Fluturasi de martie-aprilie 2011 (67)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns alina.n spune:

Citat:
citat din mesajul lui Happiness_4_us

Citat:
citat din mesajul lui SVETLANA_B

Fetelor, voi tot spuneti de dulciuri, va faceti pofte, dar eu sunt ca o stana de piatra, nu am pofta deloc de ele, nici cand sunt in magazin si le vad, nu ma tenteaza....in schimb muraturile . Le-am terminat pe cele care le aveam in casa si astept sa ma duc la mama soacra sa-mi mai dea...

Waiting for a miracle !!! in 20 sapt cu

Eu la prima sarcina nu am pus gura pe nimic dulce, ca nu aveam pofta, in schimb muraturi, castraveti in otet, orice, radeam instant cu borcanul.
Si am facut baiat. VAd ca si tu tot baietel o sa ai. O fi vreo legatura.

Mamica fluturasului Andrei si 25+ Maria

Am produse la bazar. Ajuta si tu!

La mine a fost exact invers ,daca la fetita nu ma tentau deloc dulciurile , acum in schimb as rade tot ce-mi iese in cale.
Cea mai buna metoda e sa nu le am in casa

mami de Naty (10.04.2009) si 26+ cuAlex

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Happiness_4_us
Madutza, si pe mine ma dispera plita as aca o dau cu cif si o las cateva minute la inmuiat si pe urma doar o sterg cu laveta. Se curata foarte usor si in timpul ala forumesc!

Eu folosesc pt cuptor/aragaz Triumf este o sol romaneasca si e superrr

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bb_yasmi spune:

azi m-am trezit tareeeee bine dispusa!!! este zi de cantareala si de schimbatul saptamanii azi am luna intreaga in care am reusit sa imi mentin greutatea si...mi-am propus un nou target.... sa mai incerc inca 2 saptamani sa mentin tot kg astea sa intru in luna a 7-a tot cu atat!!! sa vad daca reusesc!

bunnnn, azi am fost la spitalul particular si am ramas..... profund impresionata de tot ce e acolo. e o atmosfera calda, placuta, linistitoare, relaxanta ceea ce iti confera incredere si iti da o liniste si o siguranta. personalul fff placut, bland , civilizat asa cum ar trebui sa fie peste tot ca doar suntem oameni cu totii nu animale...:((
salile de travaliu arata super bine, toate dotate cu aparatura de monitorizare, 1 singur pat in fiecare salon de travaliu, poti fi insotita pe tot timpul travaliului de mama/sot. ai in permanenta moasa langa tine, plus dr/asist care vin sa te controleze.
salile de nasteri iarasi moderne, cu un singur pat de nasteri, totul steril si de unica folosinta.
saloanele nici nu mai vorbesc, cu 1 sau 2 paturi, cu tv plasma , telefon, paturi moderne, curatenie maxima, terasa la fiecare salon, etc.
mancarea se serveste sub forma de meniu. iti aduc meniu si iti alegi ce vrei sa papi. 3 mese principale/zi +gustari intre.
tot ce tine de bagajul mamei+tot ce tine de copil este asigurat de spital.
pompa de muls cat stai in spital este asigurata de ei. la fel si centura pt burtica.
altceva nu imi vine imi minte acum....dar am ramas profund impresionata de tot si ma nu ma gandesc la nimic altceva decat ca merit si eu aceasta siguranta si liniste.

mami x2 , de fetita cu codite si s 25

Mergi la inceput

andreea ce burtica mareeeee ai!!!! si frumoasa!!!

fetele care va plangeti ca retineti apa.....nu vreau sa va sperii, dar tot mai greu o sa fie de acum. si eu am patit la prima sarcina, doar ca eu am patit multttt mai tarziu. la final asa de umflata eram ca nu imi mai incapeau nici o pereche de papuci in picioare...nici osul (fluierul piciorului :)) de la picior jos nu se mai vedea....

Mergi la inceput

merg si eu pana la prietena mea graviduta de la etaj ca m a sunat ca a facut clatite...
nu stiu daca am spus (cred ca da), la prima nastere am fost 5 prietene care nascut una dupa cealalta. toate stam la un bloc de alta. ce frumos au mai fost cei 2 ani de stat acasa, toata ziua eram impreuna. eiii, acum , la a doua sarcina, am 2 vecine in bloc (cu care ma inteleg bine) care nasc cu 2 luni inaintea mea, plus prietena mea care a nascutmiercuri, plus verisoara mea care trebuie sa nasca.... si inca o prietena care naste in ianuarie... deci iarasi ne-am strans

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui bb_yasmi

heeloo

Mergi la inceput

yasnmi ce frumos ai povestit tu acolo de clinica privata , ca sa zic..isi merita banutii..intr-adevar te vei simti acolo ca o regina

Eu voi merge sa nasc tot la spitalul unde am nascut-o pe naty desi este de stat e destul de curat,reamenajat si sunt conditii in salon:doar 2 paturi in camera,tv,frigi,calorifer suplim daca nu e suficient de cald, baie, il ai pe bb in permanenta cu tine. Mie chiar mi-a placut aici.

e bine ca v-ati strans asa mai multe burticute , asa dupa nastere veti merge impreuna sa-i plimbati pe bebici...si eu am prin zona cateva prietene cu care m-am mai intalnit la prima sarcina dar acum la a doua inca nu cunosc pe nimeni in zona , chiar fetele sta cineva in zona N.Grigorescu-Palahy?

felicitari pt reusita cu kg deci sa inteleg ca nu s-a pus nimic din ce ai papat aseara, eu am azi 64kg fix

Mergi la inceput

am terminat de facut ciorbica la bb si pt noi o ciulamape care o vom papa cu mamaliguta si niste ciuperci la gratar, bb inca doarme asa ca mai forumesc ..daca am cu cine

Mergi la inceput

simona tu tot 64kg ai?
roxy esti la nani?
andreea super burtic de burtic am vazut

Mergi la inceput

singura?

Mergi la inceput