PRIETENE FARA TITLU (70)
Raspunsuri - Pagina 7
monica70 spune:
LILI pai nu citisi cartea lui Allan Pease - De ce barbatii se uita la meci si femeile se uita in oglinda ? Sunt sigura ca te-ai distra grozav.
Da' de talentul la inot nu scrie nimeni la fetite-versus baieti?
Am filmat-o azi pe Diana: http://www.dropshots.com/tudor2 A fost ok pana s-au incalzit si pana s-a dus doua ture cu pluta pe urma si-a amintit ca iar o sa o lase singura in apa si iar s-a smiorcait un pic,plus ca se vede si in film cum o lua tot catre margine sa se tina Dar spre final s-a dus singura vreo 5 m Pacat ca nu am filmat-o atunci,dar nu aveam pozitie,ca era departe in spatele meu si oricum am filmat prin geam,pozele nici nu ies defel facute asa.Concluzia e ca se descurca dar e lesinata de frica.A zis ca nu mai vrea ... in apa mare.Ea vrea sa inoate, dar in apa mica Totusi am inscris-o si de marti incepem urmatorul curs.Ma costa o iesire la mall maine,ca de mult o tot aman,dar am fost tot leftera.Plus i-am promis pe langa ochelari de inot si un costum intreg de inot si o casca roz sau rosie numai sa vrea sa continue.Faza e ca dupa ce nu merge 2-3 zile abia asteapta sa mearga iar.Dar in ziua cand o lasa aia singura in apa adanca,iar zice ca nu mai vrea
MONI cu DIANA (01.01.2006) si TUDOR (14.08.2009)
www.dropshots.com/DIANATUDOR" target="_blank"> POZE
10% din viata este rezultatul a ceea ce ni se intampla, 90% din viata noastra este decisa de modul in care reactionam la ceea ce ni se intampla
ARADENCELE ALATURI DE MARIA_RUBI
Denisam spune:
Lili-esti mortala,mersi pt"laugh"cum zic astia aici-asta e scuza faina care o gasim noi barbatilor nostrii ca sa nu o luam razna,right? Aia cu partea dr si stinga a creierului o inteleg,dar asta cu vederea
Mersi,azi iarasi avem torturi al job ca e ziua unei colege si de dimi numai dulciuri,noroc ca de luni incepe postul si sapt asta am renuntat la carne deja,va pup si weekend fain!
Denisa cu Emma Andrea 4,5 ani si Mark Alex 3 ani
teolinda spune:
MONI - naspa mai ca fetei ii este frica si parca (n-)ar vrea la inot. imi aduc aminte ca nu ma simteam nici eu prea confortabil cu gimnastica... o faceam mai mult sa nu "dezamagesc" familia. Acum tu stii ce vrei sa faci...
Mai DENISA - ma bucur ca te-am amuzat... io mai tare m-am deprimat a mi-am dat seama ca n-avem ca sa "recuperam" de ei. Si parca nu-mi vine sa-mi las copii in voia..."geneticii"...sper sa-i modelez cumva sa-i abat de la "prada".
Cu postul ... e un adevarat... festin as putea zice. Pai sunt atatea dezlegari la peste incat ar fi si pacat sa nu ma mobilizez si sa il tin. Doar pt o cana cu lapte pe zi... chiar nu merita sa ma "spurc". Asa ca bye-bye lapteee.. trebuie sa imi fac provizii de peste si fructe de mare, lapte de soia, masline , multe legume pe care daca le fac la steamer sunt o nebunie si evident fructe..preferatele mele.
Azi tocmai mi-a adus mama tort de mere... cu nici o ocazie.. am zis noi apoi ca sa fie pt "Lasata Secului" .Duminica chiar mergem in vizita la nasii lui Cosmin. MONICA...daaa ai notat.. ma duc in vizitaaaa
LILIANA COSMIN ANDREI (28.01.2010) si NICOLAS ALEXANDRU (6.12.2005)
www.dropshots.com/teonic" target="_blank">POZE
"Exista un singur copil frumos pe lume, si este al fiecarei mame!"
