Nov-dec 2010-Bv Madanic!! Hai Dosita!!!(155)
Raspunsuri - Pagina 5
ioanast spune:
Felicitari fetelor care au nascut!!!! Sunt foarte fericita ca vad ca toate nasterile au final fericit aici!
Eu am scris mult mai rar desi v-am urmarit din umbra pentru ca nu am mai lucrat de vreo 2 saptamani si acasa mi-am tot gasit mereu treburi de facut.
Noi suntem bine, am intrat in sapt 39 si daca e totul ok si sta bb cuminte pana atunci, miercuri 17 noiembrie o sa nasc!
Am fsot chiar azi la doctor si era totul ok. Mi-e foarte draga doctorita mea, sper sa nu ma dezamageasca cu nimic si sa fie totul ok!
Ne-am mai linistit nitel si cu racelile Irinei si cu bonele, sper sa intre lucrurile pe un fagas bun!
Va pup si sa auzim doar vesti bune!
38+ si mami de Irina (10.02.2007)
ioanast spune:
Despre tensiunea 13 cu 8 nu cred ca e o problema asa mare, eu o am constant asa si pe sarcina si in afara ei. Rareori am avut 12 iar pe sarcina cand mi-a luat-o o data doctorita dupa ce mancasem am avut si 14. Oricum 14 e limita maxima admisa. Eu stiu asa: ca 12 cu 6 e tensiunea de aviator deci de ce ne-am ingrijora la 13??? Probabil conteaza si cat are omuul deobicei, ca daca esti obisnuit sa ai 10 poate parea mare 13, dar la modul absolut, nu mi se pare motiv de ingrijorare.
38+ si mami de Irina (10.02.2007)
Ioana_Mami spune:
Buna seara ,
Fetele , exista vreo indicatie cand sa se dea Vigantolul la bebici?Dimineata , la pranz ,seara?
De maine incepem si noi si nu stiu cum sa fac...
Va pup
Dosita spune:
Ma bag si eu ca musca in lapte, ca nu am apucat sa citesc mare lucru din capitolul asta, dar vroiam sa va anunt ca, avand in vedere ca am depasit termenul, maine ma internez si imi va induce nasterea...am citit ce a scris Miruna despre inducerea travaliului si mi-e frica de mor....
Stiu ca nu am activat eu prea mult, dar totusi poate scoateti maine niste motate si pt. mine.....Cu toate ca nu voi avea net, deci nu am sa le vad decat cand ajung acasa, imi va prinde bine sa va stiu alaturi ca ma simt singura si sunt speriata.
40+
AMR 1 zi
DANA26 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Dosita Ma bag si eu ca musca in lapte, ca nu am apucat sa citesc mare lucru din capitolul asta, dar vroiam sa va anunt ca, avand in vedere ca am depasit termenul, maine ma internez si imi va induce nasterea...am citit ce a scris Miruna despre inducerea travaliului si mi-e frica de mor.... Stiu ca nu am activat eu prea mult, dar totusi poate scoateti maine niste motate si pt. mine.....Cu toate ca nu voi avea net, deci nu am sa le vad decat cand ajung acasa, imi va prinde bine sa va stiu alaturi ca ma simt singura si sunt speriata. 40+ AMR 1 zi |
HAI DOSITA!!!!CURAJ!!!
de Antoniu -David 03/04/2003 32+ mami de Sonia-Ioana
alina_1984 spune:
Salutam si noi barlogul si uram un calduros bun-venit noilor ursuleti si refacere grabnica noilor mamici. V-am mai urmarit si eu asa pe diagonala, cat mi-a permis timpul. Noi suntem bine, papam si facem nani. Inca nu ne-am cantarit, pe 23 avem programare la pediatru si atunci vedem exact cat am crescut. Sunt foarte bucuroasa ca pot alapta; v-am mai urmarit cu discutiile despre alaptat, si voiam sa mentionez pt mamicile la primul bebe, nici nu stiu ce norocoase sunt ca va au pe voi, mamicile veterane. Sa va spun de ce, eu la primul bebe, am fost f stresata dupa nastere, nu reuseam sa le fac pe toate, aveam impresia ca nu ma descurc cu bebe, intr-un cuvant post-partum depression....si peste tot numai sfaturi si sfaturi, aveam impresia ca toate mamicile din jurul meu au lapte care curge valuri....nu mi-a spus nimeni ca tocmai pt ca eram stresata nu aveam destul lapte. A fost foarte frustrant, mai ales ca nu voiam sa renunt la alaptat....si uite asa am reusit sa alaptez pana la 6 luni.
