Poznasi 01-02.2004-vine iarna?!
Raspunsuri - Pagina 9
buli spune:
sunt mortali copiii, Alex e schioare profi si ii place la nebunie, iar Andrei ... nu sunt singura
in tot cazul, Andrei are o fatzuca de smecher, mamaaa, de Alex nu mai zic nimic, imi stii parerea
anda141 spune:
Multumesc tuturor pentru urari !!
Aseara am avut o petrecere frumoasa, o sa pun si niste poze sa ne mai vedeti, da nu am apucat, ca sunt obosita moarta.
ad_risnov spune:
Salutare!
Fetelor, vin cu vestile cele noi: vineri am facut amniocenteza, la clinica doctorului Predoi Silviu. Totul a fost impecabil, de la tratamentul din partea asistentelor pana la manevra in sine facuta de doctor. Am beneficiat de multa atentie si grija, atat inainte, cat si dupa amniocenteza. Medicul mi s-a aparut un f. bun profesionist, f sigur pe el. Ieri am simtit toata ziua urma intepaturii, dar de azi deja simt ca totul reintra in normal. Nu mi-a dat tratament cu antibiotic, ci doar cateva zile de no spa si scobutil. Marti voi primi rezultatul la un test rapid in care se vor analiza perechile de cromozomi care dau diverse sindroame, inclusiv SD si cromozomii de sex. Peste 3 saptamani vom avea analiza intregului cariotip care are siguranta de 98%.
Asa ca m-am calmat cu capul !
Sper ca totul sa fie bine in continuare!
Adriana 19 sapt. si Rares
(13.febr.2004)
poze cu Rares
dadi_t spune:
Monica, sa-ti traiasca baiatul mare, sanatos si norocos!(scuze de intarziere-n-am mai intrat zilele astea pe DC)
La multi ani tuturor sarbatoritilor din ultimul timp!
Bafta Adriana!Tinem pumnii in continuare sa fie bine!
Roxana_G spune:
Bravo Adriana, tin pumnii, dar stiu sigur ca totul va iesi bine. Oricum testul rapid e suficient sa te linistesti. Ai facut o alegere buna a medicului, e cel mai bun de la noi pe asta.