Poznasi 01-02.2004-vine iarna?!

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns arturicii spune:

Adriana,
Orice fel de carte. Nu fac nici o selectie pentru ca ma bazez pe selectia celor ce ne-o dau.

Va rog, daca aveti cunoscuti in edituri, trusturi media, tipografii, cultura, dati mai departe linkul blogului nostru

Se pare ca mailurile trimise de aici ajung in spam...

http://bibliotecaromaneasca.org/

Ioana & Arturicii'S

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxana_G spune:

Multumim tare mult de urari. La multi ani si de la noi pentru Albastrel!

Ioana, felicitari pentru initiativa, incerc sa vad si eu cum pot ajuta.

Mergi la inceput

ia uitati:

http://bibliotecaromaneasca.org/membri-fondatori/

Ioana & Arturicii'S

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anda141 spune:

Ioana, felicitari pentru ceeace ati facut cu biblioteca ! Foarte buna idee !!
Adriana, felicitari pentru sarcina !!

Noi suntem bine - ca nu am mai intrat demult pe aici - eu foarte ocupata la serviciu, Albert la gradinita ( inca) , ma bucur ca nu a mai racit toamna asta , sa vedem cat l-o tine . S-a facut mare, s-a inaltat, insa la kilograme stam cam prost, e in continuare super , super mofturos la mancare . Asta e problema noastra veche. Are cateva feluri de mancare preferate si din acelea sa nu credeti ca mananca de rupe. Trebuie sa stau langa el sa-l imping de la spate , ii mai dau chiar si eu ca ii mai e si lene si sta 3 ore la masa.
Acum se pregateste de serbarea de craciun si asteptam mini vacanta de iarna .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ane2 spune:

Buna seara si de la noi A trecut cam mult timp de cand n-am mai intrat si ma bucur ca toate sunteti bine.

Wow ce de noutati, Adraina Felicitari!!!!!!!!!! si
Arturici au o surioaraIona sa-ti traiasca printesa!!!

Mai doar fimea se duce la scoala??????????La noi prima saptamana de scoala a fost jale.. plansete, urlete ce sa va mai zic.....Acum suntem bine in schimb e tare incapatanata si cam aiurita.Cand o pun sa citesca se uita pe tavan .e smechera tare ma pune pe mine sa citesc prima si ea memoreaza imediat, cand o pun sa citeasca ea ca papagalu taca taca.Asa c-am schimbat tactica si acum o pun pe sarite sa citeasca sa fiu eu sigura ca nu invata ca papagalu.

Daca sar putea toata ziua numai la disney sar uita, hanna montata , jonas, finas si ferb .Am dato la dansuri dupa o sapt na mai vrut sa se duca ca nui place, am dato la gimnastica ritmica , daca nu se duce prietena ei nu se duce nici ea.Mai nou mi-a zis ca vrea sa faca break dance(fratele meu face si cred cai place) o sa incerc si cu asta.

A vroiam sa va intreb e normal pana a cum sai cada doar 2 dinti????????Rachellei doar 2 dinti ia cazut defapt i-am scos la dentist cai crescusera pe dedesupt.Acum au crescut frumos si drepti.Dar doar 2

Anita si Rachella -17.o1.2004

Mergi la inceput

Monica,
Avem si noi 2 mofturrroooosssiii. Cand mananca un fruct/o leguma e sarbatoare in casa. Tot slabi sunt si ei.

Pe ei i-am alaptat o luna, la 4 am inceput diversificarea si au mancat (prea) multe piureuri.
Asa ca la Sabina am facut total pe dos:
Are 8 luni si inca o alaptez, am inceput (auto)diversificarea la 7 luni. Nu a pus gura pe piureuri, am inceput direct cu bucati. Mai vorbim peste 7 ani daca metoda asta a fost mai buna

Anita, bun revenit si voua
Multumim pentru urari.
Si Arturicii sunt scolari.

Ioana & Arturicii'S

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns firutza spune:

Buna seara,multumim Ioanei pentru intrebare.
Suntem bine,Edi e incantat de scoala si de Doamna...Prefera sa ia excelent,iar mie imi place ca se duce cu drag....avem putine probleme cu trezitul,dar cine s-ar trezi cu drag la 7 cand in casa-i caldut iar afara...brrrr!
A venit Mos Nicolae ,asa de bucuros a fost de nu-mi venea sa cred iar noi ne-am bucurat pt.el...cat o mai crede in venirea lor sarbatoarea are cu adevarat farmec!
Asteptam acum serbarea de la scoala...nu regret ca l-am dat la scoala chiar daca are colegi care in ianuarie implinesc 8 ani iar el doar 7,ii place,e motivat de invatatoare,are prieteni...l-am dat si la dansuri,acum vrea si la tenis de masa...
Felicitari ,adriana ,pt.burtica!

Cam asa,Dalia & Edi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adlemi spune:

Citat:
citat din mesajul lui ane2

A vroiam sa va intreb e normal pana a cum sai cada doar 2 dinti????????Rachellei doar 2 dinti ia cazut defapt i-am scos la dentist cai crescusera pe dedesupt.Acum au crescut frumos si drepti.Dar doar 2

Anita si Rachella -17.o1.2004

Si lui Andrei tot 2 dinti i-au cazut.Si la fel, ii crescusera dedesubt.Si nici nu mai da vreun dinte semn ca s-ar misca...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anda141 spune:

Si lui Albert tot 2 dinti i-au cazut , de fapt, unul a cazut si unul l am scos la dentist.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxana_G spune:

Salutare. Nu prea am eu timp ca am ceva de terminat. Voiam sa vad cum sunteti, cum merge scoala. Noi la gradi lafaiala. Totul bine, copiii sanatosi. Asteptam Mosul si sarbatorile.

Apropos de sarbatori, daca aveti ceva haine si jucarii donabile pentru varste de la 3 ani in sus le pot duce eu la o casa de copii.
Astept PM uri.

Legat de dinti, Alex a schimbat deja 7 si mai e unul gata sa cada. Din ianuarie-februarie va pune si aparat dentar din pacate ca sunt cam incalecati.

Tre sa fug. Numai bine si saptamana usoara!

Mergi la inceput