Fluturasi de martie-aprilie 2011 (67)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns strumphitza spune:

Buna dimineata!

Cred ca va ganditi, uau.. fata asta doarme de rupe ce as mai vrea eu ...
Abia dupa ce a plecat sforaila la munca am dormit si eu ceva mai bine si mai mult adica vreo 3 ore asa de bine este cand nu e el in pat si nu il aud

Azi o sa ies pana afara sa imi cumpar niste magneziu si fier poate ma ajuta cu insomniile astea, ca mi-e si mila si de sforaila ca il trezesc de 100 ori pe noapte

Am citit tot din urma cat mi-am baut lapticul, sa vedem ce am retinut

Ama frumusica burtica si ti-am mai spus eu imi place de nasucul ala mic al Nataliei

Andreea , wow ce baietel frumusel ai tu acolo in burtica si cu ce burtica te mandresti

Felicia, superbe pozele, o miresica si o burtica ... asteptam si pozici cu Miriam daca ai de la eco

Roxy tu burtica esti cu insomnii ca mine dar tu macar mergi la nnai devreme si deja spre dimineata nu mai ai somn... dar eu pe la miezul noptii ma duc in pat ca nu indraznesc sa ma duc mai repede ca stiu ce ma asteapta, adica sforait si invartit in pat si nedormit Azi dimineata cand nu am mai putut dormi de la 5 la 7 asa s-a mai jucat bubulina asta a mea in burtica eu cred ca insomniile astea le am si pentru ca ea se trezeste si ma trezeste si pe mine ?? O sa fie matinala ca masa` ca si eu sunt o persoana foarte matinala daca ma odihnesc si dorm bine noaptea, la 7 sunt in picioare dar cand cu insomniile astea , n-ai sa vezi sa ma dau jos din pat la 7

Ailed, imi pare rau de rezultatele proaste la glicemie, eu zic sa le repeti pana una alta, la un spital privat ceva daca aveti acolo , ca poate n-or costa o avere si macar te mai linistesti...zic si eu na, nu stiu.

Happiness ce harnicuta esti tu mereu, in fiecare zi mancare, curatenie , dulciuri ... cand vii pe la mine ?

Maine plec la socri pentru o zi si o noapte, sa ducem urlatoarea si urata de matza Pe de o parte mi-e ciuda ca nu o mai tin eu aici sa o mai chinui putin , adica sa stea numai afara in frig si ploaie sa ii inghete coada la cat par alb mi-a scos nenorocita asta de matza La soacra-mea o sa fie tratata ca o regina si o sa doarma pe unde ii pofteste inima si o sa fie indopata cu ce e mai bun, nu ca aici nu ii da de 2 ori pe zi, dimineata si seara, numai mancare de aia la conserva wiskas sau felix sau cum naiba s-or mai chema ca eu nu le hranesc deloc, dupa mine sa moara de foame Ce rea sunt dar la cat de spurcate sunt nici ca merita mai mult , ca daca ar fi fost niste matze ca lumea poate as avea si eu mila de ele, dar asa nu merita deloc.

_
Mind the Bump! 20+ Sophia Nicole

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ailed_dota spune:

strumohule, am platit si pt astea...
si dr mea ma trimite intotdeauna sa fac analizele acolo unde se fac cel mai bine la dublutest m-a trimis la o super clinica
dar analizele astea specializate la ei se fac la spitalele care sunt pe profil
asa e regula
si nici tara nu e prea mare

mami de de 7 ani si ingeras si 21+cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns SVETLANA_B spune:

Citat:
citat din mesajul lui Happiness_4_us

Citat:
citat din mesajul lui SVETLANA_B

Fetelor, voi tot spuneti de dulciuri, va faceti pofte, dar eu sunt ca o stana de piatra, nu am pofta deloc de ele, nici cand sunt in magazin si le vad, nu ma tenteaza....in schimb muraturile . Le-am terminat pe cele care le aveam in casa si astept sa ma duc la mama soacra sa-mi mai dea...

