America (214)
Raspunsuri - Pagina 6
ruxij spune:
Update la discutia cu HS, al nostru, desi e de nota 10, doesn't give "weighted" grades anymore (au avut in trecut si au renuntat). Adica nu da 5 si 6 pt AP classes. Au multe AP classes si copiii pot sa ia si cursuri la Purdue, dar nu le da decat tot 4 si basta. Asa ca m-am intors oarecum in ceatza Oricum, pana la urma cred ca ramanem aici, dc. tot nu urmarim Harvard, ne-o primi la Purdue si cu o medie mai putin stelara.
sinzi_ana spune:
Si AP incep din liceu?...Dar de ce nu le da 5 sau 6?
Si de unde stii??? Cum pot sa aflu si eu pe aici care e mai rasarit liceu?
Tre sa imi fac pb de pe acum?? Dar cu middle?
sinzi_ana spune:
Citat: |
citat din mesajul lui ruxij Advanced Placement. E grele...va ziceam io |
Mie imi zbarnaia doar Attachment Parenting in cap
philip spune:
ce credeti ca poate sa fie?
marti noaptea Philip a vomat, nasol, toata noaptea, miercuri era stors si cu febra, joi ok, vineri a mers la scoala. Nick diaree de miercuri, ieri nasol tare (dupa atatea zile), normal, nu mananca, dar bea. azi eu am facut febra, la 4 ma duc la medic, ma dor toate celea, am 100 F. nu am simptome de raceala., Nick n-a facut febra deloc. am sunat la pediatru cica stomach bug is going around, eu in afara de niste crampe la stomac, nu ma plang de alte simptome intestinale. sa fie acelasi virus la toti?
ruxij spune:
Cred ca e acelas virus, Philip. Sanatate, o sa treaca.
Sanzi, gasii la liceul nostru, pe pagina lor/in schedule of classes sau asa ceva, ca nu dau "weighted grades". E prematur sa ne facem griji, da' asa sunt io, imi place sa discut de dragul discutiei:))
corinadana spune:
High school urile scriu pe web site urile lor ce AP ofera. De aceea este f bine daca middle school ii avanseaza; termina materie mai repede si au mai mult timp la liceu de aceste AP uri.
Andreea sanatate la toti trei! si eu zic ca i acelasi virus care se plimba intre voi :(
Corina mama domnisoarei RALUCA si a bebelasei FRANCESCA
http://family.webshots.com/photo/2925218030098531596UGNuSg?vhost=family
lai spune:
Lia, pe aplicatie te intreaba daca notele din liceu sunt 'weighted' sau nu.
Si, ca sa va bag si mai mult in ceata desi in general e f bine sa iei cat mai multe APs, adviserii se uita si la contextul general, cate APs ai luat tu din cate oferea scoala. Adica, daca scoala oferea trei si tu le-ai luat pe toate trei poate sa fie mai interesant decat daca scoala oferea zece, din care tu ai luat cinci. In general vor sa vada ca ai utilizat la maxim oportunitatile pe care le-ai avut, si in plus ti-ai mai creat si altele la care nici cu gandul nu te-ai fi gandit
Asta se aplica la scolile particulare in general, la cele de stat poa' sa fie mai altfel, cum e sistemul UC de exemplu unde, daca esti in top 4% mi se pare din graduating class de la liceul tau (in-state) esti garantat un loc in sistem (desi nu neaparat la univ. la care preferi tu).
Lai