Fluturasi de martie-aprilie 2011 (67)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns roxy_s spune:

fetelor eu merg sa mananc o ciorbita si imi fac si un gratarel de vita ca il am pregatit si cu salata.

S-a intamplat minunea mult asteptata25+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ailed_dota spune:

dragelor, v-am zis, dr.mea vrea sa ma internez in spital sa-mi faca nu stiu ce profil de glicemie 24 de ora si dupa vedem. pana atunci tb sa tin regim..
sincer imi e frica sa mai pap..
Simo mercic de incurajari grija mea cea mare e sa nu-i faca rau lui bb. iti dau dieta cum sa nu..

Inrest nu conteaza ce tb sa fac, fac.
Asa cum nu pap decat chestii pasteurizate si nu pap nimic care contine ou crud, nu salam, nu pesti din speciile care au mercur, o sa numai pap zahar (dulciuri, suc de niciun fel, cartofi, orez, paine)
Ma incuraja o prietena spunandu-mi pe mess ca o sa ies miss din sarcina cu 1800 de calorii in 5 mese)
va pup dulce , dar tb sa ma duc sa o iau pe printesa cea mare de la scoala

mami de de 7 ani si ingeras si 21+cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxy_s spune:

djlaura, scrish pe unde umblati?

fetelor dar dinora si dorinut n-au mai scris, nu? sau am citit eu in viteza si n-am vazut?

S-a intamplat minunea mult asteptata25+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bb_yasmi spune:

roxy, faci misto??? nu e mult 4 clatite mari>???

simo, si lista ta as putea o continua eu... o mancare de varza dulce cu afumatura, varza acra calita, un tiramisu,....etc etc nu mai spun ca imi ploua in gura deja...

mami x2 , de fetita cu codite si s 25

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns SVETLANA_B spune:

Citat:
citat din mesajul lui alina.n

yasnmi ce frumos ai povestit tu acolo de clinica privata , ca sa zic..isi merita banutii..intr-adevar te vei simti acolo ca o regina

Eu voi merge sa nasc tot la spitalul unde am nascut-o pe naty desi este de stat e destul de curat,reamenajat si sunt conditii in salon:doar 2 paturi in camera,tv,frigi,calorifer suplim daca nu e suficient de cald, baie, il ai pe bb in permanenta cu tine. Mie chiar mi-a placut aici.

e bine ca v-ati strans asa mai multe burticute , asa dupa nastere veti merge impreuna sa-i plimbati pe bebici...si eu am prin zona cateva prietene cu care m-am mai intalnit la prima sarcina dar acum la a doua inca nu cunosc pe nimeni in zona , chiar fetele sta cineva in zona N.Grigorescu-Palahy?

felicitari pt reusita cu kg deci sa inteleg ca nu s-a pus nimic din ce ai papat aseara, eu am azi 64kg fix

mami de Naty (10.04.2009) si 26+ cuAlex

La ce spital de stat ai nascut-o pe Naty?

Waiting for a miracle !!! in 20 sapt cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina.n spune:

svetlana la Sp Titan

Mergi la inceput

roxy pofta mare sa ai!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mandreeac spune:

Citat:
citat din mesajul lui madutza_bra

mandreeac, ce burtica mare si frumoasa! Bravos!

Povestea nasterii

Mada, mami fericita de Cristian Andrei-29.12.2008 si acum 25+ cuCatalina Ioana

Poze

---------------------------------------------
Ceea ce nu te doboara , te intareste!

http://preg.fertilityfriend.com/pregticker/190dd3/preg.png

Multumesc! Pare mai mare in poza sau cel putin asa mi se pare mie!

Andreea B. cu o minune in burtica. Multumim Doamne ca esti bun cu noi si ajuta-ne sa fim sanatosi 24+ Rares Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns SVETLANA_B spune:

Citat:
citat din mesajul lui alina.n

svetlana la Sp Titan

Eu o sa nasc la Elias, am auzit ca si acolo sunt conditii bune, a mai nascut cineva din voi acolo? Stiu ca la stat nu e ca la privat, ma bucur Yasmi ca ti-a placut mult.

Waiting for a miracle !!! in 20 sapt cu

Mergi la inceput

svetlana inca nu m-am decis 100 % . trebuie sa vb si cu dr meu, cu el inca nu am vb. oricum merita toti banuti ce am vazut acolo si starea psihica avuta. sa nu mai vb de prietena mea care era asa de relaxata si linistita. prima nastere si ea a avut-o la stat.

Mergi la inceput