anesteziei m-a facut sa –mi iau o pauza de la aceste ganduri negre si sa ma afund intr-o liniste ciudata, din cand in cand linistea imi mai era disturbata de anumite intrebari ale doctoritei , anestezistului sau asistentilor…in rest liniste , o liniste rece…pana cand mi-am vazut fetitza curata de abia scoasa din mine si am auzit-o plangand ceea ce mi-a dat sentimentul ca totul va fi bine, ca sunt norocoasa ca am doua fetite sanatoase si frumoase, ca nimic nu ar putea sa ma implineasca mai mult de atat, ca nu exista termen de comparatie bucuria de a avea copii, de a te bucura de ei, de a recopilari cu ei odata , de a face lucruri care poate in copilaria fiecarei mamici nu au existat.Toate aceste actiuni sunt date de sentimentul puternic de iubire pe care orice mama ar trebui sa-l aiba undeva in interiorul inimii.
O sa raman cu o rana deschisa din cauza operatiei de cezariana, pentru ca oarecum o voi considera ca un esec personal, insa bucuria unui copil sanatos ma va ajuta sa trec peste acest moment regizat de altcineva, caci cum v-am spus povestea mea era cu totul alta!
Dar ca sa termin intr-o nota optimista sunt cea mai fericita mamica din lume si ii multumesc lui DD ca mi-a dat prunci sanatosi de care eu si tati lor vom fi mandri sa-i crestem asa cum se cuvine si sa-i protejam de orice ar putea interveni in viata lor!
Din data de 3 noiembrie familia mea este complete, poate poate un baietel peste 3 ani daca om putea sa le ducem pe toate cu brio!

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns andy.p spune:

...Foarte frumos,Niko.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luminita2008 spune:

f emotionant, sa-ti traiasca si sa te bucuri de minunile tale!

Ceata lui pitigoi: Luminita, Edi si Robi - 26.09.2008

"Exista pe lume bucurie mai mare ca un copil: DOI copii!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns khristin spune:

Frumoasa povestea Niko, iar detaliile tehnice conteaza mai putin in fata venirii pe lume a puiului drag . Asteptam cu drag si nasterea baietelului cum ai spus.

Cristina

Yasmine et Chris Anthony

The past is history, the future is a mystery, but today is a gift—that’s why it's called ‘present’.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns baby_boy spune:

Nicole sa te bucuri de printese 1000 de ani!! Foarte emotionanta povestea!! Lasa in urma gandurile ..asa a fost sa fie !! Sa-ti fie sanatoase fetele si sa aiba noroc in viata!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AlexaM spune:

Felicitari Nikol pentru cele doua minuni ale tale si pentru familia fericita pe care o ai!...E tot ce conteaza! Multa sanatate si fericire!!!

Mami de roscatzel Matei Gabriel 24.08.2008 si 30+ Theodor Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kllemi spune:

niko foarte frumoasa povestea venirii pe lume a Kendrei ...muulta emotie...sa va traiasca printesele sa va bucura-ti de ele muuulti ani si poate, vb. ta cine stie, peste vre-o cati ani vrei tu, sa vina si PRINTUL

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns angelynna82 spune:

superba povestea nasterii Kendrei , felicitari mamico pentru minunile tale

de Crina(12.10.2008) "pinsesa lui mama"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maitreyi spune:

felicitari nikolici pt printese, sa fie sanatoasa si voioase, sa va umple casa si viata cu rasetele lor

-----

O poveste cu Minuni - o roza si un fluturas dragalas

Slava Tie, Doamne!

The colder the winter the warmer the spring

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tanamera spune:

Felicitari Nikolici!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nikolici spune:

Multumesc mult mamici dragi, tot ce este mai bun si mai frumos si pentru voi si pruncii vostri!!!

Mergi la inceput