Trombofilia, o cauza a infertilitatii - 42-

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns anna_leah27 spune:

M-am uitat si eu la clexane si fraxiparina, clexane are ca substanta activa enoxaparina si fraxiparina nadroparina, dar sunt amandoua in aceeasi grupa de heparine cu greutate moleculara mica, deci teoretic ma gandesc ca ar putea fi compensate la fel...
Daca de medicamente mai stiu , de legi si compensari nu am habar
Apropo clexane nu era pe cale de disparitie?
sau era doar o perioada de criza?
Din cate stiu eu clexane e net superior fraxiparinei ca rezultate, dar depinde de pacient, aaaa si mai stiu ca nu e bine sa fie schimbate intre ele odata inceput tratamentul, dar asta cred ca stiti si voi.
Ideea e ca trebuie discutat cu medicul de familie si lamurit cumva sa dea compensarea cea mai mare.Miercuri o sa merg la doctrita mea de familie si o sa o intreb cum si cat se compenseaza.
Imi inchei pledoaria despre medicamente, sper ca nu v-am plictisit prea tare, va urez un weekend deosebit de relaxant si noapte buna cu vise duuulci!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sunshine4ever spune:

Eu stiam ca aspirina se ia la amiaza si heparina cu molecula mica gen Clexane, Fraxiparina, Fragmin, Arixtra se dau dupamasa spre seara.
Acu sa nu dati cu bolovani in mine, doar mi-am spus parerea.
De altfel spun si despre cee ce a scris Ana , stiu ca dupa Clexane se poate da Fraxiparina si sa se continue cu ea dar de reantors dupa Fraxiparina pe Clexane nu se mai poate.
Daca am gresit iar sa nu strigati dupa mine, mi-am spus iar aprerea din stiinta mea.

pentru toate si we palcut.

''Uneori, cand ai impresia ca totul s-a sfarsit,viata iti ofera de fapt un nou inceput. Totul e sa stii sa-l recunosti'' Richard Paul Evans

Fiv1-hiperstimulare, Fiv2-nereusit, MTHFR A1298C heterozigot, cardiolipina pozitiv, PAI1(675 4G/4G) homozigot, mutatia V34L pozitiv-genotip heterozigot
Tratament: femibion 1/zi,omega+vitB+acid folic 1/zi,acid folic 5mg/zi,magneB6 1/zi,aspirincardio 100mg/zi,glucophage 1500mg/zi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mada81lina spune:

Citat:
citat din mesajul lui balanta_tm

mada, PAI 4G/4G homozigot este cea mai nasoala alela a genei PAI1. Ti-am stricat weekendul?
Si eu tot pe asta o am.

Pai nu mi l-ai stricat iubita, ca am cam inteles si eu ac lucru din ce am citit, doar ca nu intelegeam anume care ii dif, fiecare cum influenteaza.
Ce tratament ti-au dat tie in sarcina? A si l-ai luat de dupa ET sau cum?
Acum ce iei? .... Te-am inebunit

Gena PAI 1 homozigot 4G/4G + MTHFR C677T heterozigot + MTHFR A1298C heterozigot

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns floaredemac spune:

Magduto, de ce sa aruncam cu pietre? Doar fiecare avem dreptul la pareri, iar schimbul de pareri si informatii nu poate fi decat folositor!
Eu am spus motivele pt care iau aspirina seara, pe primul loc fiind chestia cu vomitatul. Inainte sa raman insarcinata am luat-o cand mi-am adus aminte, apoi cand am inceput sa dau la bobocei am ales sa o iau cat mai tarziu... mi-era teama ca daca o dau afara peste vreo jumatate de ora dupa ce am inghitit-o va trebui sa o iau din nou, si daca a apucat sa se asimileze ceva din ea voi lua in total o doza prea mare. Si-asa iau de 100 si nu de 85. Iar fetele care au vazut emisiunea la tv mi-au fost de folos , m-au incurajat sa o iau tot asa.
Deci... nu iti face griji, orice parere e binevenita, chiar daca e in contradictie cu altele.

Am aflat ca exista si Femibion fara iod (in Germania am vazut), oare sunt persoane care nu au voie iod? Nu stiu cu tiroida cum e - trebuie iod suplimentar sau invers?
Oare sa trecem informatia asta despre femibion si pe prima pagina, ar fi utila? Voi ce credeti?

Ce o mai fi facand Felixut, sper ca e bine... la fel si Mrnscmnc

Pentru Lumimar: sa cresteti mari si sanatosi!

