Delfinasi jucausi de iulie-august 2010 (34)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns eladea2005 spune:

CRISTINAAAAAAAAAAAAA!!!!! fata mea, plangi daca asa iti vine...sa stii ca si mie imi vine de multe ori sa-mi iau campii...clar ca nu e usor sa fii mama...cine zice ca ar fi?

apropo, si Filip e cam agitat, n-a faut kk de duminica...i-am pus juma de supozitor azi, inca nimic...tot asa se foieste, screme, face parturi, incepe sa planga in somn...nici nu stiu daca sa cred ca e vorba de faptul ca n-a facut kk sau ca il dernjeaza gingiile, ca e mereu cu mana in gura si balele pe bluza...

asadar, (aci incerc sa ma incurajez si pe mine...)fruntea sus si pieptul inainte... in curand o sa fie mai bine... si asa, cand va avea Vladut vreo 2 ani, o sa mai pui de-o bucatica mica si dulcica de puiut...

hai da o fuga pana la mine, sa ne imbarbatam amandoua...ce zici?

LA MULTE LUNITE PUIUTI IUBITI, SARBATORITI ASTAZI!

Andreea, mami de print Eric (9.12.2007) si printisor Filip (24.06.2010)

ERIC SI FILIP - POZE RECENTE

Printul Eric are...
Printisorul Filip creste...

BLOG DE PICI...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pufescu spune:

paula intrebai de hainute second: eu fiind un mare fan al reciclarii/ecologiei(a se vedea pampersii spalabili) cred ca e o irosire de resurse sa faci o hainuta(si sa o transporti din china :))) ) iar copilul sa o poarte de max 10 ori dupa care se arunca. hainele lui bubinel sunt 95% second...fie mostenire de la cei doi verisori un pic mai mari fie cumparate de mine din second(si super spalate,normal....iar pt dezinfectare le si calc inainte sa le poarte prima data(dupa aia nu mai calc nimic).Bubu fiind lung si slab+scutecele voluminoase nu prea i-am gasit bodyuri pe masura decat la second(spre surprinderea mea)...cred ca le aduc de prin vreo tara nordica si sunt mai pentru lungani.I-am luat super hainute,gen petit bateau la 3-4 lei un body...si arata ca noi.
Hainute second,landou second dar abonament premium la clinica privata,sanatatea e prioritara la cheltuieli :)
dupa ce il hranesc pe master blaster o sa pun niste poze...sa vedeti freza de freza :)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bumblebee spune:

Crisule , nu plange ca zbor imediat spre tine! Nu are nimeni dreptul sa te judece! Off mai mami, sper sa treaca pasa asta a lui Vlad mai repede si sa te odihnesti si ti, sa-ti mai limpezesti gandurile.

Despre reflux, vomat, la noi a inceput cand avea cateva saptamani, a vomat prin somn, atat pe gura, cat si pe nas, il auzeam noaptea cum ii venea inapoi, cum inghitea, offf, dormea cam cum povesteti tu. La noi primul somn, de la 22-01(uneori ora 2) era legat, ehh, dup-aia foiala, smiorcaiala. Toate astea au tinut pana l-am culcat prima data pe burta, atunci a dormit pt prima data pana dimineata. La noi nu stiu ce a ajutat mai mult, i-am redus cantitatea de laptic la o masa, masa dura cam o ora, pauze multe si lungute, chit ca uneori se enerva si ajungeam tot la voma... i-am dat si completari cu Humana AR. Ce-i drept la noi nu a fost f grav, cum a fost la Sebi (de Lalique) dar voma si la 3 ore dupa masa, doar la masa de noapte nu voma, ca-l puneam la somn pe burtica.
Din cate stiu, daca se ajunge la esofagita de rflux, pe ei ii doare f tare stomacelul, sper sa nu fie totusi asa ceva.
Eu zic sa faci totusi un eco abdominal ca sa te lamuresti, daca nici asta nu va da vreun indiciu, repeta copro.

Legat de copro, noua nu ne-a iesit din prima klebsiela, la Medical Test daca te duci si ceri iti da un recipient pt copro cu o chestie transparenta inauntru, aia dezvolta cultura de microbei (daca exista).

Alina Mamica fericita de Victor Andrei - 23.07.2010
Luna 3

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Victo spune:

beyy..incet cu depresiile da...io ce sa mai zic..nu mai zic nimic..
de-abia am asteptat ziua de azi sa mearga Stefan la gradi, sa fie liniste in casa :(.. desi a facut circ cd a plecat, de-abia am asteptat sa inchid us..:( ma simt o mama inutila,ingrozitoare cel putin pt el, mi-e groaza de mine ca persoana..cred ca am nevoie de un psiholog si cd zic asta nu glumesc deloc.:(

Paula, mamica de baieti Mihai (16 iul. 2010) si Stefan (30 oct. 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Otiliav spune:

Cristina eu zic sa te descarci pe aici cat poti ca sunt multi umeri sa te sustina moral. Nu tine in tine ca nu faci bine.
Eu nu voi uita niciodata primele luni cu Ana. V-am povestit pana sa nasteti ca am zis ca o arunc pe geam, in asa hal ajunsesem daca am stat primele 4 luni in casa, doar la doctor ieseam. Cred ca in timpul asta am avut cateva vizite si botezul, atat. Sotul in delegatii si copil pe 3 feluri de siropuri de colici.

