FIV Dr. DRAGOS ALBU 16
Raspunsuri - Pagina 15
rica69 spune:
Lumi ma bucur ca ai mai intrat pe aici pe la noi. Pupici dulci si tie si lasa ca merita toate greturile. Or sa treaca.
Maria ai reusit sa te programezi?
Marina bine ai venit si a speram ca nu o sa stai prea mult pe aici. Multa bafta! Pe ce data vei incepe stimularea in ianuarie? Si noi avem in plan fiv3 in ianuarie.
Arabella bafta multa pentru maine. Te asteptam cu vesti.
Corry bravo fata draga.
Violeta tu ce mai faci? Tie dl dr albu ce ti-a spus merita incercat?
Honeys haide fata draga gandeste-te la fulgusori de nea care te astepta sa ii transferi.
Speranta pe cand incercarea. V-ati hotarat?
corry_28 spune:
Fetelor, o fi normal sa am durerile astea?Ma doare toata burta, chiar si in partea superioara a abdomenului si parca am niste senzatii si pe la ficat....
Dr mi-a spus ca nu am cum sa fac hiperstimulare de la 10 ovocite, dar....parca prima oara nu am avut durerile astea.
Am luat si ketanol, degeaba.Vestea buna este ca nu retin apa...
Va pup!
maria81 spune:
samira Doamne ajuta sa fie lipiciosi
Gabi_B asa este ai dreptate ca blasto nu inseamna neaparat reusita, dar inseamna o sansa mai mare, pana la urma totul depinde de cum vrea Doamne Doamne
rica merg la dr. joi dupa amiaza cred ca pe la 18.00 o sa ajung, bafta multa maine
corry nu stiu ce sa iti zic de aceste dureri daca sunt normale sau nu, eu de ex nu am avut dureri decat atunci cand m-am trezit dupa anestezie, mi-au facut calmant si mi-au trecut, in schimb am avut stari de voma
MUTATIA 1298 A>C IN GENA MTHFR IDENTIFICATA IN STARE HETEROZIGOTA, FVL, ANTICOAGULANT LUPIC
3 IA, FIV 1 nereusit
speranta2 spune:
Buna Rica,
cred ca si noi tot in ianuarie o sa facem FIV. Ma duc pe 8 decembrie la Albu sa vedem cum facem. Sotul meu o sa fie plecat din tara de pe 5 incepand, asa ca nu cred ca ne nimerim. Cred ca ianuarie scrie pe noi. Sper sa nu mai intervina ceva intre timp, sa amanam iar.
Sper sa fim colege in ianuarie.
didi32 spune:
Neata dragelor, parca s-a mai inviorat subiectul, au mai aparut fete!
Corry, tin pumnii strasi tare si ma rog sa fie bine pana la capat. Abia azi-dimineata a fost sotul la recoltare, cica in 3-4 zile ne da rezultatul, sper sa fi disparut balaurii. Am vazut ca ma intreba cineva, parca Rica, de la ce se face. Habar n-am. Am citit pe net ca afecteaza tubul digestiv si stiu ca sotul a facut asta-vara o enterocolita grava pe care n-a tratat-o chiar pana la capat. Mi-a zis cineva ca se poate sa fie de-atunci, la el n-a dat simptome, asa ca habar n-am avut. Iar la analizele facute inainte de enterocolita n-a iesit absolut nimic. Asta e, acum asteptam.
In alta ordine de idei, am sunat ieri sa ne programam si n-am mai gasit loc seara, asa ca ne ducem si noi tot pe 8 neprogramati ca si data trecuta. Oricum, o sa-i dau rezultatele pe mail lui Albu sa le aiba pana ne ducem.
imi va aduce cel mai frumos cadou!!!
mirela2 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui corry_28 Fetelor, o fi normal sa am durerile astea?Ma doare toata burta, chiar si in partea superioara a abdomenului si parca am niste senzatii si pe la ficat.... Dr mi-a spus ca nu am cum sa fac hiperstimulare de la 10 ovocite, dar....parca prima oara nu am avut durerile astea. Am luat si ketanol, degeaba.Vestea buna este ca nu retin apa... Va pup! |
nenea Albu recomanda flamexin nu ketonal
nu stiu daca a permis ketonalul
flamexinul se poate lua in primul trim de sarcina.
sper sa nu faci hiperstimulare
eu cu 10 foliculi am facut de 2 ori hiperstimulare
bea mult lapte si mananca oua, peste
bafta
+32 cu motaneii Razvan si Robert si mami de Vlad (12.12.1999)
corry_28 spune:
Mirela, multumesc mult.
Sunt un pic speriata, din cauza durerii..
Tu ce simptome ai avut si cum ai scapat?
In fine, cum te mai simti?Te mai dor mainile?
Gabi_B spune:
Cory,
ar tb sa te cantaresti, si daca ai 3kg sau peste in plus, e posibil sa fi acumulat lichid, deci hiperstimulare. dar metoda cea mai sigura: o ecografie la care sa se uite daca este lichid in burtica si daca ovarele s-au marit mai mult de 5/5cm.
nu e normal sa te doara toata burta, in locul tau m-as duce chiar si la o camera de garda...tb sa ai un diagnostic, poti sa ai orice, de la hiperstimulare la apendicita, ulcer...
nu vreau sa te sperii, dar paza buna..stii tu!
si sanatate multa!
Gabi+22
placenta previa centrala
corry_28 spune:
Gabi_B, iti multumesc mult pentru sfaturi.
Asa o sa fac. In ceea ce priveste ecografia, o voi face maine ptr ca oricum merg la clinica.
M-au sunat si mi-au spus ca s-au fertilizat 7 embrioni.Parca vad ca pana maine mai raman cu 3 ( ca prima oara...).As fi vrut sa-mi ramana si pentru crio!
Arabella, tu cum te simti?Cum a fost?Ai avut oute bune?Pup fata!