FIV Dr. DRAGOS ALBU 16

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mirela2 spune:

cory te bat
7 embrioni e perfect
cum adik sa ramana doar 3????

ref la hiperstimulare, mi se umflase burta de ziceai ca s in 6 luni si era foarte tare si dureroasa
nu te gandi la prostii, stai linistita

noi, adik motanii, suntem ok
eu, m a palit o criza de astm, ca am fost la mama, si ea face foc la soba......
ieri a fost cumplit, mai ales ca mi crescuse si tensiunea, motanii au fost foarte agitati ca eu n am putut dormi
din astea

+32 cu motaneii Razvan si Robert si mami de Vlad (12.12.1999)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Arabella34 spune:

heloooooooooooo,fetele!Am scapat azi,totul a decurs exceptional,a fost super,m-am trezit imediat din anestezie!Cory,draga mea,si pe mine ma doare burtica,nu te speria,ma doare si cand urinez.Am antibiotic,antiinflamator si utrogestan.Am clocit 11 oute,in rest ok.Am fost super multumita de serviciile spitalului,chiar de 5 stele,iar de doctorasul nostru pur si simplu ....astept maine telefon de la clinica sa vedem cati ''copilasi''avem si poimaine mergem sa-i luam acasa.Multam pt sustinere si bafta maxima la toate fetele.Va pup,o seara buna!
Arabella,34 ani 2 IA la MNL,prima reusita,sarcina pierduta la 23 sapt,a2-a nereusita,urmeaza FIV cu Dr.Albu la Medlife luna aceasta.
P.S.Rica,draga mea,Fiv-urile facute la MNL le-ai facut cumva cu dr. A.Gherasie sau cu prof.Ronel?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Arabella34 spune:

...fetelor,ajutati-ma cu un sfat:cum ma revansez fata de fetele de la clinica?am fost foarte mutumita!Cory ai dat ceva ieri?un mic cadou,flori?Pt doctor cum sa fac,u ce sa-l recompensez?Va rog,un mic sfat!Multumesc,va pup,Arabella.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns corry_28 spune:

Arabella, felicitari pentru productie, tine-o tot asa.
Referitor la intrebarea ta, nu, eu nu am dat nimic.
Deocamdata este suficient cati bani le-am dat pana acum.
Si apropo, este normal modul cum s-au comportat, doar platim pentru aceste servicii, nu?
Acum ramane la aprecierea fiecareia!
O seara frumoasa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns valy27 spune:

bafta cory si arabella.
vreau sa mai intreb ceva : pregnylu l-ati facut in burta? sau in fesa?
analizele pt fiv se fac la medlife? sau la care synevo? dr albu a zis ca le pot face oriunde,inclusiv la medlife.
dupa ce ies analizele ma programez iarasi la consultatie? nu?
pupy la toate.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gabi_B spune:

cory, arabella, UAU ce gainuse ouatoare!!! bravo!

referitor la cadouri extra, nici eu n-as da nimic in plus! asta e NORMALUL, sa se poarte frumos.
si oricum, e la fel de scump ca in Austria, de ex...

toate fetele! si BAFTA!

Gabi+22
placenta previa centrala

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns corry_28 spune:

Valy, in fesa l-am facut.
Asa ne-au spus de la clinica, dar nu-ti face probleme, te vor invata si-ti vor explica foarte clar ce ai de facut.
Analizele le faci unde doresti, eu de ex le-am facut la Synevo.
Dupa ce ai toate rezultatele ( sau aprope toate), iti faci iarasi o programare.
Te pup si eu si succes!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns violeta70 spune:

rica nu am incercat sa-l contactez pe dr. Albu pana acum. Sincer nici nu cred ca o voi face. Raspunsul Dr. Kovacs (Kaali-Budapesta) m-a lamurit. Nu cred ca dr. Albu imi va sugera altceva. Si dr. Kovacs mi-a spus ca daca vreau sa mai incerc cu materialul meu, el este dispus sa incerce. Insa eu nu sunt dispusa si nu-mi permit sa mai pierd inca 3000 euro. Iar din pacate sansele sunt f.f.f.mici. Citesc aici si vad fete cu mult mai tinere decat mine care nu reusesc. Asa cum spuneai si tu, daca ele au atatea probleme si nu reusesc, uneori fara explicatii, noi, "veteranele" ce sa mai asteptam? Din pacate nu-mi permit financiar sa mai risc inca 3000 euro, si oricum ar fi ultimii. Tie iti doresc bafta multa in ianuarie si felicitari pentru perseverenta. Dumnezeu este acela care hotaraste, iar pentru mine se pare ca a hotarat.

Lumimar ai grija de tine si de puiutul din burtica!
Mirela hai ca mai ai putin si o sa fii mamica fericita, cu 3 flacai! nici nu o sa-ti mai aduci aminte de durerile pe care le suporti acum.
Speranta
Pupici la toate fetele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rica69 spune:

BRAVO Arabella.
Tu ai facut histeroscopie inainte de acest fiv?
Corry, Arabella sa dea DD la cati mai multi embrionasi si lipiciosi lipiciosi.
La MedNewLife am facut monitorizarile cu Gherasie doctorita, iar fiv cu prof Ronel.
Hai ca esti tare simpatica cu “indragostitul”, vezi ca trebuie sa stai la coada ca eu sunt mai de mult “indragostita” de dr albu. V-am spus eu fetelor ca este un om extraordinar si nu pentru ca lucreaza la particular ci pentru ca asa este dansul, pune suflet in tot ceea ce face. Adevarat medic. Tot asa era si cand lucra la Filantropia. Sa nu mai spun ca dupa parearea mea are 2 meserii si de ginecolog, dar si de un bun pshiholog.
In legatura cu un mic cadou. Eu sincer am dat la una din asistente bomboane, dar a fost cu o ocazie ziua ei de nume, iar cu dl dr, nu stiu ce sa-ti spun vezi sa nu te refuze.
Vio tu ma intristezi fata draga. Haide fruntea sus. Poate gasesti pe cineva prin familie care ar dori sa ajute cu ovocite. Mai gandeste-te nu renunta, ex. sotia lui Travolta are 46 de ani si mai are putin si naste.
Sincer eu ma gandeam si la acupunctura. Stiti pe cineva prin Bucuresti care face asa ceva, dar pe cineva bun.
Maria bafta joi sa ne spui ce ai facut.
Speranta pai daca totul va fi ok, poate ne vom tine toate 3 de manuta in ianuarie.
Didi bafta sa iasa analiza bine.
Cum te mai simti Corry tot mai ai dureri?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mirela2 spune:

neata

LA MULTI ANI ROMANIA, oriunde te ai afla.

pupi fetelor si speranta n suflet ca ainceput luna cadourilor

+32 cu motaneii Razvan si Robert si mami de Vlad (12.12.1999)

Mergi la inceput