Delfinasi jucausi de iulie-august 2010 (34)
Raspunsuri - Pagina 10
Otiliav spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Diana_Eva ce parere aveti? http://www.heraldscotland.com/car-seats-facing-rear-safest-for-all-children-1.912421 Diana,mami de pui iubit Eva (20.08.2010) |
Ce sa mai zic decat ca eu de aceea am schimbat masina. Scaunele cu spatele sunt mai sigure dar si mai voluminoase. Iar eu am doua scaune cu spatele la directia de mers, al Elisei nu are Isofix dar are trei sisteme de siguranta care necesita spatiu si nu poate fi plasat decat pe un loc lateral.
Nici vorba sa-mi planga Elisa in scaun ca e cu spatele caci ea vede pe geam foarte bine, sta ca boieroaica. Si apai asa a crescut, s-a obisnuit.
Cel mai fain scaun este sa fie cu spatele la directia de mers si sa aibe si Isofix. BeSafe fac asa.
Mami de Ana Maria(18.12.2004), Elisa Andreea (09.12.2008) si Iulia Alexandra (14.08.2010)
Diana_Eva spune:
Continui cercetarile in directia data de tine.
Ajunsesem la Britax... merci de sfat(BeSafe).
Consider ca oricat de mult ar costa scaunul de masina merita investitia.
Diana,mami de pui iubit Eva (20.08.2010)
bumblebee spune:
Neata!
Pe sarbatoritii de azi ii pupacim dulce si le uram sanatate si crestere usoara!
Radu, de Puiutz mic Mami, pe unde sunteti? Asteptam vesti!
Bebe, de Iulia_N
Albert Simion, de Crissteo
Maeva Caterina de Raluk31
Tudor Stefan, de babiela
Mami Peta La multi ani sanatosi, fericiti!
Alina Mamica fericita de Victor Andrei - 23.07.2010
Luna 3
racusor2010 spune:
citat din mesajul lui bumblebee Neata! Pe sarbatoritii de azi ii pupacim dulce si le uram sanatate si crestere usoara! Radu, de Puiutz mic Mami, pe unde sunteti? Asteptam vesti! Bebe, de Iulia_N Albert Simion, de Crissteo Maeva Caterina de Raluk31 Tudor Stefan, de babiela Mami Peta La multi ani sanatosi, fericiti! Alina Mamica fericita de Victor Andrei - 23.07.2010 Luna 3 |
LA MULTI ANI!!! SA FITI SANATOSI PUI DRAGI!
SI MAMICA PETA!
ce de sarbatoriti astazi
mami de brotacel Andrei Ioan
9 iunie 2010
racusor2010 spune:
aseara m-am culcat la 10 jumate, eram franta, dar la 12 noaptea m-am trezit din cauza vecinei de deasupra cu tocurile ei bine ca Andrei s-a trezit la 5 sa pape asa ca m-am odihnit...dar apoi am bagat pompa la sterilizat, pana am pompat, pana m-am culcat, la 6.30 s-a trezit sa mai pape...si la 7 gata, fresh de joaca!
dar acum tipa si se intoarce in patut, cu caruselul, vacuta si banana
mami de brotacel Andrei Ioan
9 iunie 2010
Diana_Eva spune:
Racusor ce pui harnic ai!
La multi ani si de la noi sarbatoritilor!
Eu astept sa se trezeasca minunea sa-i dau sa pape!
Diana,mami de pui iubit Eva (20.08.2010)
pufescu spune:
noi am avut o noapte de vis,a adormit la 23(si eu cu el) si s-a trezit la 6!fara sa vrea suzeta,fara sa se matzaie. sper sa nu-l deochi,dar se pare ca noile indicatii de la pediatra functioneaza.mancat 200,jucat(cu trantit jucaria pe el si un pic de boceala de a venit motanul val vartej sa vada ce i-am facut la bebelus :))) )si acum doarme cracit pe fotoliu. Mami muls,acum mananc niste grau incoltit(vitaminizarea de toamna)si ma apuc sa lucru ceva pt servici vreo ora...dupa aia la programul obisnuit de crescut bebelozauri :).
imaya spune:
citat din mesajul lui bumblebee Neata! Pe sarbatoritii de azi ii pupacim dulce si le uram sanatate si crestere usoara! Radu, de Puiutz mic Mami, pe unde sunteti? Asteptam vesti! Bebe, de Iulia_N Albert Simion, de Crissteo Maeva Caterina de Raluk31 Tudor Stefan, de babiela Mami Peta La multi ani sanatosi, fericiti! Alina Mamica fericita de Victor Andrei - 23.07.2010 Luna 3 |
La multi ani si din partea noastra!
Andrei
imaya spune:
Noi avem o problema in sensul ca beblu' se culca pe la 7 seara si mai nou nu il mai pot trezi la 9 pentru jucat un pic si baie-baie. Mananca la 10 dar in somn si bineinteles putin ca probabil ii e prea somn.Asa ca se trezeste la 6 pentru masa si e plin de energie. Eu as fi vrut sa se trezeasca pe la 8 sa bage niste joaca apoi baie apoi nani de la 10 iar si sa doarma si el pana pe la 8-9 (cu mancat la 6). Aseara l-am "trezit" pe la 8.30 dar chiar daca era in brate sau chiar daca ma jucam cu el i se inchideau ochisorii asa ca l-am lasat sa doarma. Ma bucur ca doarme multttttttttt dar as fi vrut sa dorm si eu pana pe la 8-9 .
Andrei