Delfinasi jucausi de iulie-august 2010 (34)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ooana spune:

Citat:
citat din mesajul lui rodyka

Citat:
citat din mesajul lui racusor2010

Citat:
citat din mesajul lui bumblebee

Radu, de Puiutz mic Mami, pe unde sunteti? Asteptam vesti!
Bebe, de Iulia_N
Albert Simion, de Crissteo
Maeva Caterina de Raluk31
Tudor Stefan, de babiela

Mami Peta La multi ani sanatosi, fericiti!

LA MULTI ANI!!! SA FITI SANATOSI PUI DRAGI!
SI MAMICA PETA!

ce de sarbatoriti astazi

si din partea noastra!!!

_

delfinasul Hannah Isabela (19.06.2010)
printesita Anca-Maria (26.06.2001)

si de la noi pupici si LMA !!!

Oana mamica lui Matei – luna a 5-a 08.07.2010

Noi 2
www.youtube.com/watch?v=pLKkGs41RAA" target="_blank">Wedding-videoclip

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rodyka spune:

noi am revenit la programul frumos de somn 7-8 ore fara pauza, fara papa si foieli, doar somn . asa ca s-a trezit dimineata la 6, a papat rapid, si acum la 9 iar o gustarica... m-a incurcat putin ca aveam de iesit in oras de dimineata si pana la 11-12 sigur nu vrea nici o picatura, dar nici nu reusesc sa-mi rezolv treburile asa de dimineata sa ma incadrez pana la masa... sunt asa de odihnita ca de la 7.30 n-am mai dormit, ma apuc de o curatenia asa mai superficiala prin toata casa , o sa insist mai mult in camera mariei...

stiam ca dragostea nu se imparte intre copii, ca se inmulteste, problema e ca timpul nu se mai imparte proportional... nici macar 50-50!! dar dimineata m-am intins in pat langa maria, m-a simtit si mi s-a cuibarit in brate, doar ca acum e cat mine!!! si mi-a spus ca ii e dor de mine, asa somnoroasa cum era!!! si am pupacit-o o jumate de ora, pana a sunat desteptatorul... asa de bine a fost ptr amandoua!

aseara am "studiat" amandoua un manual de cl a IV-a, dam deja de greu: avea aparatul reproductor! eu nu am retineri de a vb cu ea despre orice, si ea ma intreaba daca vrea sa stie. dar am pus-o sa citeasca lectia si n-a vrut, a zis ca sunt cuvinte "gretoase" , cum ar fi "sex" . pana la urma i-am explicat ca e un cuvant normal, nici macar nu e rusinos, si a fost ok. dar am ajuns la o poza unde ea mi-a explicat amuzata care e ovulul si care spermatozoidul, si i s-a parut asa "dragalas cu codita" . eu sunt pentru a invata jucandu-te, a povesti o tema nu a o copia sau invata cuvant cu cuvant, asa ca am inceput sa-i explic anumite chestii pe care vag le intelesese din lectie. dar a venit intrebarea cheie: "mami, dar daca ovulele sunt femeiesti si spermatozoizii barbatesti, cum se intalnesc?!" si m-am facut ca ploua! mi-am facut drum prin bucatarie, am cerut ajutorul lui tati, am cinat, dar... cand am avut putin timp liber, a venit iar cu cartea si aceeasi intrebare . mereu am crezut ca o sa fiu pregatita ptr asemenea discutii cu ea, dar parca nu la 9 ani jumate!!! si am inceput sa-i explic ca asta se intampla cand oamenii fac sex. a facut o mutrita dezgustata si m-a intrebat:"dar asta trebuie s-o faci doar o data si gata, nu?! apoi se intampla restul si faci copii". of, sfanta naivitate!! mi-a fost asa de drag de ea!! si m-am gandit apoi ca scoala asta afurisita face lucrurile de mantuiala, in primul rand nu cred ca e varsta potrivita la 8-9 ani ptr a studia anatomia, e prea complicat ptr mintea lor, si apoi daca tot ai atins un subiect (de fapt e o tema intreaga, am vazut ca urmeaza nasterea pe paginile urmatoare), lumineaza-i pe copii, ca oricum vor intreba si acasa, dar macar sa nu te puna intr-o situatie asa de... nu-stiu-cum! iar cand am vrut sa-i explic mai departe cum e cu gravidenia, m-a oprit: "nu mai vreau sa stiu nimic, cred ca si asa e prea mult", si recunosc ca am rasuflat usurata... si mi-am dat seama ca in chestia asta sunt EU cu EA, adica m-am bucurat ca a venit la mine sa intrebe, cred ca suntem pe calea cea buna...

