Poznasi 01-02.2004-vine iarna?!
Raspunsuri - Pagina 4
arturicii spune:
Sa folosesc multe cuvinte? Dar care?
Sa folosesc putine cuvinte? Dar cum sa le aleg?
Am sa spun doar atat:
Cu plecaciune,
Presedintele de Onoare al Bibliotecii Romanesti din Canada
Ioana & Arturicii'S
Roxana_G spune:
O saptamana frumoasa sa aveti!
Noi ne pregatim de serbare in seara aceasta.
Weekendul a fost frumos, la Bran, cu zapada si schi. Ultimul nu si pentru mine. Dar nu va mai povestesc nimic pana nu ziceti si voi ceva.
Roxana_G spune:
Noi am avut serbarea ieri. Frumos, cam aglomerat si cald. Copiii frumosi si haiosi, Alex perfecta, vesela si minunata. Cra cra! Andrei fara pic de trac in ciuda faptului ca habar nu avea rolul. N-am vazut in viata mea un copil asa indraznet si sigur pe el.
arturicii spune:
Gata cozonacii?
Maine au Arturicii ultima zi de scoala si au party in pijama...
Pe Mosu' l-am vizitat ca sa ii inmanam scrisoarea si cica ne va vizita si el. Asa ca suntem nerabdatori sa il primim.
Rox, ma bucur pentru reusitele celor mici. Sunt convinsa ca sunt niste copilasi super.
Ioana & Arturicii'S
Roxana_G spune:
Si noi maine ultima zi, nu prea am cu cine sa ii las sa finalizez organizarile (plus eu mai lucrez si maine in teorie). La noi o sa vina Mosul acasa, invitat special la cina de sambata seara.
Nu stiu daca mai apuc sa intru pe forum, asa ca va doresc de acum sarbatori fericite, un Craciun de vis, cadouri multe si frumoase si un an nou numai cu bucurii, realizari si sanatate cat cuprinde!
arturicii spune:
Agitati, nerabdatori, incantati, Arturicii, toti 3, au fost bucurosi sa va ureze, in felul lor, Craciun Fericit !
Ioana & Arturicii'S
Roxana_G spune:
aici la munte a venit iarna si micii schiori va transmit salutari de la poiana! la bran avem net dar merge greu, dar va pup rapid de pe wi fi aici.
anda141 spune:
Sarbatori fericite si de la noi !! Multa sanatate si fericire sa aveti ! Chiar daca a si trecut Craciunul , sper ca v-ati simtit bine ci copiii au primit cadouri.
Albert e in vacanta, eu mai am si maine program de birou , dupa aceea plecam si noi la zapada. Aseara l am dus la patinoar. A venit iarna si la Bucuresti , e frumos, dar cand ma gandesc la traficul bulversat din aceasta cauza nu prea ma mai bucur.
Sper sa apucam sa iesim , dupa aia poate sa ninga.
Roxana_G spune:
si numai bine va dorim! Nu prea mai reusesc sa ma conectez asa ca va doresc un Revelion de vis, vacanta frumoasa si tot ceea ce va doriti. Fie ca Anul Nou sa va aduca sanatate si bucurii si sa va implineasca visele si dorintele!