FIV Dr. DRAGOS ALBU 16
Raspunsuri - Pagina 6
Arabella34 spune:
Buna Didi!DA,e normal sa ai o menstra mai prelungita,adica o menoragie cum zicem noi.Da,Rica,c.progynova e bun pt endometru...pup pe toate!....uite ca ma si semnez ca am uitat cu stressul in care sunt.
Arabella,34 ani,2 IA la Med New Life,prima reusita,sarcina pierduta la 23 sapt.a2-a nereusita,urmeaza FIV la Medlife cu dr.D.Albu luna aceasta
valy27 spune:
multumesc pt raspunsuri. bafta multa si sa veniti cu vesti bune.
va citesc in fiecare zi cu sufletul la gura.
rica69 spune:
Am inteles Honeys. Scuza-ma sunt si eu batrana….nu stiu cum de am retinut asa.
Flo.flo imi pare rau, dar nu stiu.
Gabi ai facut si tu destul merional, de fapt si eu la fiv 2 am facut tot 4 dar menopur, bine plus puregon. Gabitza al tau AMH cat a fost? Ce mai face bebe la mami in burtica?
Arabella tu te vei tine de manuta cu corry, iar eu poate cu didi. Vezi aici nu inteleg eu cum se poate sa raspunzi asa greu la tratament daca AMH-ul tau este in limite optime. Of teoriile astea ma omoara pe mine. Eu am facut AMH numai inainte de fiv2, la primul nici nu l-au cerut. Sincer imi este frica sa il mai repet sa nu fi scazut drastic si sa mai am un alt motiv in plus de stres. O sa il intreb eu pe dl dr, dar sincer sper sa nu imi ceara sa repet.
Mire, Lumi stati cumintele mamicilor...
maria81 spune:
honeys o fata curajoasa, ai grija de tine, ma gandesc in fiecare zi la tine si ma rog sa fii bine, inca nu am indraznit sa te sun
pupici la toate fetele si bafta celor care sunteti in focuri
MUTATIA 1298 A>C IN GENA MTHFR IDENTIFICATA IN STARE HETEROZIGOTA, FVL, ANTICOAGULANT LUPIC
3 IA, FIV 1 nereusit
valy27 spune:
fetelor,spuneti-mi si mie va rog, cum ajung la clinica? cel mai simplu mi-e cu metroul!!!
Gabi_B spune:
Rica,
n-am facut AMH niciodata. Cand m-am dus la consultatie la austrieci, inainte de al 3lea FIV, prof Strohmer mi-a zis ca am raspuns la stimulare ca o femeie de 41 de ani (eu avand 34!) dar n-a zis nimic de AMH.
Ca urmare mi-a dat protocol ultrascurt cu doze de elefant. Dar iata ca a functionat!
Acuma ma "lupt" si cu dg. asta amenintator de placenta previa, dar ce sa fac, asteptam si mergem inainte!...
Gabi+20
placenta previa centrala
aristica spune:
valy iei metroul pana la Basarab. Aici schimbi magistrala si mergi o statie pana la Grivita. Aici iesi la suprafata si intrebi oamenii in ce directie e Policlinica Medlife. Ai de mers circa 4 minute pe jos.
MUTATIA 1298 A>C IN GENA MTHFR IDENTIFICATA IN STARE HETEROZIGOTA
Arabella34 spune:
Buna fetelor:)Asa,e iei metroul pana la Basarab,dupa care schimbi catre grivita si cobori...la suprafata e de mers putin,cam o statie de troleibuz.E simplu,ajungi numaidecat.Pupici la toate
Arabella,34 ani,2 IA la Med New Life,prima reusita,sarcina pierduta la 23 sapt,a2-a nereusita,urmeaza FIV la Medlife cu dr.Albu,una aceasta
corry_28 spune:
Buna dimineata ,
Uite, am ajuns sa dau si eu cafeluta pe aici
Astazi am fost la a doua eco, si este totul in regula.
Luni, urmeaza a treia.... si...incet...incet... se apropie ziua cea mare.
Arabella 34, coleguta mea, da ne vom tine de manute pe 01 dec.
Eu stimularea o am cu 2 fiole de Menopur si mai fac si o fiola de Diphereline.
Tu cate eco ai facut?
Arabella34 spune:
Buna coleguta mea de suferinta!Eu idem ca tine,luni a 3-a eco si analize,numai ca eu fac 3 Menopur seara si 1 Diphereline dimineata.Cati foliculi ai?eu am aflat azi ca am 13,micuti care trebuie sa-i ''cresc'' cu Menopur...am mai facut 200UI Puregon ca eu sunt mai low responder.La a doua inseminare am facut doza de elefant,ba nu,de dinozaur,ah!nu,de T.Rex asa ca eu cu Menopurul ne cunoastem prea bine...La ce ora mergi luni,poate ne vedem pe acolo?Pupici la toata lumea
Arabella,34 ani,2IA la New Life Med,prima reusita,sarcina pierduta la 23 sapt,a 2-a nereusita,urmeaza FIV la Medlife cu dr.Albu luna aceasta.