hai ca iar m-am intins cu ale mele

_

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carla_2008 spune:

neata fetele,
o intrebare: daca cumpar acum pumpkins si ii las in camara sau garaj cat timp tin? ca noi diversificarea o incepem de Craciun. si m-am gandit sa nu-i pun la congelator

Denisa-cea mai fericita mamica din lume cu 2 comori:
Carla Maria si Mateo Cristian- 06 iulie 2010

http://community.webshots.com/user/denyssa_catana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tina_80 spune:

Otilia, felicitari pt vestile bune!

Victo, multa sanatate!

Diana, sa folositi cu placere toate cumparaturile si sa fiti sanatosi!

Cris, ce faci? Cum ati dormit?

Cris2010, eu consider mai pacatoasa ceata decat ploaia.Simt mai multa umezeala cand e ceata, decat atunci cand ploua

Noi la 12 vrem sa mergem la plimbare dar pana atunci il mai culc o tura pe Raducu.

Va dorim o zi placuta!

Mami fericita si implinita de Radu Gabriel 16.06.2010

Mergi la inceput

tu fetelor , dar avem cateva absente notabile pe-aici... mamici, cum sunteti?! si delfinasii? crissy, anca?! voi erati mai des pe-aici

victo, delfinasului scump Mihaita sa se faca bine. asa deci, Stefanuc nu vrea la gradi...

diana, dar tu ai facut cumparaturi, nu gluma!! ce zodie esti? si al meu sot era pus pe fapte mari aseara, dar ca a ajuns sa se certe cu unul ce tot umbla printre rafturi in Auchan ca ii ceruse sa-i aduca o masina de paine, o chestie ptr preparare la aburi si un storcator care nu erau pe raft ambalate, doar expuse. si vine ala dupa 15 min ca nu au in stoc, dar nici nu scria ca sunt doar ptr expunere. s-a enervat al meu om, ca o data vrea si el sa cumpere ceva fara sa zic eu, si atunci nu gaseste nimic, dar nimic!! eu eram senina, inca nu ma grabesc, isa o duce fenomenal cu lapticul meu, doar ce ne mai prostim cu cate-o jumate de portocala... dar apoi mi-a zis ca deja saliva la ideea ca de dimineata miroase a paine calda in casa

_

Mergi la inceput

otilia, eu nu satur sa ma uit la fetele tale, sunt asa de frumoase!! vezi ca pana la urma si Iulia o ia pe calea buna, pune sunculite ea, daca mami le da jos

cristina, cum a dormit Vlad? dar tu? hai ca vine we si va mai scoate sotul la plimbare, la cumparaturi, poate ii prinde bine si revine la un program mai rational si ptr tine... aici suntem toate, cu umerii la dispozitie, poti sa ne spui ce ai pe suflet daca te face sa te simti mai usurata

_

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eladea2005 spune:

rodi, mi-a placut cum ai povestit...deci ei deja sunt pregatiti pt astfel de discutii????? uauuuuuuu...imi imaginez scena dintre voi si imi vine sa zambesc....e greu cand incep intrebarile de genul asta...

cristinutza, cum esti iubita? cum a dormit Vladut? hai la o cafea, un zambet si o imbratisare...

LA MULTE LUNITE PUIUTI IUBITI, SARBATORITI ASTAZI!

Andreea, mami de print Eric (9.12.2007) si printisor Filip (24.06.2010)

ERIC SI FILIP - POZE RECENTE

Printul Eric are...
Printisorul Filip creste...

BLOG DE PICI...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crispro spune:

fetele, dragutele... Multumesc de sfaturi si incurajari... aici is, dar mai fara chef... Noaptea a fost un pic mai usoara (s-a trezit de 7 ori), dar fata de aproape 20 in seara precedenta, e mai bine... Ceva sigur are, de nu se poate odihni, si nu doarme mai mult de 2 ore legate... nu e ok... deja avem 3 saptamani de cand mananca putin, doarme prost, si vomita... stiu ca e normala regurgitarea si uneori voma... doar ca el nu mai regurgita si nu mai voma de pe la 2 luni.. acum l-au apucat iar... evident ca si lapticul meu e in scadere drastica... azi la 4 juma mergem la doctor, poate ne lumineaza cu ceva...

