FIV Dr. DRAGOS ALBU 16
Raspunsuri - Pagina 9
Arabella34 spune:
Buna,buna fetele!Cory,coleguta mea,esti super tare cu asa estradiol si progestero!va fi o reusita,super super!totul doar cu 2 f de Menopur pe zi?BRAVO!!!Rica,multumim mult!Eu personal m-am gandit sa transfer 3 embrioni si crio 2(sper sa am atatia !).Va tin la curent,pupicei multi la toate!
Arabella,34 ani,2 IA la Med New Life,prima reusita,sarcina pierduta la 23 sapt,a 2-a nereusita,urmeaza FIV la Medlife luna aceasta cu dr Albu.
corry_28 spune:
Arabella, scumpa mea, succes maine.Aaaa, si nu uita sa vii sa dai raportul.
Samira33, maine este o zi importanta ptr tine.Eu stiuuuuu.Doamne ajuta si te asteptam cu vesti bune.
Rica69, vreau sa te intreb ceva: esti cumva Any69?Pentru ca vreau sa-ti spun ceva
P.S Beau un pahar de vin si asta doar pentru ca am auzit ca face bine la endometru
rica69 spune:
Arabella asa asa sa ne tineti la curent. Sincer eu as transfera mai multi pentru a mari sansele.
Samira ce ‘ascunzi’ tu acolo fetita draga.
Da Corry m-ai prins si de data asta. Da sunt Any69. Tu Corry pai nu stiu daca poti bea vinisor acum in timpul tratamentului. Vezi ce faci.
maria81 spune:
samira multumesc frumos iti tin pumnii, Doamne ajuta
MUTATIA 1298 A>C IN GENA MTHFR IDENTIFICATA IN STARE HETEROZIGOTA, FVL, ANTICOAGULANT LUPIC
3 IA, FIV 1 nereusit
corry_28 spune:
Rica, stii de ce te-am intrebat?
Cred ca am facut un FIV cam in acelasi timp ( aprilie-mai 2010).
Si scriam amandoua pe celalalt site. Eu am dat gres, da tu reusisei....Si aceasta reusita a ta, m-a facut sa depasesc momentul si sa merg mai departe.
Am ales acelasi doctor ca si tine si asa am ajuns aici.
Apoi am citit ce ti s-a intamplat...in fine...cuvintele sunt de prisos.Dar stii ce am observat?Ca are grija Dumnezeu de cele care au pierdut o sarcina si le da minunea mult ravnita atunci cand se asteapta mai putin.Am intrat acum 3 saptamani pe situl acela si am intrebat de tine.Voiam sa stiu ce mai faci, dar te-am redescoperit aici.Vreau sa te mai intreb ceva, apropo de histeroscopie: crezi ca polipii aceia, ar fi putut fi cauza esecului meu?
Maria81 , vrei sa mergi la doctoras?
Arabella, cum a fost Dna Doctor?tot atat ai asteptat si la ea?
O zi superba, va doresc!
PETRICIA spune:
Buna ziua tuturor...,
ce stiti de doctorita codreanu, lucreaza cu dl. dr. Albu?, eu am facut FIV la Giulesti cu doamna doctor Codreanu, din pacate sarcina s-a orpit in evolutie la 12 sapt.
honeys spune:
Buna fetelor,
Rica, Maria
Petricia, uff eu am pierdut la 5 sapt si a fost/e sfasietor. Ai vreo explicatie? Ti s-a spus ceva?
Eu n-am mai intrat odata pt ca e nebunie la munca, ne-am unit 3 institutii, si a doua oara ca nu-mi gasesc locul pe forum nicaieri, aspiranta nu mai sunt, optimista nici atat...
va tin pumnii fetelor, astept sa-mi ridicati moralul, ca altfel...
va pup cu drag
Gabi_B spune:
ba tb sa fii si aspiranta, si optimista, cum adica???
noi pentru ce sintem aici!?! fruntea sus!
gandeste-te ca a prins sarcina, va veni si embrionul care trebuie! poate chiar natural, ca am vazut ca asa e moda pe aici!
si nu mai fi necajita!
Gabi+21
placenta previa centrala
honeys spune:
Gabi si multumesc din inima pentru incurajarile date cand aveam nevoie. M-au mai calmat atunci si nu am uitat.
speranta2 spune:
Buna Petricia, am vazut si eu ca mai nou Dr. Codreanu lucreaza cu Albu.
Ce chestie, eu am fost initial la Giulesti la ea pt FIV, dar nu mi s-a parut ca ar sti ce face si am venit la Albu.
Cred ca ea face monitorizarile. O sa vb cu Dr. Albu sa merg la el pt orice. Nu stiu ce sa zic....
Dr. Codreanu m-a enervat ca o tot dadea sa fac FIV cu donator ca am AMH prea mic....