18+ DPN 15 aprilie 2011
FVL hetero + MTHFR A1298C hetero, 1 sarcina OK, 1 sarcina oprita in ev. la 5-6 sapt., obtinute natural
Ai cazut? Te ridici, te scuturi si mergi mai departe!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miki-miki spune:

IMPORTANT
Lista de medicamente o gasiti aici
http://www.cnas.ro/medicamente/lista-medicamentelor-2010
Dati clik pe primul link apoi clik pe sublista B unde pe pag 3 gasiti enoxaparinum care are **#
Pt ac semne gasiti explicatia la sf listei adica la pag 22
Compensarea 100% pt gravide este data de semnul # care spune
"Pt medicamentele corespunzatoare DCI-urilor notate cu # regulile de prescriere sunt stabilite prin Contractul Cadru"
Deci medicul de familie tb sa studieze ac Contract Cadru.
Dc gaseste cineva Contractul Cadru ar fi super.
Aceste informatii le vom pune pe prima pagina pt ca vad ca f multe fete se lovesc de aceasta problema.
Avem album foto pe Photobuket dc poate face cineva fotografii unei retete compensate 100% , listei B cu pozitia enoxaparinei unde se vad semnele **# si sa le descarce acolo ar fi super .

Numai sa-mi aduc aminte parola pe photobucket

Miki

MTHFR C677T homozigot + Fact V Leiden heterozigot + Prot S la limita inferioara + NK mari, 2 sarcini oprite din evolutie (8s,5s)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ariadna33 spune:

miki, tu esti o comoara la casa omului, pe cuvant!

lasa, asta sa fie ultima grija, un cont pe picassa se face in 2 timpi si 3 miscari!

www.desprecopii.com/pozeconcurs/folderview.asp?folder=clipe%20de%20vara%202010&page=4" target="_blank"> votati rasaritul

***************** Cand prezentul va fi trecut, visele vor deveni realitate*****************

mamy de gemenasi dragalasi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns floaredemac spune:

Miki-Miki
Din pacate sunt multi medici de familie care din comoditate, plus nestiinta, prefera sa spuna ca nu se poate...asta a fost motivul pt care eu l-am schimbat. Momentan sunt... pe nicaieri, din cauza sistemului birocratic - pana sunt inregistrata la noul medic de familie nu beneficiez de nimic. Din fericire nu am inca nevoie de clexane, altfel trebuia sa le platesc. Costul lor, adaugat la costul celorlalte medicamente.... ce sa mai povestesc, te iei cu mainile de cap, plus doctori, eco, drumuri...
Vitamina C: 15 ron X 3 = 45; Femibion : 75 ron, Utrogestan: 30 ron X 2 = 60; Aspirina 13 ron, Maltofer 18 ron, No-spa 12 ron, Folowise: 22 ron Total: 245 /luna
Pana acum nu am avut curiozitatea sa calculez...

18+ DPN 15 aprilie 2011
FVL hetero + MTHFR A1298C hetero, 1 sarcina OK, 1 sarcina oprita in ev. la 5-6 sapt., obtinute natural
Ai cazut? Te ridici, te scuturi si mergi mai departe!

Mergi la inceput

am gasit contractul-cadru dar unde-l trimit? aveti o adresa de mail atasata? ca aici nu "incape"...

www.desprecopii.com/pozeconcurs/folderview.asp?folder=clipe%20de%20vara%202010&page=4" target="_blank"> votati rasaritul

***************** Cand prezentul va fi trecut, visele vor deveni realitate*****************

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miki-miki spune:

Ariadna e super ca ai gasit Contractul Cadru. Trimite-l pe trombofiliatrombofilia @ yahoo.com (am pus spatiu inainte si dupa @ pt a nu fi bombardata adresa de spam-ri.
Mi-am adus aminte parola la contul de pe Photobucket asa ca putem incarca acolo pozele. Cine reuseste sa le faca sa le trimita pe adresa mentionata mai sus dar sa scrieti si aici ca le-a trimis.

Floricic lasa ca inveti tu medicul ce tb sa faca sa iei compensat utrogestanul si clexane.

Miki

MTHFR C677T homozigot + Fact V Leiden heterozigot + Prot S la limita inferioara + NK mari, 2 sarcini oprite din evolutie (8s,5s)

Mergi la inceput

am trimis!

fetelor, va multumesc mult pentru voturi! sunteti aici un grup tare unit si sunteti solidare una cu cealalta, este destul de rar ceea ce ati obtinut!

Mergi la inceput