FIV Dr. DRAGOS ALBU 16

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns valy27 spune:

mltumesc pt raspunsurile voastre.
am fost la eco la dr A.si a vazut in ziua 11 un folicul de 15 mm(minune in cazul meu ca eu nu ovulez). a ramas ca ne vedem in ianuarie pt restul de analize + alta eco in ziua 10 si ne hotaram daca facem histero. mi-a spus ca poate scap de histero ca endometrul arata bine.
eu iau cum am mai scris in paaginile anterioare: laptisor pur2 gr/zi,vit e 3/zi+tinctura de marar.DR A. a spus ca daca imi merge cu astea sa iau si luna viitoare, cu toate ca el nu crede in naturiste.
m-a pus sa prestez azi si maine...poate scap de fiv...dar nu cred
intr-adevar stimularea nu merge la fel la toata lumea...eu voiam sa-mi iau o marja de calcul-ma gandesc la vreo 4000ron-
bafta multa PE 1 DECEMBRIE.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns valy27 spune:

CORRY TU AI FACUT ANALIZE SUPLIMENTARE PT ESECUL PRIMULUI FIV? TI-AU SPUS VREO CAUZA?
SCUZE DACA ATING UN SUBIECT SENSIBIL(nereusita fiv-ului)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns corry_28 spune:

Valy, nu este nicio problema.
Dupa nereusita de la Giulesti, nu am mai fost pentru "explicatii".
Ce ar putea sa-ti mai spuna?
M-am prezentat direct la Albu si am incercat sa gasesc cu el posibilele cauze.
Am facut o histeroscopie ( am avut 2 polipi care mi-au fost extirpati)iar ca si analize: trombofiliile (gena MTHFR, unde mi-a iesit mutatia C677T heterozigota), AMH-ul, spermocultura.
Toate ne-au iesit bine, exceptand aceasta mutatie, pentru care iau complex de B-uri si am inteles ca nu este un capat de tara.
asta este pentru voi, pentru toate viitoarele mamici!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Arabella34 spune:

BUNA,BUNA!Multumim pt sustinere,Rica,intr-adevar raspunsul ovarian e individual.cory,nu-i problema,pe mine m-a sunat si m-a chemat joi,pesemne trebuie sa mai fac Menopur,o sa ma imbat cu elsau poate mai are alte treburi si ne-a impartit in 2 transe!Sigur ca va tin la curent cu tot!La ultimaele analize,am avut progesteron 0.1 si estradiol 172,binisor,nu?Pupicei la toata lumea!.
Arabella,34 ani,2IA,prima reusita la Med New Life,sarcin pierduta la 23 sapt,a 2-a nereusita,urmeaza FIV la Medlife cu dr Albu luna aceasta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Arabella34 spune:

P.S.idem si eu ca un cimpoi mai mare,dupa imensiunile mele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rica69 spune:

Haide Valy cu DD inainte nu se stie niciodata poate chiar o sa scapi de fiv. Voi prestati acolo ca poate poate.
Corry si mie mi-a gasit un polip la a 2-a histeroscopie pe care bineinteles l-a eliminate, histeroscopie dupa care am prins sarcina. Au vazut tu ceva, eu de aici de unde va scriu este o diferenta de 8h asa ca acum la mine este seara iar la voi devreme dimineata. Si au am aceasta mutatie heterozigota pentru care am luat complex de vit B in perioada stimularii si dupa ET, iar acum in urma tratamentului dat de dr hematolog iau medyn forte (tot complex de vit B) plus vit E, C, aspenter, acid folic. Si mai trag si cate un paharut de vin rosu, se zice ca este bun la endometru. Eu care nu ma atingeam de alcool.
Asa este Didi daca totul va fi ok am vrea sa facem fiv-ul in ianuarie. Asa ca …. vom fi si noi colegute.
BINE BINE Arabella si progesteronul este bun. Am inteles de la dl dr ca progesteronul nu trebuie sa depaseasca valoarea de 1.0 pana la punctie.
Corry si Arabella v-ati gandit cati embrioni ati vrea sa transferati?
Mire pupici. Lumimar nu mai spui numic mamica draga. Aristica lipsesti tu pe unde esti?
Tu Honeys mai intra si tu pe aici imi este dor de tine.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maria81 spune:

buna dimineata fetelor

va rog sa imi spuneti si mie daca vineri este dr. Albu la Medlife, parca asa am inteles de la voi ca nu ar fi

bafta multa celor care sunteti in focuri

MUTATIA 1298 A>C IN GENA MTHFR IDENTIFICATA IN STARE HETEROZIGOTA, FVL, ANTICOAGULANT LUPIC
3 IA, FIV 1 nereusit

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns corry_28 spune:

Maria81, este plecat la un congres.
De ex eu am eco vineri, si nu mi-o face el!
Referitor la valorile analizelor, eu am avut: progesteron 0.3 si estradiol 335.
Rica69, eu vreau 3 embrioni si sa-mi ramana pentru crio min 2.
Arabella, am emotii pentru tine si de abia astept sa ne spui ce ai facut!
O zi frumoasa!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maria81 spune:

corry multumesc frumos de raspuns
stii cumva cand se intoarce de la congres?

MUTATIA 1298 A>C IN GENA MTHFR IDENTIFICATA IN STARE HETEROZIGOTA, FVL, ANTICOAGULANT LUPIC
3 IA, FIV 1 nereusit

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns samira33 spune:

maria,eu stiu ca lipseste in perioada 23-29 Noiembrie...asadar incepand cu data de 30 il gasesti la clinica.

3 SARCINI EXTRAUTERINE,
FACTOR V LEIDEN-POZITIV HETEROZIGOT-GENA1691A,
URMEAZA FIV 3 LA BUDAPESTA-DR. KOVACS

Mergi la inceput