Pufi iubiti de ian-feb 2010(161)
Raspunsuri - Pagina 4
ana_g spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui haircut
nu-i dau antibiotic..de-sta m-am dus la spital si nu la dr de familie, sa-mi faca o hemograma si sa ne putem orienta daca e ceva viral sau bacterian. Pare sa fie herpangina, maine e gata si exsudatul si o sa stim sigur... butoi?nu-s eu c-o am de 3 zile cu febra si-s rupta de oboseala dupa asa nopti, tu ce cauti acolo????hai afara ca-i soare mami de fetita finuta |
mai, de cate ori sa va spun..."there is no...butoi"....pentru cine vazu matrix, faza cu lingura care se indoaie...
mama unui pui...Stefan
decenuela spune:
io il astept pe jiji sa se trezeasca sa-i dau sa papa si goooo afara...
n-am apucat sa recuperez decat f putin....desi ar trebui sa pun in ghilimele ...m-a distrat soacra ta, alex...ai povestit f haios...si apoi fetele ti-au dat recomandari f serioase....iar io...in gandul meu imi ziceam...doamne nu-s departe de soacra-sa cu uitatul....
miki....super ti-ai petrecut ziua....sunteti ca 2 adolescenti la prima dragoste.cel putin asa va vad io....iar cu decalotatul...chiar tebe? nu se poate sa-l decaloteze shtoarfa la 40?
ma gandesc cu groaza...cred ca acu era necesara crema de zicea simpli...
am citit pe sarite de pufuleti bolnaviori...si mamici fun butoi....of, of...haidi mai fetili...nu luati asa in serios viatza asta...mai fentatzi-o si voi....faceti haz de necaz....si nu lasati butoiul peste voi...bagati-va voi....piciorul in butoi....scuze...
miremia....io zic mai usor cu treaba....azi chiar e sarbatoare.......sfanta lene si cuviosul somn...
Mihaela, de LUCA ... minunea de la miezul noptii...
Povestea unui...petrecaret
N-am stiut ca poate exista pe pamant o dragoste atat de mare!...
onitza spune:
MIHAELA, mami de baieti cucuieti , te putem ajuta cu ceva? Hai sa punem impreuna capacul la butoi si sa facem ceva sa iesim din melanco-blegeala asta....eu stiu cum as putea da-i greu: sa nu mai mananc haplea din cauza stresului....offf unde e ambitia de alta data?
BEATRICE, nu il forta oricat ti s-ar parea ca mananca de putin. Lasa-i timp sa primeasca el cand doreste lingurita. Eu ii fac in felul urmator: intind lingurita spre gurita, daca o intredeschide macar atunci ii bag in gurita daca il vad ca da capul intr-o parte nu insist, il las un pic, apoi incerc iar.....terbuie luati incet ca-s tare sensibiloi copilasii astia ai nostri.....
Vad ca azi a papat ok: supa cu galuste si pilaf de orez.
Deci sta ok la cap kg! Multumesc.
Acum maraie pe langa mine sa il iau in brate, e in premergator, dar pana acum am tot stat cu el.
Am scris mesajul fara sa il trimit....intre timp l-am culcat. vedem cat tine minunea.
alexutzzza spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Lillo Neatza! Noi ne pregatim sa o stergem la dr. Tremur din toate incheieturile... Alexutzza, din ce povestesti, soacra ta ar putea avea un inceput de Alzheimer. A vazut-o un medic de curand? E drept ca e posibil sa faca intentionat asa sa va capteze atentia dar poate fi ceva mult mai grav, un cotrol nu strica. |
Mai o vede dr de aici si bea tot felu ...le vad in bucatarie numa cu "neuro" incep denumirile....
Alzheimer se "raspandeste" in familie? ca sora ei are.
de Yannis
onitza spune:
HAIRCUT, foarte bine ca incerci sa o hidratezi. Eu am patit cu Paul asa o viroza intestinala si am ajuns internati dar poate la voi nu va fi cazul. Ce mi-a ramas mie in minte de atunci? Mucilagiu de orez, lichide cat poate copilul, asta in prima zi, a doua zi supa, iar mucilagiu (ca sa nu mai faca scaune moi), eventual metroclopramid cu sab simplex (sa nu mai vomita), a treia zi sticksuri sau banana...
Doamne ajuta pe Maia sa se faca bine!
alexutzzza spune:
citat din mesajul lui ana_g buna!...altu nu am gasit, dar merge si asta. of, pufi mai mult sua mai putin bonaviori...lilo, daca pateam asa ceva cu fi-miu, eram in secunda 2 la spital, nu ca as fi eu panicoasa, dar am un sot.....sa fie sanatos, e al meu, dar mai ales cand e vorba de copil....oricum, sa treaca buba cat mai repede pentru maya si ema, mamici cu overdose de rabdacol...lasa, ca trece ele...si o sa inceapa altele (rujuri, tzoale,....baieti&stuff...si atunci o sa ne fie amintim cat de bine era cand erau mici si nevinovati si usor de satisfacut/sau nu cu o tzitza) alexutzzza, subscriu la ce au spus si fetele....trist, dar cum eu deja de pe acum uit diverse, ma astept sa fiu si eu asa pe la 70 de ani......as vb cu sotu, oricum nu as lasa copilu cu ea. ma sim o mama rea...stefan, cum e in legea firii, vrea sa "mearga", sa cerceteze, sa se ridice, sa se prinda.....iar eu am tot felu de colturi, cabluri (am vreo 2 boxe si alea puse pe cate un suport metalic, din vremea cand sotu era holtei..numa bune de dat jos...doamne fereste!)....ei, ideea e ca il las f putin pe jos, vreo 5 minute si atunci supravegheat maxim, in rest ca animalutu in tzarc....maamaa, ce bocete, ce lacrimi mari in barba......asa visez la o camera maare, capitonata ca la nebuni, moblata ici colo cu cate un scaunel usor de plastic, tabureti de burete....chestii fara colturi, nu prea tari, dar suficient cat sa se poate sprijini de ele si sa se ridice-s ridica f repede, numai sa aiba un punct de sprijin....o zona cu cabluri...alta cu etichete.....mama, ce fericire ar fi atunci pe el..... mama unui pui...Stefan |
Ana sa stii ca daca ar fi camera capitonata nu ar avea nici un farmec, tot ca intr-un tarc s-ar simti copilul..
