Trombofilia, o cauza a infertilitatii - 42-
Raspunsuri - Pagina 22
anna_leah27 spune:
Buna fetelor,
am intrat sa va salut , sa va trimit cativa pupici grabiti si va urez o zi placuta, la mine ploua si e cam trist, poate de asta si moralul meu e undeva jooossss!
Tot fara musafir si cu un mare morcov de stress, saptamana viitoare ma duc la medic,pana atunci ma rog sa apara![]()
Pupici

ariadna33 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui denisa220972 ariadna33 cat te cauta-si eu pe forum. ![]() Timpul vindeca ranile, acorda-ti timp. Mutatia C677T-heterozigot, Mutatia A1298C-heterozigot, gena PAI1-4G/5G-heterozigot. O sarcina oprita din evolutie la sapte saptamani. |
pai daca tu zisesi ca ai disparut ca magarul ala (cum ai zis? Shrek?), eu am disparut ca magarul in ceata, nu?
vai ce m-ai binedispus pe ziua de azi!

www.desprecopii.com/pozeconcurs/folderview.asp?folder=clipe%20de%20vara%202010&page=4" target="_blank"> votati rasaritul
***************** Cand prezentul va fi trecut, visele vor deveni realitate*****************
mamy de gemenasi dragalasi 
ariadna33 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui brotacel83 va pup dragelor de la o cafea buna (ca doar stiti ca lucrez in domeniu). eu incerc sa mai ajung sapt viitoare la o eco sa aud si o alta parere decat a medicului meu caci e mai sigur si in pls cine stie poate reuseste sa-mi dea cineva o explicatie de ce in sapt 18 eu inca am spotting cu tot tratamentul de utrogestan 600 mg/zi. va rog recomandati-mi si mie un ecografist bun/buna si de incredere poate de la medlife sau din alta parte pt o eco de control. va multumesc anticipat si o zi extraordinara. mutatie MTHRF C677T heterozigot 2 sarcini oprite din evolutie la 8s, inainte sa aflu de mutatie, acum cu voia lui Dzeu insarcinata a treia oara |
DR.IOSUP
programari la 0724.464.646
www.desprecopii.com/pozeconcurs/folderview.asp?folder=clipe%20de%20vara%202010&page=4" target="_blank"> votati rasaritul
***************** Cand prezentul va fi trecut, visele vor deveni realitate*****************
mamy de gemenasi dragalasi 
floaredemac spune:
Neata, fetelor! Aseara nu am mai intrat, am facut o plimbare luuuunga cu fiu-meu ca mi se umflasera picioarele de la atata stat, asa ca am facut in dimineata asta capitol nou
Sa aveti o zi frumoasa!
18+ DPN 15 aprilie 2011 
FVL hetero + MTHFR A1298C hetero, 1 sarcina OK, 1 sarcina oprita in ev. la 5-6 sapt., obtinute natural
Ai cazut? Te ridici, te scuturi si mergi mai departe!