Sa va zic una dintre greselile mele de la primul copil. Avand un copil fomist si cu dureri de burrta pediatra mi-a zis sa-i dau musai dupa

Mami de Ana Maria(18.12.2004), Elisa Andreea (09.12.2008) si Iulia Alexandra (14.08.2010)

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Victo

beyy..incet cu depresiile da...io ce sa mai zic..nu mai zic nimic..
de-abia am asteptat ziua de azi sa mearga Stefan la gradi, sa fie liniste in casa :(.. desi a facut circ cd a plecat, de-abia am asteptat sa inchid us..:( ma simt o mama inutila,ingrozitoare cel putin pt el, mi-e groaza de mine ca persoana..cred ca am nevoie de un psiholog si cd zic asta nu glumesc deloc.:(

Paula, mamica de baieti Mihai (16 iul. 2010) si Stefan (30 oct. 2007)

Nu mai fi atat de aspra cu tine, nu ai cum sa te porti cu ei la fel, nevoile sunt diferite. Cu timpul se estompeaza "diferentele"

Luna 3

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Otiliav spune:

Cristina eu zic sa te descarci pe aici cat poti ca sunt multi umeri sa te sustina moral. Nu tine in tine ca nu faci bine.
Eu nu voi uita niciodata primele luni cu Ana. V-am povestit pana sa nasteti ca am zis ca o arunc pe geam, in asa hal ajunsesem daca am stat primele 4 luni in casa, doar la doctor ieseam. Cred ca in timpul asta am avut cateva vizite si botezul, atat. Sotul in delegatii si copil pe 3 feluri de siropuri de colici.

Sa va zic una dintre greselile mele de la primul copil. Avand un copil fomist si cu dureri de burta pediatra mi-a zis sa-i dau musai dupa 2 ore san nu mai devreme. Nu zicea gresit insa eu am gresit ca o ascultam si asa procedam tot-timpul inclusiv seara ca nu m-am desteptat decat spre 6 luni ca ea plange de foame dupa baie si nu-i un copil ca in carti sa adoarma dupa baie . Trebuia sa fac o exceptie si sa-i dau sa manance inainte de baie ca sa nu urle la baie si dupa baie. Ca in felul acesta as fi indopat-o bine si ar fi dormit o repriza mai maricica de somn seara. La Elisa si acum cu Iulia asa procedez. Iar Iulia doarme exact cum imi doresc adica de la 9-10 seara pana la 3-4 dimineata caci daca a primit 2 sani unul inainte si unul dupa baie sare peste masa de la ora 1. Si uite asa prind si eu o repriza de somn super necesar.

Gata a supt Iulia. Ii dau Elisei o ciorbita, ma duc sa o iau pe Ana de la scoala si mergem dupa aceea impreuna la cantarit cu Iulia. Sper sa nu ploua ca sa o luam pe jos.
Va pup, revin mai tarziu cu raport kilograme.

Mami de Ana Maria(18.12.2004), Elisa Andreea (09.12.2008) si Iulia Alexandra (14.08.2010)

Mergi la inceput

Eu una sunt pro discutiilor cu un psiholog. Uneori si descarcarile de aici ajuta, mult, gasim sprijin, nu suntem judecate, nu atragen un val intreg de barfe si vorbe care se intorc ca dupa telefonul fara fir.

Luna 3

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pufescu spune:

am pus poze ca nu s-a trezit :). http://picasaweb.google.com/delfinasi.2010/RaducuByPufesuCo?authkey=Gv1sRgCK2a1tiX3ej0Xg#5538264396703436594
apropo de ultimul racnet in materie de tratat tzatze ranite: ulei de sunatoare,6 lei la plafar...magic de-a dreptul, daca stiam de la inceput eram scutita de multe dureri.L-am dat si pe bubu la iritatie si s-a vindecat super.E f bun si pt eritem fesier.si pt maini uscate de mamici e super,eu eram ca o soparla pana sa-l folosesc

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eladea2005 spune:

Paula(Victo)..uf, greu ti-e si tie...si eu am momente in care ma gadnesc ca la ce mi-a mai trebuit un copil, cand de primul nu mai am timp si ma mustra constiinta ca-l tot pasez de la un bunic la altul(aci is o norocoasa, stiu)...sigur, daca n-ar fi fost bunicii ar fi fost gradi, cu siguranta, ca n-as fi putut sta singura cu 2 pana seara...

offff, adevarul e ca nu ne putem imparti, suntem si noi oameni, avem limite si rabufniri, ca asta e...

LA MULTE LUNITE PUIUTI IUBITI, SARBATORITI ASTAZI!

Andreea, mami de print Eric (9.12.2007) si printisor Filip (24.06.2010)

ERIC SI FILIP - POZE RECENTE

Printul Eric are...
Printisorul Filip creste...

BLOG DE PICI...

Mergi la inceput