Dulceturi si papanasi de 3 ani, sept-oct2007 (413)
Raspunsuri - Pagina 17
Andries spune:
Mama s-a recalificat in 2009 si si-a gasit un alt job (e ... inspector resurse umane... n-as fi crezut o suta de ani
la cat bombanea ea gagicile de la personal ... n-as fi zis ca se va apuca de facut pontaje si fise de post, dar nevoia... deci lucreaza din 2009 asa ca s-a potrivit la fix gradinita de la 2 ani). Am in schimb o menajera care presteaza zilnic, ca la cat muncim eu si husband e imposibil sa mai facem ceva in casa, doar in week end si doar ca hobby.
Andries
ramonaiani spune:
Povesti de viata
.
Ma bucur sa aud despre voi, Andries. Felicitari pt toate reusitele
.
Mari, mami de dulceatza Eliza (06.09.2007) si bondarel Daniel (27.06.09)
Erina spune:
| Citat: | ||||
citat din mesajul lui carpatina
da.. si ca se apuca de tricotat..? Btw, Mihailesco, unde sunt mileurile mele? ===================== Mami de Ioana (27.09.2007) |
Carpatina, eu sper ca acest comentariu cu tricotatul l-ai facut doar ca sa introduci intrebarea pentru Teodora.
Era dintr-o discutie despre economii din cite imi amintesc. Fiecare isi aduce contributia la forum cum crede, eu asa, altii cu povesti despre viata, altii doar cu intrebari...
-------------------------------
mamica Dariei
si a lui David
L'amor che move il sole e l'altre stelle./Amami di piu quando lo merito di meno perche sara quando ne ho piu bisogno.
Erina spune:
Nana, sunt cu gindul alaturi de voi. Sa dea Domnul sa fie vestile bune.
Alinkav, sper sa rezolvati cu serbarea.
Teodora nu m-am suparat. Cum isi amintea Yaia mai reduc din timpul la calculator. Stii tu cu organizarea mea.
Sanatate bolnaviorilor!
De la o mamica de la grupul lui david am aflat de aceasta carte:
http://www.niculescu.ro/dir/detalii.php?idprodus=Splendida_cetate_a_celor_1000_de_sori
Iata titlul in engleza:
http://www.amazon.co.uk/Thousand-Splendid-Suns-Khaled-Hosseini/dp/0747582793
-------------------------------
mamica Dariei
si a lui David
L'amor che move il sole e l'altre stelle./Amami di piu quando lo merito di meno perche sara quando ne ho piu bisogno.
luy spune:
Buna dimineata tuturor, va trimit niste raze de soare, sa mai incalzim putin atmosfera. Afara e ceata, dar eu va doresc sa aveti o zi frumoasa 
Erina, sper ca nu te-ai suparat de gluma carpatinei, sunt convinsa ca nu a avut nici cea mai mica intentie sa fie rautacioasa, a vrut sa te faca ne mai scrii despre voi, in ultima vreme ai fost foarte expeditiva ( si ne obisnuisem cu mesaje mai lungi). Ne sunteti dragi si vrem sa stim ca sunteti bine, sa mai aflam despre progresele lui David si perlutele Dariei.
Si in general sper sa nu te fi suparat pe noi 
Ah, iar nu mai pot scrie, a venit Maria la mine in brate si vrea sa scrie ea 
Luy,
mamica de
Maria Teodora
( 25 aug 2007 ) si
Irina Alexandra
( 21 sept 2010 )
luy spune:
crishtina, la ciocolata de casa am folosit lapte Raraul care nu are zahar incorporat, ca alte sortimente. Pt ca daca nu gasesti decat de-asta care are deja zahar in el, atunci intr-adevar trebuie sa mai reduci din cantitatea de zahar pe care o pui tu.
Iata si reteta ( o scriu in timp ce citesc Pinocchio, sper sa nu gresesc ceva
) :
500 g lapte praf
400 g zahar tos
150 ml apa
1 pachet unt ( 250 g )
2 pliculete de zahar vanilat
2 linguri cacao ( eu am pus 3 cu varf )
50 g alune / nuci / arahide
Mod de preparare :
Se pun intr-o cratita pe foc zaharul si apa. Se fierbe la foc domol 7 minute din momentul in care zaharul s-a topit. Practic va iesi un siropel. Se adauga si zaharul vanilat, care se topeste instant, fiind foarte fin.
Se stinge focul.
Se adauga untul taiat cubulete si se amesteca pana se topeste.
Dupa ce s-a topit untul se adauga laptele praf amestecat cu cacao si alunele.
Se amesteca si veti observa ca la omogenizare a rezultat un fel de aluat moale si cald.
Se pune pasta respectiva intr-o tavita de staniol, caserola de plastic, etc cu o suprafata de cca 20x30 cm.
Se lasa afara la racit, ulterior se pune la frigider ( sau 20 de min la congelator daca nu mai aveti rabdare )
Se taie rece in cubulete. POFTA BUNA !
Luy,
mamica de
Maria Teodora
( 25 aug 2007 ) si
Irina Alexandra
( 21 sept 2010 )
luy spune:
Piciulika, ce dor ne era de voi ! Alex deja sta in picioare - wow !
Ce baiat mare ai ! Acusica o sa inceapa sa-l fugareasca pe Micha si-atunci sa te tii ce chiraiala va fi la voi ![]()
Pupici multi de la noi pentru toata gashca 
Valentina, iti tinem si noi pumnii si suntem alaturi de tine !
Gabriela, cum a fost filmul ?
Ce frumos ca reusiti sa aveti si iesiri in doi
Ma bucur ca Sara e mai bine, pupam viitoarea Craciunita
. Musai sa-i iei si buburuzei mici costumas si sa le faci poze impreuna in fata bradului 

Luy,
mamica de
Maria Teodora
( 25 aug 2007 ) si
Irina Alexandra
( 21 sept 2010 )
luy spune:
Roxana, sanatate multa ! Sper ca este ceva trecator
. Bravo, bravo, bravo pentru guralivul Andrei
. Ti-amintesti cand te plangeai ca nu vorbeste ? Na, ca el voia sa vorbeasca direct in engleza ![]()
Pupam si surioara frumoasa
, e super ca au atatea activitati si extra-gradinita.
ceamica, bine ai revenit !
Hai ca s-a stricat vremea si nu am reusit sa ne intalnim sa-ti dau dvd-ul. 
Pauza de hranit copiii 
Luy,
mamica de
Maria Teodora
( 25 aug 2007 ) si
Irina Alexandra
( 21 sept 2010 )
cecilia L spune:
Luy, vad ca doar tu mai bantui azi pe aici, unde erau razele de soare....????
Ce face Me?
Andries
Noi suntem mai bine, sper, dupa acel episod de febra nu a mai facut...este vesel, vioi si nu ne slabeste de loc, sa ne jucam, sa ma ajute la bucatarie, sa facem curat si tot asa ....scai dupa mine...in schimb aseara i-a spus lui mamaie sa plece, sa nu mai stea pana vine zapada(asa ii spunea el marti sa stea pana vine zapada) ca el vrea la copilasii lui de la gradinita si asa tb sa stea cu ea acasa, deci vina ca el sta acasa si in casa, este mamaie![]()
Cecilia si
Cristian Matei (07.09.2007)
crishtina spune:
Luy multumesc frumos pt reteta! Cat de repede vreau sa o incerc

Crishtina cu Robert(09.09.2007)
&
Nicole (18.11.2009)