Dulceturi si papanasi de 3 ani, sept-oct2007 (413)
Raspunsuri - Pagina 18
mihailescu teodora spune:
Bona sera,bona sera!!!!
Ce fac mamicile?Ce fac dragalasii???
Dupa o sambata casnica,un tatic racit la domiciliu,o mamica harnica rau![]()
si un nazdravan pe care nu l-a interesat nici boala lu' tac'su
si nici excesu' de zel a lu' ma'sa
,azi am fost umblaciosi![]()
Am bagat o plimbare in parc (Luy,la locul ala de joaca
),o plimbare cu
si un Happy Meal la Mc!!!![]()
Am trecut si pe la biserica,am cumparat ceva fructe proaspete si back in business
!!!Adica,acasica la cele domestice!!!
Mihnea e un mare nazdravan,sarmant,glumet si jovial,stie o multime de ghidusii cu care ne face sa radem.Si noi il rasfatam la maxim ![]()
Erina
,nu te simti persiflata,sunt sigura ca nu asta a fost intentia Carpatinei!
Am simtit din tonul mesajului tau ca nu esti ,,in apele tale'' si ca cititul acelui mesaj a fost facut intr-un moment de indispozitie totala.no offence!
De-aia ti s-a parut asa de fatalist.
Sunt sigura 100% ca nici macar nu a gandit ceva urat Carpatina cand a scris.
Cat despre contributia la forum...ai dreptate!Sunt mamici care posteaza informatii interesante si importante(de maaare interes pentru mine sun postarile Erinei,ale Mandarinutei,ale Piciulikai)-in special)
,sunt mamici care au grija de buna dispozitie si crescut moralul (aici Carpatina primeste un mare premiu cu coronita,Annisia la fel
),sunt mamici care prefera sa scrie despre puii lor si atat,sunt mamici care au nevoie de ajutor,dar TOATE suntem un 
Sunt ferm convinsa ca niciuna dintre noi nu scrie cu gandul de a rani pe cineva 
Eu habar n-am ce sentimente va trezesc mesajele mele,feedbackul vostru mi s-a parut pozitiv
,asa ca am continuat in nota mea 
Am fost si trista,si disperata si exuberanta,si dezamagita...cred ca am trecut prin toate starile sufletesti alaturi de voi!!!!
Nu o data v-am spus ca va
,ca sunteti parte FOARTE importanta din viata mea,multe dintre voi!!!

Pe langa toate incurajarile primite de la voi,2 momente au fost cruciale in viata mea:
Primul 
Si al 2-lea
Ma aveti toate pe constiita ca a trebuit sa cotrobai prin capitolele vechi ale forumului si-am dat apa la soricei la greu!!!
Numai ca au fost lacrimi de emotie si de melancolie!!!!
Mihnea se uita la Cars pe Disney Chanel,tati somnambuleaza
,io ma bag la o portie de calcat(nu stiu altele cum privesc
,dar pe mine ma relaxeaza teribil calcatul
)
Suna nashpa,stiu,dar n-as lasa pe nimeni sa-mi calce rufele
!!!!
Pupam,noapte buna!!!!!!
Erina spune:
Luiza, Teodora multumesc ca va pasa dar chiar nu sunt suparata pe Carpatina. Saptamina asta o sa tricotez un ornament de Craciun pentru Ioana
.
Teodora am intuit ca acelea sunt momentele pe care le-ai rememorat.
Va las: www.youtube.com/watch?v=avtDQNxMb2w" target="_blank">Tony Benett-Smile
-------------------------------
mamica Dariei
si a lui David
L'amor che move il sole e l'altre stelle./Amami di piu quando lo merito di meno perche sara quando ne ho piu bisogno.
LE Teodora imi place mai mult glow-ul asta.
Erina spune:
Am ajuns la concluzia ca timpul in fata calculatorului nu poate f redus daca dai peste ceva bun de citit.
De pe blogul SabineiY.
am ajuns pe Japonia,aproape,departe si apoi la blogul Michiyukai...
anyway, va mai amintiti quote-ul ala inspirational pus de mine zilele trecute? Iata inca cineva care rezoneaza la fel
:
Motto-ul blogului “#22818;#12399;#12391;#12387;#12363;#12367;#12289;#26681;#12399;#12405;#12363;#12367;#12290;” se cite#351;te “Yume wa dekkaku, ne wa fukaku”. Cuvinte îi apar#355;in lui Aida Mitsuo. Semnifica#355;ia lor este foarte drag#259; sufletului meu, deoarece exprim#259; în cuvinte pu#355;ine un motiv de a face tot ceea ce pot #351;i cred de cuviin#355;#259; pentru a-mi urma calea. Tradus#259;, ideea lor ar fi c#259; visurile m#259;re#355;e î#355;i fac r#259;d#259;cinile s#259; fie adânci, dar în acela#351;i timp cu cât ai r#259;d#259;cini mai adânci, cu atât vei avea puterea s#259; prive#351;ti spre înalt #351;i s#259; ai visuri mai m#259;re#355;e, mai îndr#259;zne#355;e. Cred c#259;, pentru ca drumul prin via#355;#259; s#259;-#355;i fie lin, s#259; nu le tr#259;dezi pe astea dou#259;, visurile #351;i r#259;d#259;cinile proprii, este un imperativ…poate chiar singurul!
-------------------------------
mamica Dariei
si a lui David
L'amor che move il sole e l'altre stelle./Amami di piu quando lo merito di meno perche sara quando ne ho piu bisogno.
SabinaY. spune:
Neata mamici dragi,
Zic si io doua
.N-am postat de multa vreme,am fost absolut telegrafica cu forumul saptamanile astea.S-a cerut caci neglijam familie.Casa arata oricum in ultimul hal,insa am invatat sa nu-mi mai pese...curatenia o pot face oricand,mai important este sa stau langa copii,parerea mea.![]()
Asadar,Lisa nu ma lasa la PC,trage de mine sau apasa pe toate butoanele si calc se inchide cand imi e lumea mai draga,asa ca am renuntat sa mai intru cat e treaza.Iar dupa ce adorm ele...si eu vizez frumos de mult.
Apuc sa mai intru de pe tel.La birou sfarsitul de an e plin,asa ca no way.Plus ca trebuie sa invat sa lucrez in ceva soft-uri cu care nu sunt prea prietena.
Insa,luna asta am avut ceva iesiri,o prietena si-a deschis un restaurant,Orchestra de Camera Radio a sustinut sambata concertul pe care l-am asteptat luni de zile,Erika a avut shichi-go-san,un eveniment foarte dragut(incerc sa pun poze!).
Eu va iubesc pe toate.
Erina
tu esti o fire sensibila si iubitoare!Multumesc ca ma urmaresti pe blog.
Jurnal de "mogalnete"
Japonia prin ochii unui amator
Sabina Y.mami de
www.desprecopii.com/info.asp?id=1269" target="_blank">Erika Ilaria(31 august 2007) si
Lisa Maria(23 iulie 2009)
fosta devylla
carpatina spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Erina Saptamina asta o sa tricotez un ornament de Craciun pentru Ioana . |
Hai ca pana la urma m-am "scos"!
Erina, sunt convinsa ca stii ca a fost doar o gluma. Daca a fost una proasta (sau a cazut rau) imi cer scuze.

Departe de mine orice gand de a aduce vreuneia dintre voi vreo ofensa... eu cred ca viata nu-ti poate aduce lucruri bune daca "aportul" tau nu se face in aceeasi nota..

=====================
Mami de Ioana (27.09.2007)

Cristian Matei (07.09.2007)

!