Trombofilia, o cauza a infertilitatii - 42-

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ariadna33 spune:

am reusit sa dau de diagnosticul pe care l-ai vrut, miki:

factor V Leiden - heterozigot, MTHFR C677T heterozigot, MTHFR A1298C heterozigot

Doza de 2 clexane de 0.4 pe zi i-a prescris-o o dr hematolog din Timisoara.

sper sa-ti fie de folos!

www.desprecopii.com/pozeconcurs/folderview.asp?folder=clipe%20de%20vara%202010&page=4" target="_blank"> votati rasaritul

***************** Cand prezentul va fi trecut, visele vor deveni realitate*****************

mamy de gemenasi dragalasi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns camemar spune:

Buna,
Sunt o aspiranta la titlul de mamica si dupa o sarcina (care a fost obtinuta prin fiv) orita din evolutie la 10 sapt am aflat ca am mutatia 677c heterozigota in gena mthfr si mutatia 844g homozigota in gena pai 1. Uitandu ma pe aici la gena pai 1 am vazut doar fete cu mutatia 675g in gena pai si ma intrebam daca mutatia mea are sau nu urmari in sarcina .Nu ca ar mai conta pentru ca intr o viitoare sarcina nu as risca fara clexane dar din curiozitate.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miki-miki spune:

Multumesc Ariadna, deci pt FVL hetero si cele 2 MTHFR hetero care fac cat 1 homozigota, asemanator cazului meu numai ca la mine e doar un MTHFR homo si cel rau. Dr stiu ca e dr Ionita Hortensia din TM, voiam intr-un timp sa ajung la ea dar am mai facut-o. Nu stii dc trombofilia o afectase in afara sarcinii? Adica varice si alte chestii, ca eu nu am si incerc sa ma conving ca 0.6 e doza buna pt mine la inceput.

Multumesc, am primit doc pe adresa trombofiliei dar nu stiu cum il pot posta pe un site sa fie vizualizat de toate fetele. Numai listat, fotografiat si pus in albumul foto, altcumva nu stiu.

Miki

MTHFR C677T homozigot + Fact V Leiden heterozigot + Prot S la limita inferioara + NK mari, 2 sarcini oprite din evolutie (8s,5s)

Mergi la inceput

in afara sarcinii nu stiu cat de tare a afectat-o, insa stiu ca a avut o sarcina oprita in evolutie (practic o sarcina biochimica) in urma unui fiv, fara tratamentul adecvat.

o sugestie: noi la mamici de fulgusori avem toate parola de la adresa de mail comuna, in felul asta documentele mari, gen carti, etc le putem descarca direct de acolo.
de fotogtafiat nu merge ca are zeci de pagini...

www.desprecopii.com/pozeconcurs/folderview.asp?folder=clipe%20de%20vara%202010&page=4" target="_blank"> votati rasaritul

***************** Cand prezentul va fi trecut, visele vor deveni realitate*****************

Mergi la inceput

OK, Ariadna asa o sa facem. Pt inceput am sa transmit parola Floricica, Denisei si tie. Cine doreste sa vada Contractul Cadru si legea 95/2006 unde tb citite art 213 alin 1 lit a si art 233 alin 1 sa faca solicitarea aici .

Miki

MTHFR C677T homozigot + Fact V Leiden heterozigot + Prot S la limita inferioara + NK mari, 2 sarcini oprite din evolutie (8s,5s)

Mergi la inceput

sau cine doreste sa primeasca documentul pe mail sa trimita pm sau mail, nu?

Mergi la inceput

Da.

Miki

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns floaredemac spune:

Pentru Brotacel:
"Floricica mie mi-a iesit triplutest pe care l-am facut la geneticlab ( ca si dublu test) si am valori -
Tip analiza Valori rezultate
AFP (IU/ml) 27.30
HCG (IU/ml) 25.41
uE3 (ng/ml) 1.30
si
Risc Trisomie 21 1/6054
Risc Defect Tub Neural 1/4236
Risc Trisomie 18 <1/10000 "

Uite valorile la mine (deja a venit rezultatul, am intrat de curiozitate pe pagina Synevo si erau acolo):

AFP ( Alfa-feto proteina ) 23.509 U/mL
Estriol neconjugat 7.23 nmol/L
Free Beta-HCG 5.861 ng/mL
Calcul de risc prenatal:
Comentariu
Acest rezultat indica un risc scazut de anomalii fetale la nastere (sub valorile cut-off mentionate care reprezinta limitele de risc).

Nu stiu mai multe sa iti spun. Din cate vad eu, sunt unitati de masura diferite si ar trebui sa le convertim ca sa putem face o comparatie. Te-am citat ca sa le putem vedea mai usor si la mine si la tine.

18+ DPN 15 aprilie 2011
FVL hetero + MTHFR A1298C hetero, 1 sarcina OK, 1 sarcina oprita in ev. la 5-6 sapt., obtinute natural
Ai cazut? Te ridici, te scuturi si mergi mai departe!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns samira33 spune:

va pup trombofilelor

de maine incep si eu Clexanele si Merionalele.

micki,mie pentru FVL heterozigot-gena 1691A ,dr.U mi-a prescris Clexane de 0,4 din ziua 1 de stimulare.
bine,ea a zis sa-l incep cu cateva zile inainte de ziua 1 de stimulare insa eu am decis sa-l incep odata cu stimularea.

un we fain sa aveti.

3 SARCINI EXTRAUTERINE,
FACTOR V LEIDEN-POZITIV HETEROZIGOT-GENA1691A,
URMEAZA FIV 3 LA BUDAPESTA-DR. KOVACS

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns samira33 spune:

si am uitat sa va intreb:pana la urma cand e mai bine sa fac Clexanele???dimineata sau seara???ca se vehiculeaza ambele variante.
va pup

3 SARCINI EXTRAUTERINE,
FACTOR V LEIDEN-POZITIV HETEROZIGOT-GENA1691A,
URMEAZA FIV 3 LA BUDAPESTA-DR. KOVACS

Mergi la inceput