Poznasi 01-02.2004-vine iarna?!
Raspunsuri - Pagina 16
buli spune:
Citat: |
citat din mesajul lui adlemi Hello Nu stiu ce s-a intamplat aseara cu forumul,caci am postat 3 mesaje,care aseara apareau si acum nu mai sunt... |
cica au schimbat serverul.
eu am vazut mesajele, acu ma gandeam de ce le-ai sters :))))
Roxana_G spune:
Am vorbit cu ea acum o saptamana, era Vivi bolnavioara. Nu stiu foarte multe detalii ca eram in masina si n-am palavragit pe indelete.
anda141 spune:
La multi ani , Alexandra!! Sa fii sanatoasa si sa cresti mare si frumoasa !! (cu intarziere )
adlemi spune:
Rares
Sa cresti mare,sa fi sanatos,sa ai grija de mamica si de taticul tau precum si de surioara ta ce va veni pe lume!
Adriana,sa va traiasca puiul,sa va aduca numai bucurii,sa ai in continuare o sarcina usoara si o nastere si mai usoara!
Roxana_G spune:
Rares
Bianca
Sa fiti sanatosi, norocosi si fericiti!
Pupam tare copiii poznasi si mamicile, sa aveti numai bucurii.
arturicii spune:
La multi ani Rares !!!
La multi ani Bianca !!!
Ioana & Arturicii'SIn limba ta ti-e dor de mama
adlemi spune:
La multi ani,Bibi!!!
Sa fi sanatoasa,voioasa si fericita alaturi de parintii tai minunati si de surioara ta cea buna.
Tania,sa iti traiasca printesele! Abia asteptam sa vina vara sa ne pupam life...
Roxana_G spune:
Azi am dat marele interviu pentru scoala. Nu stiu ce sa zic si nici ce sper exact. Alexandrei i-a placut mult si sper sa fim admisi. Pe de alta parte eu am fost foarte dezamagita, nu era chiar ce asteptam, si m-a dezamagit si selectia lor. Copilul trebuia sa fie cuminte, sa stie o multime, sa respecte reguli. Va imaginati criteriile pentru parinti.
In fine. Va mai povestesc diseara, acum am ceva urgent de terminat.