Fluturasi de martie-aprilie 2011 (67)

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns bb_yasmi spune:

cami

da' eu cum ard caloriile de la cartofi prajiti + budinca???? + un frappe???

mami x2 , de fetita cu codite si s 25

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns viss spune:

buna, fetelor. multumesc mult ptr raspunsuri, eu am avut 2 nopti cu cosmaruri legate de amenajare, vedeam beblusi, patuturi, pereti..ieri noapte aproape ca mi-a venit sa bocesc, cand m-am trezit in toiul noptii si mi-am dat seama ce am visat, m-am simtit vinovata, n-as vrea sa ma mai gandesc la astea, sa-i vad intai nascuti..ce rost au toate intrebarile sau nedumeririle, cand as putea sa-i pierd pe amandoi intr-o secunda? stiu ca sunt cam prapastioasa, dar nu ma p[ot abtine. asa ca, initial am sa pun patul in camera noastra, desi cred ca dc as dormi eu pe o canapea langa, i-ar fi mai avantajos tatalui, el zice ca cica in armata dormea si pe gresie,si pe sacii de cartofi..si ne adaptam din mers.dc vad ca nu poate dormi , ma mut eu cu bebicii in camera de langa, apoi mai incolo, dc nu au probleme, ii mai las si singuri..o sa ne adaptam din mers, ei sa fie sanatosi, ca asta e o bagatela
am si eu aceeasi problema - cu simtitul, am intrat in sapt 21 si nu-i simt.macar pe unul dc nu pe amandoi. la ultimul eco, acum 1 sapt, fata dadea suturi iar dr ma intreba dc nu simt, nimic nu simteam, si nici de atunci nimic..ma consolez cu gandul ca, atunci cand vor incepe , o sa ma satur: unul la splina, unul la ficat..dar binenteles ca am o nesiguranta, as vrea sa simt, voi povestiti de la 14 sapt, si la mine nimic, si mai am si 2..

20 SA+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miki1979 spune:

eu acum am reusit sa-l culc pe Vlad.. am recuperat ce ati scris..dar nu mai tin minte mare lucru..

koko, tare frumusica Sofia si fratioru la fel..pot sa te intreb pt ce faci kineto ?
alina06, sunt tot felul de specimene de oameni..si noi aveam unii deasupra in Bucuresti unde stateam..sincer a fost principalul motiv pt care ne-am dorit sa ne mutam..eu nu mai suportam..insa oameni din acestia sunt peste tot..acum cand ma intorceam din parc, o mamica a tipat la fiesa ( vreo 7 anisori ) care nu reusea sa-si puna geaca pe ea..hai mai repede ca-ti dau un picior in gura..groaznic, nici la un caine nu zici asa ceva..si uite asa se formeaza generatiile de maine..
cami antonia, am patit-o si eu cu vlad cand era mic, vreo 9-10 luni..cu o bucata de banana..culmea ca era cea mai putin periculoasa dintre toate fructele fiind moale si uite ca s-a intamplat..stiam lectia din carti..l-am ridicat de picioruse cu capul in jos si cu o bataie pe spate s-a rezolvat..a sarit banana..dar am tremurat toata ziua dupa aceea, n-am mai fost buna de nimic..
scrish, apropo de ce ziceai tu cu mamicile care nu povestesc decat lucruri negative, zicea cineva ca n-ar avea instinct matern....eu nu cred ca exista asa ceva..cred doar ca iti relateaza tie doar partea mai "urata" pentru ca probaibl sunt doborate, depasite de situatie sau inca nu si-au gasit echilibrul..dar partea frumoasa sunt sigura ca exista si la ele, doar ca nu o vad..sau nu vor sa o vada..

in rest nu mai tin minte..
patut noi avem 120/60. ne doream varianta mai mare dar nu avea loc la vremea aceea in camera lui Vlad..
alaptatul in pat este f comod pt mamica intradevar..desi eu nu reuseam f bine..adica eu stateam tot cam incomod, semiridicata, ca sa-i fie lui bebe bine..altfel o scapa pe titi din gurita..

mami de Vlad 09.04.2009 si s24 cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miki1979 spune:

Citat:
citat din mesajul lui bb_yasmi

cami

shopping, shopping..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Happiness_4_us spune:

Da scrieti nu va incurcati.

Alina.n da-mi si mie PM cu reteta de gogosi.

Legat de patut, noi aveam 120/60. Acum A abia are 100cm, dar in patut nu mai intra ptr ca erau si aparatorile care luau din spatiu etc.
Sincer, nu vad rostul unuia mai mare ca oricum copilul creste si trebuie luat din celalalt, ptr ca in asta, chiar daca i se dau jos lateralele-i este mai dificil sa se urce, ca e mai inalt decat celelalte ptr urmatoarea perioada de varsta. Parerea mea, nu vreau sa supar pe nimeni.

Strumf
, am dat Pm cu reteta! Cred ca mi-a scapat cand mi-ai cerut-o!

Mamica fluturasului Andrei si 25+ Maria

Am produse la bazar. Ajuta si tu!

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui miki1979

Citat:

cami

shopping, shopping..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns strumphitza spune:

Citat:

cami

urci si tu scarile la mall nu te duci cu liftul, si daca o fi sa iti placa repeti de mai multe ori figura

eu am de urcat si intins rufe pe la etaj si de pus la loc altele si de aia spuneam ca am de urcat scarile pana la etajul 2 de cateva ori dar eu si in rest imi gasesc de urcat

daca va spun ce fac o sa radeti o saptamana de mine , dar ma risc si va spun
daca de exemplu sunt pe jos prin bucatarie si ma trece un pish nu ma duc la baie de langa bucatarie la parter, urc la etajul 1 sau 2 sa mai misc fundu si sa fac de la inaltime
sau daca am chef de urcat scari imi gasesc de facut cate ceva pe la etaje, mai ma duc si spal baile, mai dau un pic cu carpa de praf, mai scutur ceva ... da numa sa urc scarile

nu stiu ce m-oi face eu mai tarziu cand o fi burtoiu mai mare , nu cred ca o sa mai merg eu la etaj sa fiu la inaltime pe tron

_
Mind the Bump! 20+ Sophia Nicole

Mergi la inceput

iasmi de la 2 ani fara 1-2 luni are pat de domn'soare de 90/190....

Mergi la inceput

strumph ffff bine faci. miscarea face bine, numai nu exagera.

koko e superba mica printesa!!! ce frumoasa e!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Happiness_4_us spune:

Citat:
citat din mesajul lui madutza_bra

Simo, vreau sa cred ca o sa se vada 100 gr in plus, atat cat a avut ciocolata

strumphi, io zic sa mai bagi din aia cu portocala , ca tot ma gandesc de cateva zile sa fac un desert ceva cu portocale. aveti vre-o idee?

Povestea nasterii

Mada, mami fericita de Cristian Andrei-29.12.2008 si acum 25+ cuCatalina Ioana

Poze

---------------------------------------------
Ceea ce nu te doboara , te intareste!

http://preg.fertilityfriend.com/pregticker/190dd3/preg.png

Ar merge o tarta cu portocale/mandarine deasupra sau un pandispan cu portocale bucati, inauntru, numai ca fara pielitza.MMMmm
Sau merge si pandispan cu crema de portocale, exact ca cea de lamaie.

Mamica fluturasului Andrei si 25+ Maria

Am produse la bazar. Ajuta si tu!

Mergi la inceput