Poznasi 01-02.2004-vine iarna?!

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ad_risnov spune:

Salutare si de la noi!!!

Cu intarziere...

LA MULTI ANI, ALEXANDRA!!!
LA MULTI ANI, BIANCA!!!

Sa cresteti frumos, sa fiti pline de veselie si de pofta de viata!!!

Multumim mult pt. urarile pentru Rares. A fost tare fericit de ziua lui, bucuros de cadouri, bucuros ca au fost colegii de gradi alaturi de el! O sa pun poze cat de curand.

Pe scurt:
1. noi suntem in zugraveli. Facem apartamentul curat pt. bblina!!! Rares e la bunici cu aceasta ocazie.
2. Cariotipul este ok. Amniocenteza a demonstrat ca vom avea o fetita sanatoasa!!! Pe 23 febr. fac eco de morfologie fetala.

Pupici!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns arturicii spune:

Adriana, spor la zugraveala!

Apropos de cumintenia copiilor...

Am asistat acum vreo 2 dimineti la "ceremonia" zilnica din curtea scolii baietilor.

De cum intra pe poarta se duc direct in randul clasei lor, fiecare la locul lui in acest rand.

Se aliniaza singuri cat mai perfect.

Cu 2 min inainte sa se sune ies vreo 3 profi si "numara" 3...2...1.

La 1 toti sunt la locul lor, sirurile perfecte si nu scoate NIMENI vreun sunet! Si asa in linie si in liniste se intra in clasa.

Partea din scoala o vazusem deja. In pauza se aliniaza, coboara/urca in sir indian, NU scoate unul un sunet. E cate un copil desemnat sa tina usile pana iese tot sirul.

Noi am mai primit vreo 2 mesaje de la profa in agenda cand au vorbit Yann sau Philip pe hol......

Nu stiu de-o fi bine sau nu asa insa vad ca baietii respecta cu strictete toate regulile acestea (la scoala doar ca acasa..)

Ieri am vorbit cu directoarea si ne-a rugat ca in cls a 2-a sa ii lasam in clase separate pt binele lor si ptr dezvoltarea individuala. O incercam si pe asta desi nu-s convinsa.

Ioana & Arturicii'SIn limba ta ti-e dor de mama

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anda141 spune:

A operat cineva copilul de amigdale ?
De ce intreb.. Albert are mereu ganglionii inflamati, mai mult intr-o parte, la gat. I-au ramas asa de vreo 2 ani, de cand a avut o raceala mai puternica in gat. Am tot fost cu el la consult, medicii spun ca e posibil sa ramana asa tot timpul, ca dau inapoi foarte greu..etc.
De racit, nu raceste des, din iunie anul trecut nu a mai luat antobiotic, singura raceala a fost in septembrie care a trecut cu ceva panadol. Pana acum nu a racit absolut deloc.
Problema pentru mine este, ca tot are acesti ganglioni sau amigdale marite. I se simt la palpare si daca te uiti atent cand intoarce capul se vad si asa.
Dr. Gheorghe mi-a spus ca asa este el, are aceste amigdale mai mari si ca trebuie urmarite,nu neaparat operate.
La alt control , prin septembrie , cand v-am spus ca a fost racit, mi-a zis daca as vrea sa-l operez ...Bineinteles ca nu e vorba acum ca vreau sau ca nu vreau, normal ca nu vreau decat daca este strict necesar si este spre sanatatea lui.
Am tot citit despre asta, si inca nu sunt complet lamurita. Stiu ca au si ele rolul lor in organism , pe de alta parte, daca mentin o infectie nici asta nu e bine. Nu mi-a dat niciodata sa-i fac analize, i-am facut eu de la mine, la exudat nu i-a iesit nimic , CRP-ul i a iesit marit.ASLO l-au pierdut . I-am facut analizele la IOMC la recomandarea medicului de familie, cum ca lucreaza bine.
Asta este singura mea problema cu el, si nu stiu cum sa o rezolv sa fie bine.
V-ati confruntat cu asa ceva?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns buli spune:

pai, Monica, in afara de analize complete (iar) si discutii cu ele pe masa cu doctorul, nu prea vad ce ai putea sa faci. chiar daca aduni pareri, tot nu-s relevante.
sanatate!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxana_G spune:

Adriana, bravo pentru vestile bune.

Ioana, ce disciplina acolo! Pe mine ma sperie chestia asta. Inteleg ca numai cu disciplina si reguli poti gestiona situatia dar...Parca undeva am o strangere de inima.

Monica, stii ca eu nu sunt pro operatii, dar daca trebuie trebuie. Dr. Gheorghe este un dr. foarte bun si nu ar recomanda o operatie decat daca este nevoie. Va tinem pumnii sa fie cat mai bine.

Acuma sa va anunt ca azi dimi am primit vestea ca Alex este admisa la Scoala Europeana. Doar ca eu nu stiu ce sa fac...Alternativa este scoala 11, o scoala foarte buna si aproape de biroul meu. Dar...Mi-as fi dorit ceva mai relaxat pentru Alex, dar si pentru mine ca mama. Nu am liniste, nu stiu ce sa mai fac. Am facut o criza de bila de stress si ma simt rau. Trebuie sa ma decid si sa o fac rapid. Diseara avem iar sedinta de familie sa decidem. Ma sperie ingrozitor scoala si ce presupune si pentru noi ca parinti, dar si pentru Alex cea atomica si artista. Mi se pare o mare povara sa iau o decizie de care depinde viitorul copilului meu. Daca nu aleg cum trebuie? Nu stiu...Pana la sfarsitul saptamanii trebuie finalizat totul. Off...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Crisnemes spune:

Rares
Bianca

Adriana - sarcina usoara in continuare si spor la zugravit!

Ioana - eu nu stiu cum reusesc altii sa-i disciplineze asa pe copii. In grupa lui Dragos toti copii sunt extrem de energici si din 17 copii in grupa vor merge in aceeasi clasa 10. Sper ca educatoarea pe care am aleso sa fie capabila sa-i struneasca.

Anda - Dragos are si el amigdalele marite si nu a fost racit anul acesta deloc. Doctorita de familia mi-a spus ca sunt OK nu mi-a spus nimic de operatie sau alte analize.

Roxana- felicitari Alexandrei- sunt convinsa ca vei lua decizia dea mai buna.

Noi tocmai ne-am intors de la Borsec de la ski- Dragos este un foarte bun schior - coboara partia cu o viteza uimitoare.

Cristina mamica de Dragos (31.01.2004) si Victor(19.09.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dadi_t spune:

La multi ani Rares, cu sanatate si multe realizari scolare!
Adriana, sarcina usoara si o bb-lina sanatoasa, desteapta si frumoasa!

La multi ani,Maria Daria!(DARAEL)
La multi ani,Andreea!(Cristiana Negrila)

Sa cresteti mari si norocosi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns buli spune:

o, ce frumos de copiii care deja schiaza! bravo lor si voua ca va mobilizati

Roxana, sa fie gandul cel bun pt. Alex
sunt avantaje si dezavantaje - la noi a ramas scoala de stat si acum ma bucur mult pt asta. dar sunt diferente mari.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxana_G spune:

Ne am decis si noi pana la urma. A fost mai greu cu consensul.

Sa vedem cum fac cu Alex acum, ca am apucat sa ii zic ca o duc sa vada alta scoala. Acuma trebuie sa gasesc una nasoala sa i o arat.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns arturicii spune:

LA MULTI ANI ANDREI ALBASTREL!

Ioana & Arturicii'SIn limba ta ti-e dor de mama

Mergi la inceput