Waiting for a miracle !!! in 20 sapt cu

Eu la prima sarcina nu am pus gura pe nimic dulce, ca nu aveam pofta, in schimb muraturi, castraveti in otet, orice, radeam instant cu borcanul.
Si am facut baiat. VAd ca si tu tot baietel o sa ai. O fi vreo legatura.

Mamica fluturasului Andrei si 25+ Maria

Am produse la bazar. Ajuta si tu!

Chiar, poate o fi vreo legatura....

Waiting for a miracle !!! in 20 sapt cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina.n spune:

Citat:
citat din mesajul lui ailed_dota

Pupici mamici dragute...
stiti la ce ma gandeam eu acum, cum ama arata noi toate in parc cu carucioarele.....
asta ca tot imi fac de lucru sa nu ma duc la spital sa iau rezultatele
Sunt copil, nu?
Anaxena ai grija si mai si odihneste-te...

nu esti deloc copil ar fi chiar frumos sa facem o intalnire intr-un parc dupa ce nastem toate

mami de Naty (10.04.2009) si 26+ cuAlex

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui shihana

Buna fetelor..V-am tot citit,dar nu reusesc sa ajung la zi cu cititul, sa tin pasul cu voi..Acum va scriu fiindca am venit de la morfo de trim II si m-am gandit sa va spun si voua....In primul rand nota 20 ptr dr Herghelegiu..calm,atent,bun profesionist..a analizat totul atent..chiar daca bebelina mea dormea dusa cu funduletzul in sus , el a avut rabdare sa se intoarca si s-o analizeze si din fata..deci:are 424 g, varsta biometrica:23 sapt..mi-a dat o gramada de grafice...poze..cam asta...Ma bucur k e totul ok

aa..n-am avut ce face cu fetita mai mare si am luat-o cu mine..vai ..ce greseala...a plans de numa...s-a speriat..ea se astepta sa vada un bebe ca ea in burtica...si s-a speriat tare..mititica...

mamica de printzesa [ zana] MAYA (28.07.2006) si + 21 s +4 z

Felicitari pentru rezultatele f.bune la eco si pt pozele primite
Ma bucur ca ti-a placut dr H. este un profesionist intr-adevar!

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui anamira

Fetelor si voi papati odata la 2 ore ca pe mine deja ma dispera programul asta. Efectiv nu mai stiu ce sa pap, iar mai rar nu pot ca mi se face rau Inca nu se vede la cantar dar nu stiu cat timp o sa mai fiu norocoasa

_
fericita cu o minune de in burtica alintata gombotica Alesia Maria 19+

Eu pap o data la 3h dar cantitati mici si maxim pana la ora 7-8seara

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bb_yasmi spune:

heeloo

mami x2 , de fetita cu codite si s 25

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui mandreeac

Neatza dragele mele burtici!

Ma bucur ca v-a placut printzul meu si ca l-ati admirat!

Si eu sunt treaza de la ora 6:45, ma rog in fiecare dimineata la ora aceasta ma trezesc si m-am apucat si eu de treaba prin bucatarie, am facut 4 checuri, am bagat o masina si am si intins rufele.

Ar trebui sa bag si eu aspiratorul, sa spal pe jos, insa nu stiu daca mai pot, ca am cam obosit ca de 4 ore nu am stat locului nicio clipa.

tuturor!

Andreea B. cu o minune in burtica. Multumim Doamne ca esti bun cu noi si ajuta-ne sa fim sanatosi 24+ Rares Andrei

4checuri ?? ai facut pt toate?

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui ailed_dota

pa plec la spital..
tineti-mi pumniii!

succes!!

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui anamira

Nu pot sa plec pana nu va pun o piesa pe care eu o ascult de dimineata incontinuu http://www.youtube.com/watch?v=hXCaBtJnyac
Bebelina e super incantata de ea si sper sa va placa si voua.
Gata plec

_
fericita cu o minune de in burtica alintata gombotica Alesia Maria 19+

Da si mie imi place mult aceasta melodie, si lu Naty

Mergi la inceput