FIV Dr. DRAGOS ALBU 16

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns rica69 spune:

Bine ai venit Corry si multa bafta. Sa dea Domnul sa reusim.
Gabi ai dreptate draga mea, dar stii tu cum este cand ai nereusita incerci sa gasesti o explicatie. Tu cat Merional/zi ai facut?
Honeys cum mai esti? Te pup.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns valy27 spune:

bafta multa arabella_34 si cory_28.
si eu sunt aspiranta la titlul de mamica.
vineri voi avea prima intalnire cu dr albu.am emotii.fiv-ul l-as face prin primavara.
voiam sa-mi fac o lista de intrebari,dar cand ma apuc sa scriu imi fug toate din minte,,,offff.poate ma ajutati voi.
cory cu cine ai facut fiv-ul la giulesti? cum au decurs monitorizarile acolo?
pt a evita riscul esuarii unui fiv ma gandeam sa-mi fac analizele si pt trombofilii si mutatii..asa preventiv. voi ce spuneti??poate ca sunt paranoica dar vreau sa elimin orice risc tine de mine...iar ce tine de sansa-doar Dumnezeu stie.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns valy27 spune:

va innebunesc cu in trebarile!!! la prima intalnire cu dl dr, v-a facut si vreo ecografie endovaginala?..v-ati programat in jurul ovulatiei? am vazut ca o ecografie endovaginala pt monitorizare e 430 ron. este enorm.iar monitorizare pt fiv, contine 4 ecografii si costa 510 ron.help-help...cum sa fac?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns corry_28 spune:

rica69, multumesc !
Vali27, la Giulesti, am facut cu Niculescu.
Monitorizarile au mers "ca pe banda".Adica in sensul ca nu iti ti se da atentia cuvenita ( intra trei fete, una este pe masa, una se dezbraca, alta se imbraca...), nu-ti explica ceea ce se vede la eco...si mai este si timpul pierdut ( cu orele, pentru 5 min).
Eu, la prima intalnire cu doctorul, mi-am facut o programare ptr consultaie ( 120 lei). Nu mi-a facut eco, ci doar am discutat despre Fiv-ul anterior si mi-a dat setul de analize suplimentar ( adica ceea ce nu facusem la Giulesti: AMH, trombofiliile, spermocultura....).Bafta multa, iar daca te mai pot ajuta cu raspunsuri, o fac cu placere.Bafta mult!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns honeys spune:

Neatza fetele,

Rica, Maria are dreptate, doar am facut acelasi fiv, in acelasi timp, punctia si et-ul au fost in zile diferite datorita dimensiunilor diferite ale foliculilor si analizelor de sange. Deci am facut protocol lung. pt fata.

Valy eu la prima intalnire am facut si analize de secretie si papanicolau si-am dat in jur de 2 mil, deci cred ca 120 a fost consultatia si restul...nu m-am uitat pe bon care cum a fost; nu am facut eco,dupa ce am facut toate analizele, m-a chemat si la eco.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns didi32 spune:

Neata si de la mine si multa bafta fetelor care sunt la rand la FIV! Eu am ramas pt ianuarie, pana atunci bantui pe-aici.
Vreau sa va-ntreb ceva: cica menstruatia trebuia sa vina la 7 zile dupa ce terminam AC, numai ca a venit in timp ce le luam, la 29 de zile ceas, ca de-obicei . Credeti ca e ceva in neregula? Ma si tine mai mult decat de obicei. Am zis ca-l intreb pe dr cand mai mergem peste vreo 2 sapt, da' parca nu mai am rabdare!

imi va aduce cel mai frumos cadou!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns flo.flo spune:

buna fetele
va citesc si eu din umbra pentru k nu am nimik de declarat
suntem in perioada in care facem analizele, voi merge cand le voi avea pe toate la o alta conultatie la dr Albu sa vedem ce protocol o sa urmez (asta dacva imi ies toate bune)

vroiam sa va intreb ceva: pe lista de analize scrie spermograma +- spermocultura (analzie pe care sotu le-a facut ope amandoua) si dedesubt scrie +- testosteron si altele - astea sunt separate de spermograma? trebuie sa i se recolteze sange separat? cand a fost sa isi faca spermograma nu i-a zis nimeni nimik si de astea iar eu abea aseara le-am vazut....

analizele hormonale si endocrinologice le-am facut la Parhon - restul o sa le fac la medlife - se recolteaza in fiecare dimineatza sau trebuie programare? si la ce ora se recolteaza?

merci frumos de raspunsuri

va poop si sa aveti o zi frumoasa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns flo.flo spune:

Citat:
citat din mesajul lui valy27

va innebunesc cu in trebarile!!! la prima intalnire cu dl dr, v-a facut si vreo ecografie endovaginala?..v-ati programat in jurul ovulatiei? am vazut ca o ecografie endovaginala pt monitorizare e 430 ron. este enorm.iar monitorizare pt fiv, contine 4 ecografii si costa 510 ron.help-help...cum sa fac?

buna Valy - iti raspund eu pentru ca am fost de curand la PRIMA intalnire

Am fost cam in a 11-a zi de ciclu (asa s-a intamplat sa-mi faca programarea) si dupa ce am discutat, mi-a facut si un control si mi-au recoltat pentru papa nicolau si secretii, chlamidya... etc si am platit in total vreo 3,5 milioane (deci consultatia plus analizele respective) si pentru ca eram in perioada ovulatiei, m-a chemat a doua zi pentru o ecografie intravaginala pentru care am platit 250 ron.

Bafta si te asteptam cu vesti bune

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gabi_B spune:

rica69,

la al 2lea FIV am facut 2 Menopur/zi 5 zile, apoi dr Dracea mi-a crescut la 3 Menopur/zi pt restul stimularii.

La al 3lea FIV am facut 4 Merional/zi toata stimularea - austriecii mi-au lasat aceeasi doza de la inceput pana la sfarsit.

Gabi+20
placenta previa centrala

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Arabella34 spune:

Buna,dragelor!,acum am deschis calculatorul.Cory,draga mea,ne tinem de manute pe 1 dec?Doamne,fie cu noroc!Da,Rica,draga,am AMH-ul in limite optime si am facut 38 fiole de Menopur,incepand cu 2 odata,api cu 3 si abia am avut 1 folicul de 18 mm,pe care l-am ''rupt''cu Ovitrelle(similar cu Pregnyl-ul),deci ma astept iar la cant.industriale de Menopur....sau poate nu ca acum am si Puregon si poate raspund si eu la tratament...sigur ca trebuie repetat AMH-UL,Rica,ai trecut prin 2 Fiv-uri...Am luat Microgynon din prima zi a CM,timp de 18 zile,in acelasi timp cu Diperelinul inj.De azi incep stimularea cu Menopur si Puregon.Cory,bafta la injectat,colega mea de suferinta!,cat Menopur si Puregon ai?Valy,multa bafta,nu-ti face probleme,dl.dr.e un dulce,prima eco est 150ron.eu am platit pachetul cu 4 eco+analize 700ron,nu mai platesti nimik,doar progesteronul,analiza 38 ron,atat.Daca-ti faci card de fidelitate,ai 6%reducere la tot(din hol de la ASI-LIFE).Mult succes la toate,va pup si Doamne Ajuta!

Mergi la inceput