Pufi iubiti de ian-feb 2010(161)
Raspunsuri - Pagina 5
alexutzzza spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui xela_07
tu sa fii sanatoasa cred ca pe la 2 ani |
pai daca tu inca esti, o sa incerc sa fiu si eu !
de Yannis
micki_mica spune:
Citat: |
citat din mesajul lui haircut Miki, sanatate multa si tie si piticului...e super ca deja nu-l mai deranjeaza, inseamna ca face treaba buna d-na doc. Maia mi-a varsat laptele de dimineata in jet apoi a avut un scaun moale si muuult, s-a murdarit toata...si e bleguta tare. o pun in patut si nu misca de acolo, ma uit socata la ea. Cand o duceam la culcare rupta de somn se rostogolea pe burta si se ridica in picioare de cel putin 5-6 ori, oricat de obosita ar fi fost...acum sta nemiscata am reusit pe la 12 s-o fac sa pape 150ml de lapte. E jale mare cu bautul lichidelor, ii dau cu siringa, cu lupte si plansete, dar mi-e tare frica de deshidratare. Fiti fericite fetelor care alaptati macar de grija asta ati scapat, chiar daca vi se pare obositor.... cred ca azi ii dau numai lapte, fara solide, sa aiba cat mai mult lichid. acum, inainte s-o culc, avea iar 38...am lasat-o dezbracata fara sa-i dau nimic inca. e in body cu maneca scurta si atat, mi-e mie frig cand ma uit la ea.... ma duc langa ea ca-i galagie tare pe scara si sper sa nu se trezasca... mami de fetita finuta |
Of of of! F bine ca incerci sa o hidratezi cat mai mult! Ai dreptate cu alaptatul. Al meu nu prea bea apa, dar ii dau piept chiar si daca vrea de chichi, asaaa, ca o gura de apa.
Pe Kiti il mai deranjeaza, dar in cateva zile nu o sa mai aiba nimic.
Kiti de Miki
alexutzzza spune:
Xela si al meu sotz zice la fel, ca e ok, dar dr mereu zice aaa nu are fimoza, e ok dar uite pana aicia jos trebuie sa fie,ei lasa! pe la un an mergeti la un chirurg si va decaloteaza!
Eu cred ca sotzii nostrii vor de fapt sa ne convinga sa nu umblam acolo, asa-s barbatii sa nu traumatizam baiatu umbland acolo! zici ca ii taie pe ei nu pe copil.La mine mai tzipa sotzul cand ies cu Yannis din baie si il sterg bine bine cu prosopul, pe la outze zice "Ho! mai incet! alea dor! be gentle! be gentle!
de Yannis
micki_mica spune:
citat din mesajul lui decenuela miki....super ti-ai petrecut ziua....sunteti ca 2 adolescenti la prima dragoste.cel putin asa va vad io....iar cu decalotatul...chiar tebe? nu se poate sa-l decaloteze shtoarfa la 40? ma gandesc cu groaza...cred ca acu era necesara crema de zicea simpli... Mihaela, de LUCA ... minunea de la miezul noptii... Povestea unui...petrecaret N-am stiut ca poate exista pe pamant o dragoste atat de mare!... |
Dece nu-i musai! Dar cum eu sunt mai miloasa la umblat pe acolo. Sotul si mai si...am ales sa ii faca dna dr o decalotare ok, ca sa nu trag eu de cine-stie-ce! Sunt pareri si argumente pro si contra. E o optiune. Eu am ales asa, pentru el. Tata de Kiti a lasat nebuna in pace. Acum am vazut pana unde se duce pielea cand il decalotez. Stiu cum si cat trebuie sa trag la baie. Cica la 2-3 zile, la baie, trebuie decalotat asa cum a facut ea.
Kiti de Miki
micki_mica spune:
citat din mesajul lui xela_07 miki - care e treaba cu decalotatul? Tb musai? Al meu nu e decalotat complet dar al meu sot zice ca e bine asa cum e. Eu il spal la baie mereu p-acolo ... |
Xela nu e musai. Ai incredere in sotul tau. Ii ziceam Decenuelei mai sus. Sunt pareri pro si contra. Si eu il spalam la fiecare baie dar cu trasul...mai cu mila. Asa ca am ales acum decalotarea si ingrijire ca atare pe parcurs.
Kiti de Miki
xela_07 spune:
Citat: | ||||
citat din mesajul lui alexutzzza
pai daca tu inca esti, o sa incerc sa fiu si eu ! de Yannis |
eu nu stiu daca sunt, poate doar par
plateea spune:
remember me?
ma mai primiti cu voi???
I will survive...
povestea unei pastai...numita bbTo
micki_mica spune:
Iete proba de curaj: scos la vanzare pe okazii, bicicleta mea care m-a ajutat la slabit .
Daca am avut succes cu carutul vechi, am zis ca sa incerc si cu bicicleta.
Acum vad ca ma ajuta Kiti sa slabesc .
Kiti de Miki
micki_mica spune:
citat din mesajul lui plateea remember me? ma mai primiti cu voi??? I will survive... povestea unei pastai...numita bbTo |
Chiar ma gandeam azi la tine...Ce mai faci? Ce mai face Pastaia?
Kiti de Miki
lucia2000 spune:
citat din mesajul lui plateea remember me? ma mai primiti cu voi??? I will survive... povestea unei pastai...numita bbTo |
Bine ai revenit!
Cum sa nu te primi?
Cine ne mai serveste cu bunatati in fiecare dimineatza?