Nov-dec 2010-Bv Madanic!! Hai Dosita!!!(155)
Raspunsuri - Pagina 4
EvaF spune:
Citat: |
citat din mesajul lui ana_o Eva, am vrut sa scriu 38-39... Ana, mami de pui mic, David Ciprian, minunea minunilor! |
Am inteles, Ana,
Eva & Luca (08.09.2008) acum 33+ cu Noah
EvaF spune:
FELICITARI, MADELAIN!!!! BINE AI VENIT PE LUME, EVELINA!!!
Eva & Luca (08.09.2008) acum 33+ cu Noah
inacat spune:
Maine intru in saptamana 39, dar am schimbat semnatura de azi si am adaugat si AMR-ul.
Dupa cele 2 evenimente din sarcina (iminenta de avort si amenintare de nastere prematura) sunt nerabdatoare sa imi intalnesc manzul , dar sper sa mai aibe totusi rabdare vre-o 10-12 zile.
38+
AMR 14 zile sau cat o vrea bebe si DD
crisuletzul spune:
Ral_eli, nu acum vrea sa-mi induca travaliul ci la 38-39 saptamani! Acum am ajuns acasa si sunt rupta se somn!
Kitty
36+
echografic 37 sapt
Mami si TATI(in special) in pentru ca au o cu numele de Eva Maria!!!
AMR 3 sau 4 SAPTAMANI!!!....sau cel putin asa sper....
ral_eli spune:
Citat: |
citat din mesajul lui syl va pup pe toate...de acasa. Mi-au dat drumul de ieri dar n-am putut intra din diverse motive. Am tratament acasa, oricum aseara am crezut ca ma duc inapoi la spital dar pana la urma medicatia de acasa si-a facut efectul. Organismul se invatase probabil pe injectabil si am avut ceva emotii acasa. Nu mai sangerez, dar mai am cate o contractie groaznicaaaaaa, ma dau lacrimile, cum a fost cea de acum. Ma sperie asta dar strang din dinti si ma rog sa mai stea bebe. Astazi am reusit sa ma spal vaginal asa putin ca mi-a zis si doctorita ca ma plangeam de ieri ca mai picura sange negru- maroniu si am observat niste chegulete micute, am crezut ca este dopul dar ati zis ca ala e moale gelatinos. La mine era de consistenta mai dura. Voi ce credeti? bine...asta a fost de dimineata, acum nu mai e nimic. Syl, mami de Ati si acum 34+ Thomas Bogdan |
cand mi-a cazut mie dopul, nu era cu sange si e de consistenta mucilor, scuze dar asa e. era alb-transparent. dupa controlul de pe masa a inceput sa se scurga cate putin si cu sange(prima data a fost efectiv ca un dop, o masa compacta). dar nu semana a cheag chiar deloc. si acum mai gasesc pe hartie putin din dop (dupa 3 zile de perfuzii) si acum sunt pe tablete.
deci ce spui tu nu cred ca e dop,dar dc iti mai apare mai bine suni doctorul. nu suna prea bine sangerare
37+
gabriella1 spune:
burticile si bebeii
pana nu vine bebe pe lume nu mai scriu nimic, ca m-a apucat o teama cu paranoia si cu superstitii.adica vreau sa stea bebe inca 4 saptamani si am senzatia ca daca misc prea mult , vine pe lume
Gabriela
36+ viitoare mami de Ayan Tudor Andrei
"Stelele care cad nu pier,
Stelele care cad se duc pe un alt cer"
douradoudou spune:
FELIICITARI MADALINA
alexa, mami de Maryam buburuza, ingeras in ceruri (17.09.2009- 12.11.2009)
si de printesa razboinica Maysaa
pissi78ro spune:
Buna seara, fetelor!!!!
FELICITARI, FETELOR CARE AU NASCUT!!!! SA VA TRAIASCA BEBELUSII!!!
Azi am facut un test de monitorizare a activitatii fetale. Aveam impresia ca nu se mai misca la fel de mult si m-am ingrijorat f tare. Poate ca sunt nebuna....Orisicum, totul e bine, doar ca bebe doarme mai mult in perioada asta si ca nu mai are mult loc de "invartit".
In rest, va citesc si sper sa imi aduc amintye toate sfaturile mamicilor atuncic and voi avea nevoie.
Va pup
33+ Roberta Maria
yarrina spune:
Ana sunt bine. Nu am mai avut deloc contractii dar tensiunea nu scade sub 13/9 nici s-o bati. Am zis ca nu-mi arata bine...am avut musafiri in seara asta si am luat tensiunea la toata lumea sa ma conving ca e bun aparatul.
fericita!! 35+ si