Dulceturi si papanasi de 3 ani, sept-oct2007 (413)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cecilia L spune:

Citat:
citat din mesajul lui carpatina

Citat:
citat din mesajul lui mihailescu teodora

Citat:
citat din mesajul lui cecilia L

D-na Teo ce sa zicem...ca a facut Cristi febra 39 dupa aproape 3 zile de antibiotic si antitermine....mai bine nimic decat astfel de vesti...sunt zombi si eu abia acum plec la munci

Cecilia si Cristian Matei
(07.09.2007)

Hai mai Cecilico,offfff,m-ai intristat rau de tot!!!Cum naiba,mah?Dupa atata antibiotic...
Sanatate multa-multa!

Pai daca-i virala antibioticul nu are cum sa amelioreze... ba cica chiar incetineste procesul de vindecare..

Sanatate multa Cristi!

=====================
Mami de Ioana (27.09.2007)

este infectie in toata regula, dupa analize asa a reiesit

(07.09.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cecilia L spune:

D-na Teo, zau nu am vrut sa sune asa telegrafic.....dar nu inteleg ce se intampla, o zi nu a facut febra(nici peste zi si nici peste noapte) iar azinoapte a facut 39( mai mult decat initial).......daca stau sa ma gandesc aexact la fel a facut la 10 luni cand antibioticul a fost prea slab, am vb cu dr si mi-a zis sa continui cu augmentin 7 zile....de la episodul cu 39 nu a mai facut iar febra....tb sa-i fac neaparat exudat...dar stiu ca abia dupa 14 zile de la antibiotic este ok.

(07.09.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andries spune:

febra este o reactie a organismului care arata ca se lupta contra infectiei, deci un singur episod de febra in timpul unei administrari de antibiotic nu are importanta. daca face febra 3 zile la rand pe antibiotic atunci e o problema. Sanatate.

Andries

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinkav spune:

Citat:
citat din mesajul lui carpatina
Sa mute serbarea pentru plecare voastra? Wow, si ce ai pregatit pentru a-ti sustine cererea?

Eu incerc, poate se va putea, poate nu e totul batut in cuie...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihailescu teodora spune:

Io ma pregatesc sa ma regresez spre casa ,am de termenat mileurile lu' doamna Carpatina!!!
Ca tre ' sa-si gateasca femeia casa in ajun de sarbatori!!!!

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Andries

Vad ca multi copilasi sunt bolnaviori... sa speram ca trece!! repede si cu crestere de imunitate!!

Sanatate multa!!

Eu tot va citesc din umbra, sper sa prind si trendul cu vesti bune si foarte bune

Andries

Ce fac frumosii tai,Andries????
V-ati mutat????
Daca da,cum ,,se vede'' diferenta de la 2 cam la muuulte camere????
Cine te mai ajuta cu copilasii,tot mama ta???
Pup!

Mergi la inceput

Ahhh,sa nu uit:am vazut frumusetile Luizei
Cat sunt de dulci,iti topesc inima instantaneu!!!
Si raman la parerea mea initiala:Irina e ,,Luy mica''!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carpatina spune:

Citat:
citat din mesajul lui mihailescu teodora

Io ma pregatesc sa ma regresez spre casa ,am de termenat mileurile lu' doamna Carpatina!!!
Ca tre ' sa-si gateasca femeia casa in ajun de sarbatori!!!!

Mi-ar placea sa fie si zugravita casa mea din Ro pana-n sarbatori..

=====================

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carpatina spune:

Of Nana, imi pare rau ca nu s-a putut mai devreme ca sa poti merge si tu...

=====================

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andries spune:

Merci de intrebare. ai mei baieti fac bine, la mine acomodarea lui Mirciu la gradi s-a intamplat in 2009 cand l-am dat la aceeasi gradi ca si frate-su, deci a fost mai usor decar ar fi fost daca nu ar fi avut un frate mai mare.
Pentru ca; Mirciu e mai pisicos si mai atasat de casa si de parinti si a cam plans vreo 2 luni, in fiecare dimineata il lasam botos si se baga in frat-su si il ruga sa nu il lase singur. Deci primele 2 luni, Vic a stat cate doua ore la grupa mini, desi el era grupa mare, dar 'il apara' pe Mirciu.

Cu racelile de la gradi, ne-am descurcat onorabil. De fapt daca eu am mari probleme cu alergiile copiilor, am si un avantaj: ei au un sistem imunicar cu un raspuns imediat si destul de violent, deci au trecut peste raceli relativ usor si mai mereu fara antibiotic. Cred ca in ultimii 2 ani jumate o singura data i-am dat unuia dintre ei doar doua doze (adica 2/3 dintr-o zi) si a fost super ok. Pot sa spun ca si amigdalita a avut Vic, l-am lasat 3 zile cu febra pana i s-au rupt membranele singure si a mai tusit doua zile, le-a scuipat si gata. Deci la mine conduita e urmatoarea: ii las in pace pana la 4 zile cu febra si doar paracetamol/nurofe/ceai cu miere/ vit c si de obicei in a treia zi, maxim a patra raceala a cedat. Mai prost e ca au si alergie la tot felul de conservanti alimentari si alte porcarii.

Iar cu traiul, da, ne-am mutat in ditai casa, e super. Am aer, dorm mai bine, respir mai bine, copiii au unde se juca, pot si eu sa-mi gasesc minute de liniste cu sotul..., avem birou, avem doua bai nu mai asteptam unul dupa altul, beau cafeaua in curte, dimineata aud cocosii, alergiile respiratorii au disparut complet!! ce mai merita tot efortul. Chiar daca asta inseamna rate destul de mari de platit, grija sa nu ramai fara job, etc. Btw Mircea deja a distrus zugraveala (oricum face el arte la gradi, dar se pare ca nu ii ajunge, micul picasso al familiei)

Andries

Mergi la inceput