FIV Dr. DRAGOS ALBU 16

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Arabella34 spune:

Buna,buna fetele!Cory,coleguta mea,esti super tare cu asa estradiol si progestero!va fi o reusita,super super!totul doar cu 2 f de Menopur pe zi?BRAVO!!!Rica,multumim mult!Eu personal m-am gandit sa transfer 3 embrioni si crio 2(sper sa am atatia !).Va tin la curent,pupicei multi la toate!

Arabella,34 ani,2 IA la Med New Life,prima reusita,sarcina pierduta la 23 sapt,a 2-a nereusita,urmeaza FIV la Medlife luna aceasta cu dr Albu.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns corry_28 spune:

Arabella, scumpa mea, succes maine.Aaaa, si nu uita sa vii sa dai raportul.
Samira33, maine este o zi importanta ptr tine.Eu stiuuuuu.Doamne ajuta si te asteptam cu vesti bune.
Rica69, vreau sa te intreb ceva: esti cumva Any69?Pentru ca vreau sa-ti spun ceva
P.S Beau un pahar de vin si asta doar pentru ca am auzit ca face bine la endometru

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rica69 spune:

Arabella asa asa sa ne tineti la curent. Sincer eu as transfera mai multi pentru a mari sansele.
Samira ce ‘ascunzi’ tu acolo fetita draga.
Da Corry m-ai prins si de data asta. Da sunt Any69. Tu Corry pai nu stiu daca poti bea vinisor acum in timpul tratamentului. Vezi ce faci.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maria81 spune:

samira multumesc frumos iti tin pumnii, Doamne ajuta

MUTATIA 1298 A>C IN GENA MTHFR IDENTIFICATA IN STARE HETEROZIGOTA, FVL, ANTICOAGULANT LUPIC
3 IA, FIV 1 nereusit

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns corry_28 spune:

Rica, stii de ce te-am intrebat?
Cred ca am facut un FIV cam in acelasi timp ( aprilie-mai 2010).
Si scriam amandoua pe celalalt site. Eu am dat gres, da tu reusisei....Si aceasta reusita a ta, m-a facut sa depasesc momentul si sa merg mai departe.
Am ales acelasi doctor ca si tine si asa am ajuns aici.
Apoi am citit ce ti s-a intamplat...in fine...cuvintele sunt de prisos.Dar stii ce am observat?Ca are grija Dumnezeu de cele care au pierdut o sarcina si le da minunea mult ravnita atunci cand se asteapta mai putin.Am intrat acum 3 saptamani pe situl acela si am intrebat de tine.Voiam sa stiu ce mai faci, dar te-am redescoperit aici.Vreau sa te mai intreb ceva, apropo de histeroscopie: crezi ca polipii aceia, ar fi putut fi cauza esecului meu?
Maria81 , vrei sa mergi la doctoras?
Arabella, cum a fost Dna Doctor?tot atat ai asteptat si la ea?
O zi superba, va doresc!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns PETRICIA spune:

Buna ziua tuturor...,
ce stiti de doctorita codreanu, lucreaza cu dl. dr. Albu?, eu am facut FIV la Giulesti cu doamna doctor Codreanu, din pacate sarcina s-a orpit in evolutie la 12 sapt.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns honeys spune:

Buna fetelor,

Rica, Maria

Petricia, uff eu am pierdut la 5 sapt si a fost/e sfasietor. Ai vreo explicatie? Ti s-a spus ceva?

Eu n-am mai intrat odata pt ca e nebunie la munca, ne-am unit 3 institutii, si a doua oara ca nu-mi gasesc locul pe forum nicaieri, aspiranta nu mai sunt, optimista nici atat...

va tin pumnii fetelor, astept sa-mi ridicati moralul, ca altfel...

va pup cu drag

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gabi_B spune:

ba tb sa fii si aspiranta, si optimista, cum adica???
noi pentru ce sintem aici!?! fruntea sus!
gandeste-te ca a prins sarcina, va veni si embrionul care trebuie! poate chiar natural, ca am vazut ca asa e moda pe aici!

si nu mai fi necajita!

Gabi+21
placenta previa centrala

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns honeys spune:

Gabi si multumesc din inima pentru incurajarile date cand aveam nevoie. M-au mai calmat atunci si nu am uitat.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns speranta2 spune:

Buna Petricia, am vazut si eu ca mai nou Dr. Codreanu lucreaza cu Albu.
Ce chestie, eu am fost initial la Giulesti la ea pt FIV, dar nu mi s-a parut ca ar sti ce face si am venit la Albu.
Cred ca ea face monitorizarile. O sa vb cu Dr. Albu sa merg la el pt orice. Nu stiu ce sa zic....
Dr. Codreanu m-a enervat ca o tot dadea sa fac FIV cu donator ca am AMH prea mic....

Mergi la inceput