Fluturasi de martie-aprilie 2011 (67)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns strumphitza spune:

Citat:
citat din mesajul lui alina.n

singura?

mami de Naty (10.04.2009) si 26+ cuAlex

mai sunt eu , imi beau cafeluta acum, dupa ce am alimentat buricu , mi-am facut un espresso, cu cafea decofeinizata 80% si restul cafea normala illy, la sfarsit i-am pus niste laptic si juma de lingurita zahar brun, a iesit super bunaaaaaaa

ma duc acusi pe afara sa cumpar smantana si legume sa fac o ciorbita de perisoare

_
Mind the Bump! 20+ Sophia Nicole

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simonacip spune:

Ailed-dota, la fe e normal sa fie modificari, nu te ingrijora, eu am avut la toate sarcinile asa...Cu glicemia nu stiu ce sa zic, dar o mica dieta nu strica...Sa+mi spui si mie ce dieta iti dau, as vrea sa tin si eu chiar dc nu am probleme cu glucoza. Am avut o mamica la odiseea trecuta care a avut diabet gestational, dupa sarcina si-a revenit si totul a fost okStai linistita , nu-i face rau lui bb....

Alina...ultima oara aveam 64,5, incerc sa ma echilibrez cu mincarea, sa vad ce rezultate o sa am...dar sper sa ma mentin, nu mai zic de scazut. Sper sa nu mai maninc seara...asta vreau sa reusesc!

Lavi...ma bucur pt tine. Eu una pentru 2-3 zile de stat in spital..nu as plati, mai bine fac altceva cu ei...dar pentru unele fete e foarte important acest aspect.Vreau si eu clatite de la vecina ta...Si pt mine anii astia cu copiii acasa au fost grozavi

Simona, mami de baieti David, Matei si 23+ Vlad Arsenie
"Cele ce sunt cu neputinta la oameni sunt cu putinta la Dumnezeu."
"Tine mintea ta in iad si nu deznadajdui"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxy_s spune:

am venit si eu de la plimbare. si acum rontai niste covrigei cu ciocolata

alina.n nani cred ca de acum, ca dupa ce vin de afara mereu ma ia somnul.

mandreeac ce burticuta frumoasa si ce-a crescut pentru cine ai facut 4 checuri???atatea mancati voi? sau sunt din alea micute?

bb_yasmi ma bucur ca ai fost incantata de clinica. conteaza mult sa te simti...ca acasa, sa zic asa. dar ca sisimona la fel zic si eu ca mai bine fac altceva cu banii aia.

eu ca si alina.n tot la stat la maternitate am ramas, inca nu mi-am schimbat opinia. la noi este foarte bine, conditiile din rezerve sunt ca la privat, ai tot ce vrei, si ca pret nu mai zic ce avantajos este.

S-a intamplat minunea mult asteptata25+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina.n spune:

strumf sa-ti priasca cafeluta si spor la gatit

simo tot e bine daca te mentii
sa stii ca am obs ca daca nu mai mananc seara tarziu e mult mai bine,inainte masa de seara era cea mai consistenta din zi si o mai luam si tare tarziu, acum mi-am facut program sa vad cat ma tin de el

mami de Naty (10.04.2009) si 26+ cuAlex

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bb_yasmi spune:

am revenit!! am bagat 4 clatite mari.....

alina, da tot atatea kg am....acum sa vedem maine...oricum o crestere mica nu e asa dramatica...

sincer cel mai "oripilata" nu sunt de conditiile din spitalul de stat, si la noi sunt ok, sunt renovate, etc ci de nesimtirea personalului, de modul in care te fac sa te simti dar mai ales de spaga care trebuie data si cu care trebuie sa fi in permanenta pregatita.

mami x2 , de fetita cu codite si s 25

Mergi la inceput

ailed nici eu nu stiu sa-ti zic de analize. dar nu te ingrijora, asteapta sa mergi la doctor sa-ti zica el cum sunt. poate nici nu trebuie sa-ti faci griji.

Mergi la inceput

bb_yasmi cu ce au fost clatitele?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bb_yasmi spune:

2 cu gem si 2 cu finetti dar astea le-am mancat in loc de masa de pranz :(( ca s au "dus" caloriile disponibile pt masa de pranz :))

mami x2 , de fetita cu codite si s 25

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simonacip spune:

Ama si andreea, vazut burtici, ce frumoase sunt!Andreea, la tine a crescut, mi se pare ca a ta seamana cu a mea.
Roxy, bun covrigei cu cioco. Mmm Si vreau si chec si supa cu galusti si ciorba de perisoare....pandispanul ala cu crema de lamaie/portocale ....
.....si abia ce-am mancat

Simona, mami de baieti David, Matei si 23+ Vlad Arsenie
"Cele ce sunt cu neputinta la oameni sunt cu putinta la Dumnezeu."
"Tine mintea ta in iad si nu deznadajdui"

Mergi la inceput

bb_yasmi nu prea este bine ca sari peste masa de pranz. pai clatitele sunt clatite , pranzu-i pranz. 4 clatite nu-i chiar asa mult.

Mergi la inceput