Poznasi 01-02.2004-vine iarna?!

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns dadi_t spune:

LA MULTI ANI , CU SANATATE, BUCURII SI SPOR IN TOATE IN nOUL aN!

La multti ani sarbatoritilor!

Noi am fost arestati la domiciliu... din 22 decembrie pana in 3 ianuarie, cand am reusit sa plecam din Bacau...A fost un concediu ,,odihnitor'' pentru neuronii mei, solicitati din pacate la maxim inainte de sarbatori. La job a fost nebunie...si s-a lasat cu contestatii...in februarie am proces.... ata ete...toti prietenii imi spun ca este prea mare bataia de cap si nu merita, dar Costin m-a sustinut 100% in demersul meu, pentru ca ,,stie ce are la usa'' .....si pentru ca nu se poate, ca toti sa cedam ilegalitatiilor, doar pentru ca sunt facute de ,,oameni sus pusi''. Evident ca intre timp mi-am luat ca masura de precautie un alt job(al treilea!). Important ca am reusit dupa un supliciu de aproape un an sa ma mentin ,,intreaga la cap''....desi cateodata ma intreb daca n-am ramas totusi...cu sechele.
Gata,schimb registru....

Bibica are toti dintii de lapte...nu a ,,cedat '' niciunul...se pare ca seamana cu bunicu', care la 82 de ani are dantura intacta.

Imelda .

Adriana...tinem pumnii si Doamne-ajuta sa fie bine!

Ane.....ce surpriza....sunteti bine? Am si eu finutii de 1 an in Cipru si sunt incantati!

Roxana, felicitari pentru concediul minunat si mai ales pentru ce vi se intampla!

Anca, ne-ai sedus si abandonat apoi??? ce faceti??? sunteti ok!

Dalia felicitari scolarelului istet!

Ioana, pupam floricelele(trei!)

Monica , ce face Albert...tu cu jobul esti ok?

Mama ce interogatoriu am tras...ei dar n-am vrut sa neglijez pe nimeni...mai ales ca am lipsit atat amar de vreme....
Pup all!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ad_risnov spune:

Buna dimineata!
Tania, bine ati revenit si LA MULTI ANI si voua! Sa aveti un an cu sanatate si sa ajungeti sa va impliniti toate planurile!

Monica, daca se constata ca bb are SD de ex. se poate face avort terapeutic. Pana in 22 de spatamani se poate interveni asa...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anda141 spune:

Daa,asta cu avortul o stiam, dar ma gandeam ca poate mai exista ceva ...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxana_G spune:

Salutare si o saptamana usoara!

Adriana, cred ca e o decizie buna sa faci amnio. Nu sunt complicatii dupa, trebuie sa stai o zi in pat. Eu am facut in Viena, acolo nu se face internare, nu se fac perfuzii, nu se dau medicamente. A durat 5 min si apoi m-a dat jos pur si simplu si a zis sa plec. Am primit un paracetamol in caz ca ma doare. Am stat o zi in pat, a 2 a zi am iesit o ora la plimbare usoara, a3a zi am batut toate Viena pe jos si am facut shopping la greu.

Tania, bine ati revenit. Imi pare tare rau ca ai asa o perioada grea, dar ma bucur ca esti puternica si inca mai lupti cu sistemul. Multa multa bafta in tot si multi pupici.

Monica, pupici si voua.

Noi am fost in weekend la munte, si i-am dus pe copii la schi. Putina zapada, dar pentru ei merge. Alexandrei i-am schimbat iar instructorul, celalalt nu a putut ajunge. Cel de acum e instructor la scoala de schi de performanta si sa vedeti acuma progrese la Alex. Coboasa pe Bradul in 3-5 min, cu viteza si viraje super.

In rest savuram ultimul an inainte de scoala. Alex citeste binisor, i-am luat o enciclopedie cu scris mai putin pe pagina si ma capiaza acum, imi citeste si cand fac mancare.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns buli spune:

Citat:
citat din mesajul lui Roxana_G

In rest savuram ultimul an inainte de scoala. Alex citeste binisor, i-am luat o enciclopedie cu scris mai putin pe pagina si ma capiaza acum, imi citeste si cand fac mancare.

