INSEMINARE 72
Raspunsuri - Pagina 8
cora79 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui mikado nu, vezi ca la semnatura mea am un M, ma vezi acolo, am parul lung si il aveam prins in coada, eram imbracata cu o camasa maronie tu te pregatesti de IA? ai mai fost la dr. moisa? www.fertilityfriend.com/home/mikado" target="_blank">Grafic M |
"DOAMNE FA SI PENTRU NOI O MINUNE CU PAMPERS"
cora79 spune:
Nu pot sa vad pozele cu tine,trebuie sa ma loghez?
mikado spune:
*
vezi acum...sa-mi zici cand le-ai vazut sa sterg
www.fertilityfriend.com/home/mikado" target="_blank">Grafic
M
mikado spune:
data viitoare poate ne intersectam...tin pumnii, sa-ti reuseasca IA 

www.fertilityfriend.com/home/mikado" target="_blank">Grafic
M
cora79 spune:
| citat din mesajul lui mikado data viitoare poate ne intersectam...tin pumnii, sa-ti reuseasca IA ![]() ![]() ![]() www.fertilityfriend.com/home/mikado" target="_blank">Grafic M |

aruam spune:
| citat din mesajul lui mikado Aruam ![]() si doamne ajuta sa vina ![]() multumesc pentru informatie, da simie tot 7,5 Ui/zi mi-a recomandat , am sa merg maine sa cumpar , tu ti-l faci singura? a si mi-a mai zis sa-mi iau 9 ace ...sa vad despre ce e vorba, ca mi se pare tare dificil de facut...poate am noroc eu trebuie sa incep sa le fac undeva pe 26-27 noiembrie daca nu apar alte intarzieri www.fertilityfriend.com/home/mikado" target="_blank">Grafic M |
Mikado mie imi face sotul gonalul nu am curaj singura
Bafta !

anul acesta o sa fiu

Doamne ajuta
alexa78 spune:
Fetelor, vedeti ca la gonal se potrivesc acele de la insulina, care se pot lua din orice farmacie gratuit. Cred ca folosirea de doua ori a aceluiasi ac poate duce la infectii.
A inceput si pentru mine iar perioada de asteptare. Ieri am facut o noua inseminare si totul a decurs perfect. Am avut 5 foliculi, endometru f bun. Daca nici acum nu reusesc...
MTHFR A1298C heterozigot, 1 sarcina pierduta 5 sapt - obt prin inseminare
nerama spune:
neata fetele 

mika mea 

esti tot maiaproape de

cora
ce a primit sotul tau pt a imbunatati nr de gigei? daca nu te superi 
va pupacesc pe toate 

MERGEM INAINTE PANA VOM REUSI
http://www.fertilityfriend.com/home/nerama
sensibila spune:

crisstal_18 & Dado & alexa78
hai cu test cu II !

ramyy – stai linistita ca mosul o sa vina la tine cu un bebe ! O sa faci sigur IA in decembrie.
mikado – sigur o sa fie cu ochisori de data asta !
Dado - e prea devreme in z10 sa faci BCG , fa-l macar in z12.
cora79 – Doamne ajuta sa ovulezi, sunt sigura ca nu sunt chisturi !
de Steluta Norocoasa
Gia Darria nascuta pe 10.03.2010
IAD nr 3 reusita 16.06.2009 cu Dr Anca Moisa (prima IAD nereusita, a 2-a IAD avort menstrual)
Atat sunt de mare !
www.petitieonline.ro/petitie-p42643046.html " target="_blank">Spuneti NU abuzului sexual fata de minori!
"Copii trebuie crescuti pentru ei, nu pentru parinti." N. Iorga
"Un copil poate oricand sa-l invete pe un adult trei lucuri: cum sa fie multumit fara motiv, cum sa nu stea locului niciodata si cum sa ceara cu insistenta ceea ce-si doreste"