Va pup pe toate, si merci de gandurile bune.

Cristina , mami fericita de bebe Vlad (17.07.2010)

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anca_vlad spune:

Citat:
citat din mesajul lui rodyka

tu fetelor , dar avem cateva absente notabile pe-aici... mamici, cum sunteti?! si delfinasii? crissy, anca?! voi erati mai des pe-aici

victo, delfinasului scump Mihaita sa se faca bine. asa deci, Stefanuc nu vrea la gradi...

diana, dar tu ai facut cumparaturi, nu gluma!! ce zodie esti? si al meu sot era pus pe fapte mari aseara, dar ca a ajuns sa se certe cu unul ce tot umbla printre rafturi in Auchan ca ii ceruse sa-i aduca o masina de paine, o chestie ptr preparare la aburi si un storcator care nu erau pe raft ambalate, doar expuse. si vine ala dupa 15 min ca nu au in stoc, dar nici nu scria ca sunt doar ptr expunere. s-a enervat al meu om, ca o data vrea si el sa cumpere ceva fara sa zic eu, si atunci nu gaseste nimic, dar nimic!! eu eram senina, inca nu ma grabesc, isa o duce fenomenal cu lapticul meu, doar ce ne mai prostim cu cate-o jumate de portocala... dar apoi mi-a zis ca deja saliva la ideea ca de dimineata miroase a paine calda in casa

_

Buna dimineata!

va mai amintiti de noi!

nu v-am uitat, dar am absentat motivat!

Intru-cat am fost singurica pana inainte de botez si a trebuit sa rezolv multe si marunte cu Maria dupa mine, timpul nu mi-a mai apartinut...asa ca nici pe forum nu prea am mai ajuns sa scriu!
iar dupa a trebuit sa le pun la loc pe toate ca am avut si alte evenimente dupa ce am terminat cu mirul Mariei ne-am pregatit pt ziua lui Vlad care a implinit 7 ani pe 5 nov!

Azi a plecat si mama!

Maria e binisor, e linistita doarme si nu plange fara motiv, noaptea doarme cam 6 ore fara pauza cand papa si apoi dimineta la 6.30 alta masa dupa care mai doarme pana pe la 8.00 cand ne intram in program!

luatul in greutate e o piatra de hotar de la 2 la 3 luni a luat doar 500g ceea ce inseamna ca avea 4700g la trei luni, asa ca am trecut pe supliment de LP...si dupa 10 zile a pus 250g ceea ce e mai bine!

Va pup cu drag si promit ca nu mai dau bir cu fugitii, o sa fiu prin zona!

Anca fericita mamica de MARIA si mami de astronaut Vlad-Mihail (05.11.2003)
POZE VLADUT
[/b]

"Dumnezeu iarta, dar nu lasa nimic neispasit!" Arsenie Boca

POZE BURTICA, POZE MARIA si POZE SERBARE ABSOLVIRE [/b]

DOAMNE AJUTA!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns giorgia23 spune:

Buna dimineata

LA MULTI ANI SARBATORITILOR DE AZI,IERI SI CELELALTE ZILE

Cristina eu zic sa ne luam de mana si sa plecam amandoua in lumea larga...glumesc evident...stiu ca iti este greu ca si eu sunt cam in aceeasi situatie...si eu plang de multe ori sa ma descarc si apoi o iau de la capat...or sa treaca si perioadele astea..sper...eu cand citesc la voi ca dorm unii delfinasi cate 6-7 ore imi vine sa ma impusc...as vrea sa doarma macar 4 ore legate...seara ii ia cam 2 ore sa adoarma...mie imi pica ochii pe langa ea...si cand ma bucur ca a adormit nu dureaza 2 ore si se trezeste...si apoi tot intr/o foiala o tine...cred ca am sa/i fac si eu o copro sa ma asigur ca nu are nimic ca uneori aud niste sunete in burtica ei

Rody am vazut/o pe Isa cum lipaia ea la suculet...m/am abonat si eu la tine pe youtube

Off m/am intins ca o placinta si am si uitat ce mai vroiam sa zic

Mergi la inceput