Oricum eu dupa ziua de ieri (si azi se aunuta una la fel ) ma gandeam serios ca nu inteleg de ce atata bucurie cu Vai! merge! al meu merge! de-a busilea! singur! parca e concurs...al cui merge mai repede...alte mamici se declara bosumflate ca au "placintele"...zau, nu stiu, mie mi-ar fi placut sa am o placintica pana se maicoace la minte!
mamici de bebei mai mari! cam pe la ce varsta ma pot intelege cu el? nu am sperante mari sa ma asculte in toate, dar macar astea de safety gen: "nu-ti tranti vaza in cap!" " nu rasturna TV-ul peste tine" etc...cat sa ramana in viatza , nu am pretentii mai mari ca nazbatii stiu ca o sa faca...
de Yannis
xela_07 spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui alexutzzza
Ana sa stii ca daca ar fi camera capitonata nu ar avea nici un farmec, tot ca intr-un tarc s-ar simti copilul.. Oricum eu dupa ziua de ieri (si azi se aunuta una la fel ) ma gandeam serios ca nu inteleg de ce atata bucurie cu Vai! merge! al meu merge! de-a busilea! singur! parca e concurs...al cui merge mai repede...alte mamici se declara bosumflate ca au "placintele"...zau, nu stiu, mie mi-ar fi placut sa am o placintica pana se maicoace la minte! mamici de bebei mai mari! cam pe la ce varsta ma pot intelege cu el? nu am sperante mari sa ma asculte in toate, dar macar astea de safety gen: "nu-ti tranti vaza in cap!" " nu rasturna TV-ul peste tine" etc...cat sa ramana in viatza , nu am pretentii mai mari ca nazbatii stiu ca o sa faca... de Yannis |
tu sa fii sanatoasa cred ca pe la 2 ani
xela_07 spune:
haircut - multa sanatate!! of of ... colege de suferinta .
Ai mei sunt doar muciosi am2 fara febra si alte complicatii. Pe A o am in continuare pe regim. Eu sunt dupa o saptamana cu am2 full time, deci numai buna de un sport extrem .
dece - asa e cu viata asta, as adauga sa nu o luam prea in serios ca oricum nu scapam vii
miki - care e treaba cu decalotatul? Tb musai? Al meu nu e decalotat complet dar al meu sot zice ca e bine asa cum e. Eu il spal la baie mereu p-acolo ...
bea - ser in nasuc si aspirat. Eu ii mai dau pivalone cand chiar nu poate sa respire.
alexutzzza spune:
Mima bine ati venit acasa! Si noua ne e dor de voi!
Livia si noi l-am pus pe Yannis in premergatorul unei vecine de aici (ea e cu 2 luni mai mare) si a plans ca toate alea...de 3 ori in zile diferite am incercat, cu jucarii cu una cu alta. cik si vecinutza a plans pana s-a obisnuit. Acum sta mult timp si f cuminte si fericita in premergator si se deplaseaza cu el in toata casa, deci cred ca e faza ca si cu jucariile, sa repeti, sa il obisnuiesti si apoi ii place.
Onitza si lui Yannis ii place pe tobogan dar cel mai mult ii place in leagan si pe calutzii aia pe arcuri
lucia imi place cum se trezeste Teo al tau! nu-l invatza si pe Yannis? al meu la 8-8jumate maaaaim 9, 9 si un pic e treaz!
Bea ivan nu papa nimic sau papa numai lapte? ca daca papa lapte e ok, matusi-mea pediatra a zis ca daca papa lapte e ok sa nu manance nik altceva decat lapte si osapt intreaga, sa nu ma impancientez.
lillo sa te intorci cu vesti bune de la medic si sper din tot sufletul sa nu dai peste vreun dr naspa sa iti para rau apoi ca te-ai deranjat sa iesi din casa!
Haicut Maiei! Si eu il las pe Yannis mai lejer imbracat cand are febra. sau ii pun comprese reci la picioare, dar ii pun ceva cu maneca lunga totusi si cu spatele bine acoperit, chiar daca e numai bumbacel ptr ca ma gandesc la mine...mie cand am febra mi-e friggggg de mor...acum nu stiu daca ei sunt la fel dar macar la spate si la manutze ii las ceva...
de Yannis
alexutzzza spune:
citat din mesajul lui decenuela ...m-a distrat soacra ta, alex...ai povestit f haios...si apoi fetele ti-au dat recomandari f serioase....iar io...in gandul meu imi ziceam...doamne nu-s departe de soacra-sa cu uitatul.... miremia....io zic mai usor cu treaba....azi chiar e sarbatoare.......sfanta lene si cuviosul somn... Mihaela, de LUCA ... minunea de la miezul noptii... Povestea unui...petrecaret N-am stiut ca poate exista pe pamant o dragoste atat de mare!... |
de Yannis