Rox, mamica Alexandrei si a lui Andrei

las' ca-i trece dupa ce intra la scoala
Matei isi face acum temele si atat, daca macar aduc vorba de ceva suplimentar o ia ca pe o pedeapsa, asa ca mai bine tac.
insa cu cititul, il mai motivez, daca el imi citeste 2 povesti, eu ii citesc 3
in plus, la toate jocurile pe care le jucam, el citeste instructiunile. e inca mare efort pentru el scrisul, la care nu "l-am antrenat" deloc inainte. ca sa-l citez "nu-i facut pentru scris, pentru altele e facut el".
sa vedem poze cu schiorii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adlemi spune:

Salutare si de la noi

Intai de toate: Rox am vazut pozele...
Ce vacanta minunata ati avut si ce ma bucur cand va vad unul langa celalalt, frumosi si fericiti.

In privinta scolii: vom merge si noi sa ne interesam ce si cum pentru ca Albastrel nu reuseste sa scrie asa cum trebuie datorita problemelor de la nastere,desi am facut si facem terapie ocupationala...Vom vedea ce solutii gasim. In ce priveste cititul,si el ma capiaza, citeste tot ce ii pica in mana.Si pe deasupra,mai citeste subtitrarile de la filme sau titlurile de la tv. Lucru care nu-mi convine f tare, as fi vrut sa nu le stie pe toate de acum.
Apropos de sa le stie pe toate,iata mai jos discutie purtata intre mine si fiul meu:
Eu-mami,mai ai un pic si incepi scoala.
El- Da...
Eu: Si ce faci dupa scoala?
El:Liceu
Eu: Si dupa liceu?
El:Facultate
Eu:Si dupa facultate?
El: Ma insor!
Eu: Da mami,te insori (convinsa fiind ca discutia s-a terminat aici)
Dupa cateva clipe de tacere, baiatul meu ma intreaba:
- Dar ce o sa ne facem daca ne spune doctorul ca nu putem avea copii?
Eu:Cui sa ii spuna asta?
El: Mie si sotiei mele.Ce o sa ne facem?Cine duce numele mai departe?
Reactia mea:
La care taica-sau lamureste problema: stai tati linistit, ca la noi in familie toti au putut face copii...

Si ultima problema: de joi a capatat o viroza.Pacatoasa, cu febra si toate cele.De vineri am bagat antibiotic.Degeaba, tot facea febra.Asa ca de ieri are montata o branula si mergem dimineata si seara la tratament.
Cam atat de pe la noi.
Va si sa ne auzim cu bine

Mergi la inceput

Anca, Matei e super tare sa stii. Scrisul nu imi placea nici mie, si nu ii place nici fetei. Ieri mi-a zis ca a avut o zi tare distractiva pentru ca nu au scris deloc.

Imelda, stiu cum e cu cititul, e belea cand citeste si Alex la filme si te miri ce mai intreaba. Si mai belea ca ne citeste sms urile si mailurile de cum prinde telefonul. I-am mai explicat eu cu discretia, dar degeaba. Pupici lui Albastrel si multa multa sanatate!

Uitasem sa va povestesc ce haioasa e Alex cu discutiile mama fiica. Pentru ca ea nu e prea vorbareata si ascunde lucruri, am aplicat tehnica din carti de a i povesti despre ziua mea, probleme de birou, incurcaturi facute de mine, certuri cu colegii. Si apoi sa imi zica si ea. A mers bine chestiunea, si partea haioasa este ca acuma ma intreaba in fiecare zi ce am facut, cine m-a suparat, cum am rezolvat problemele. Ieri nu prea stiam ce sa ii zic de birou, asa ca am mentionat numai o sedinta. Iar intrebarea Alexandrei: "tu numai o sedinta ai avut azi toata ziua?".

In plus s-a oferit sa mearga in locul meu, apoi a retractat pentru ca portarul nu lasa copiii sa intre, si chiar daca se deghizeaza va fi vazuta cand se dezbraca. Insa mi-a precizat "nici vorba sa merg eu la vreo sedinta, pentru ca nu stiu despre ce e vorba acolo si nu as stii ce sa spun".

Mergi la inceput

Anca, nu am poze noi cu schiorii, doar un filmulet nou cu Alex pe care nu am reusit sa il incarc. Cred pe cele din decembrie le-ai vazut deja.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns buli spune:

Citat:
citat din mesajul lui Roxana_G

Anca, nu am poze noi cu schiorii, doar un filmulet nou cu Alex pe care nu am reusit sa il incarc. Cred pe cele din decembrie le-ai vazut deja.

Rox, mamica Alexandrei si a lui Andrei

ba nu le-am vazut

Mergi la inceput

Daca mai stii parola e invitatia pe mailul comun. Daca nu, iti trimit eu link pe mailul tau pentru ca pozele cu copiii sunt private.

Mergi la inceput