Trombofilia, o cauza a infertilitatii - 42-
Raspunsuri - Pagina 14
housepocket480 spune:
Deci fetelor vreti sa spuneti ca vom lua toata viata aspenter?
Off, o sa ma duc cand am mai multi bani sa fac analizele acelea dupa prima pagina sa ma luminez!
Miki, ariadna? nu mai sunteti prin preajma?
Floarademac, ti-am zis ca tu ai dpn-ul baietelului tau de ziua mea de nastere?
housepocket480 spune:
Floaredemac, tu mai ai un copil sau am inteles eu gresit? daca da, te rog iarta-ma!
ariadna33 spune:
pana vine miki
incerc sa-mi dau si eu cu parerea ![]()
housepocket
, intr-adevar miki e experta in interperatrea analizelor de la Fundeni, eu sincer iti spun ca am fost dezamagita in urma cu ceva ani de dr.U pentru ca desi m-am dus prima la ea data in 2004 dupa o sarcina pierduta imediat iar a doua oara in 2007 la sfarsitul anului gravida si analizele au iesit naspa de fiecare data, pe foile acelea 80% din analize erau in afara valorilor normale, totusi ea m-a trimis acasa cu aspenter si vit.C, si am pierdut si sarcina aceea obtinuta cu greu, prin fiv.
Deci daca dr.U a vazut ceva in analizele mele trebuia sa-mi spuna ca la Fundeni nu se pot face mutatiile acelea si sa ma trimita sa le fac altundeva, nu sa ajung in anul de gratie 2009 la al 5-lea fiv, sa-mi fac singura analizele la Synevo si sa descopar ca am 2 mutatii si fara clexane pierdeam si sarcina asta, cand ajunsesem la 38 ani si bateam repejor spre 39.
Deci faptul ca vad si la tine valori anormale, ca ai reusit greu sa ramai si prima data insarcinata si acum inteleg ca iti mai doresti un copilas, nu inteleg de ce iti prescrie aspenter si nu te lasa sa iti faci analizele sa vezi ce mutatii ai? dobandite sau ne-dobandite, oricum ar fi ele, daca ai, necesita tratament cu heparina, altfel te trezesti ca ti-a expirat perioada reproductiva si ca nu mai poti avea copii pt ca dr.U ti-a zis sa te duci acasa si sa iei aspenter.
Si acum sa trecem la ce luam toata viata noi, trombofilele. Aspenterul nu poate fi luat a-la-long, va spune moa, care am facut dupa nastere la cateva luni o gastrita de toata frumusetea si nu mai pot pune aspenter in gura ca simt ca-mi arde stomacul. Deci la mine gata, nu mai merge aspenter. Pentru perioada in care nu suntem gravide sau nu incercam sa ramanem insarcinate este bun detralexul. Dar asta trebuie sa ne zica hematologul cat si cum. Unele din noi mai suntem fumatoare si atunci este si mai mare riscul de accident vascular dupa 40 ani. In asociere cu hormonii (aviz celor care fac tratamente de fertilitate sau celor care iau anticonceptionale) iarasi trebuie o supraveghere medicala atenta si tratament adecvat, se stie ca hormonii (estrogenul, progesteronul) ingroasa sangele.
cam astea ar fi, mai revin dupa ce-i pun la nani pe piticei![]()
www.desprecopii.com/pozeconcurs/folderview.asp?folder=clipe%20de%20vara%202010&page=4" target="_blank"> votati rasaritul
***************** Cand prezentul va fi trecut, visele vor deveni realitate*****************
mamy de gemenasi dragalasi 
floaredemac spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui housepocket480 Floaredemac, tu mai ai un copil sau am inteles eu gresit? daca da, te rog iarta-ma! |
Asa este, mai am o minune de baietel de 2 ani si 9 luni. Cu el nu au fost probleme, doar un retard de dezvoltare intrauterina de 1 saptamana, dar care s-a incadrat in "marjele de retard" admise. Cand avea el aproape 2 ani am ramas insarcinata si am pierdut-o, iar in iulie am ramas din nou. Cu ajutorul lui Dumnezeu vom ajunge pana la capat cu bine!
18+ DPN 15 aprilie 2011 
FVL hetero + MTHFR A1298C hetero, 1 sarcina OK, 1 sarcina oprita in ev. la 5-6 sapt., obtinute natural
Ai cazut? Te ridici, te scuturi si mergi mai departe!
floaredemac spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui housepocket480 Floarademac, ti-am zis ca tu ai dpn-ul baietelului tau de ziua mea de nastere? ![]() |
Ce frumos! Noi cred ca ne vom grabi insa un pic, fiindca va fi cel mai probabil cezariana si sigur nu ne lasa medicul pana la 40 de saptamani...Dar e frumoasa coincidenta!
Eu sper ca nu o sa iau aspirina a la long, o sa lupt sa gasesc metode mai naturiste, combinate cu sport si lichide. Dar, daca nu o sa mearga....

18+ DPN 15 aprilie 2011 
FVL hetero + MTHFR A1298C hetero, 1 sarcina OK, 1 sarcina oprita in ev. la 5-6 sapt., obtinute natural
ariadna33 spune:
floaredemac, sper sa mearga asa ![]()
fetelor, m-a rugat miki sa va scriu ca este plecata cateva zile din localitate si acolo unde este nu are net.
eu sunt prin preajma 
www.desprecopii.com/pozeconcurs/folderview.asp?folder=clipe%20de%20vara%202010&page=4" target="_blank"> votati rasaritul
***************** Cand prezentul va fi trecut, visele vor deveni realitate*****************
mamy de gemenasi dragalasi 
floaredemac spune:
Ariadna, eu sper.
Dar voi face analize mereu, asa cum am spus.Pana pe la 70 de ani, pe urma... fie ce-o fi! 
18+ DPN 15 aprilie 2011 
alla76 spune:
seara buna... in 5 min bag primul clexane...
recomandare de la timisoara de la Ionita. U inca nu mi-a raspuns. fug sa citesc partea de pe pagina 1 cu povesti despre cum se face clexanul

_
mutatie homozigota a MTHFR A1298C, PAI-1 4G/5G heterozigot, sarcina pierduta in s7/ 8 in aprilie 2009
floaredemac spune:
Alla 

18+ DPN 15 aprilie 2011 
alla76 spune:
floricico, esti draguta foc 
facut...
a fost nevoie de dovada de inspiratie sa gasesc unde sa injectez toate cele 3 injectii subcutanate pt ziua de azi 

n-am nici o urma de la clexane ![]()
_
mutatie homozigota a MTHFR A1298C, PAI-1 4G/5G heterozigot, sarcina pierduta in s7/ 8 in aprilie 2009