De aceea zic, ma bucur ca sunt mamici care au trecut prin ce am
trecut si eu si au curajul sa recunoasca ca sunt si momente cand nu e totul chiar ca la carte. Nu sa vina numai cu sfaturi de genul, nu-i dai sa manance mai des de 3 0re, cand fetita mea cerea si la 1/2 ora 45 min. In fine, m-am lungit.
Acum mai am o problema, poate e cineva care ma poate ajuta. Ma confrunt cu o constipatie groaznica, pur si simplu am incercat tot ce am auzit. am avut-o si dupa prima nastere si m-a tinut luni de zile, acum a reaparut, in conditiile in care pe perioada sarcinii n-am avut absolut nimic.Si bineinteles de la atata , domnii hemoroizi nu au intarziat sa apara....e groaznic Daca stie cineva un remediu pls ajutati-ma Nu pot lua chiar orice pt ca alaptez, dar poate s-a mai confruntat cineva cu problema asta.
Ohh, si mi-am amintit, Doura esti o scumpa, abia dupa ce am venit acasa am vazut pm de la tine sa-ti trimit nr meu de telefon sa le anunti pe fete cand nasc. Sunt o adormita, eu nu mi-am verificat niciodata PM pana acum, si aveam mai multe mesaje.
Daca e ok pt voi as dori si eu parola de la contul de poze, stiu ca nu sunt activa, las la latitudinea voastra.
Ma cheama datoria, revin. Pupici la ursoaice si ursuleti!
Alina mami de Ruth (14 mai 2009) si 37+
poze
Elfica spune:
Inacat: Ce repede a trecut timpul! Mai e putin, fii linistita ca totul va fi bine! Sunt alaturi de tine, sunt convinsa ca va fi bine. Astept vestea!!!
Fetelor, desi fetita mea are 18 zile, sanii mei tot nu s-au obisnuit si ma dor foarte tare sfarcurile. Voi patiti la fel sau ar trebui sa imi fac griji ca nu stiu cum sa o tin la san, cum sa ii dau sa apuce sfarcul. Acum imi ard amandoua sfarcurile, desi dupa ce suge, le dau cu Garmastan de fiecare data si in rest fac streaptease prin casa, tinandu-i la aer. Dar... in loc sa treaca, parca se acutizeaza durerea...
Syl: Multumesc pentru info despre alergia la fire! Sanatate multa si ai grija de tine!
Va rog sa nu ma uitati si pe mine legat de cum procedati cu programul lui bebe cand iesiti afara si la baie, incat sa ii fie cat mai bine: dupa ce suge, imediat ce adoarme il scoateti afara si va intoarceti cu el tot dormind? Cam cat stati afara, fiind inca mic, maxim jumatate de ora? Dar la baie: cand se trezeste ii faceti baie, apoi ii dati sa suga si la nani cu bebe? Ma gandesc ca daca suge inainte de baie, va regurgita la greu... Dar masajul de dupa baie? Mie mi-e frica sa nu raceasca si cand o scot din baie o infofolesc bine cateva minute, apoi o imbrac cat pot de repede si masaj lipsa... Help me!!!!
Fericita mamica de Iulia Andreea, nascuta pe 26.10.2010
alina_1984 spune:
Elfica, eu iti spun cum fac eu, nu stiu neaparat daca asa e mai bine, iti vor raspunde si alte fete. Deci cu scosul afara, eu ii dau sa pape, il pun sa ragaie si pe urma plecam, uneori adoarme, uneori e inca treaz. Oricum, cum iesim adoarme instant
La baita, eu ii dau un pic sa manance inainte, nu stiu daca e cel mai bine, nu mi s-a intamplat sa regurgiteze, si apoi ii mai dau dupa. Prefer varianta asta pt ca de obicei dupa baita e foarte molesit si nu prea papa mult. apoi peste putin timp se trezeste.
Sper sa-ti fie de ajutor raspunsul meu
Alina mami de Ruth (14 mai 2009) si 37+
poze