monica70 spune:
LILI bravos asa te vreau
Cat despre Diana,sper ca dupa ce termina si cursul nr.2 si va reusi sa se tina cat mai ok la suprafata sa ii mai dispara din teama.M-am lamurit si ce e cu stilul asta de inot ce mie mi se parea descentrat.Mi-a povestit azi o aradeanca ce a facut inot de performanta ca asta e stilul cel mai greu de invatat - crawl si odata ce il stii pe asta ,dupa aia inveti usor stilul pe spate,iar stilul bras si mai usor.Ce ce invata bras - cum am invatat eu ,invata usor si repede sa inoate asa - dar dupa aia alte stiluri ... pauza moment de reculegere! Recunosc ca si io-s asa,ma uit ca la felul paispe cum reusesc sa se coordoneze sa dea din maini si din picioare asa cum eu simt ca nu as putea.Chiar ma gandeam acum dupa ce-am aflat chestia asta,daca nu cumva eu am dezavantajat-o de fapt pe Diana toata vara cand am invatat-o sa inoate cum stiu eu,adica bras si chiar se descurca foarte bine - cu aripioare desigur.
10% din viata este rezultatul a ceea ce ni se intampla, 90% din viata noastra este decisa de modul in care reactionam la ceea ce ni se intampla
Denisam spune:
LILI-SUPER, dc mergi in vizita, ai grija sa pasezi copiii la sot, mai ales pe cel mic si sa enjoy si tu socializarea.
Da pt post eu mai bag vinete, fasole, ciuperic cu orez, si alune pe linga ce ai notat tu acolo,am sa te rog sa imi spui si mie zilele de peste ca am la greu in congeltor si e pacat sa nu pap.
Moni-super ca ai mai inscris-o la inca un curs si eu va treb sa o pun pe Emma dar din primavara ca acuma nu imi place deloc si vine si skiul si are prea multe. La noi aici prefera astia costumul din 2 piese ca in caz ca tb sa mearga la toaleta e mai rapid totul, si au dreptate.
Eu treb sa ma invrednicesc sa ii caut fetei rochie rosie cu negru si maxim ceva alb pt concertul de craciun,are una dar cum e de 5 ani cred ca ii este deja mica, am sa o p robez sa vedem ce si cum...
Ma doare capul azi, as avea nevoie de altul nou,dar de....
Denisam spune:
Moni-am uitat sa te intrbe dc papa mai bine Dia de cand cu innotul si dc pune pe ea.
Tudor cum este, ca Alex al meu de 10luni stagneaza la 15,5kg desi papa f. bine dar eu i-am scos ducliurile total, mai putin 1-2 fructe pe zi.
Emma vad ca e la 20,5kg dar e si inalta-1,22m.
monica70 spune:
DENISA nu m-am gandit la asta legat de costumul de baie.Si Diana cam merge la wc in timpul orei odata sau chiar de doua ori.
Legat de pus pe ea, nici pomeneala Tot pitica si slaba e 110 cm cel mult si 15 kg.De mancat mananca cand cum,dar mai mult spre putin si nu renunta defel la dulciuri.Pai si la inot la receptie exista un bol cu bomboane/caramele si ea se serveste si la sosire si la plecare.Cred ca e singura Cand trece cu mami pe la magazin nu mai vorbesc,mereu isi ia ceva.Ba mai si striga cand vorbesc la telefon cu taica-su sa nu uite sa ii aduca kinder sau mai stiu eu ce.
Denisam spune:
Moni-la noi nu se papa dulciuri, explicatie e simpla,carii si pica dintii si o chinuie la dentist si uite asa pricepe.Sunt de acord insa cu cele facute in casa, gen placinte cu mere,etc.
Cris- scrie si tu ce mai gatesti,please
teolinda spune:
Denisa uite cum sunt dezlegarile:
noiembrie: zilele de 21,23,25,27,28,30
decembrie: zilele de 3, 4,5,6,7,11,12,13,18
MONI - stiu ca asa ii invata sa inoate ... intai cu capul in apa, da' al meu nu a ajuns la faza asta... era tot la "imprietenirea" cu bazinul. Macar nu-i mai era frica de adancime si accepta sa stea in bazin.El nu a mai vrut sa-l duc pt ca era apa ff. rece. Acum nu-l duc ca si-asa e varza cu tusea lui.
V-am zis ca azi noapte a vomitat ca a mancat ca haplea cascaval iar cand l-a apucat tusea noaptea... a dat si la boboci. Dimineata mi-a zis mama ca era cam irascibil si s=a suparat pe ea ba ca nu il lasa sa se spele singur pe maini, ba ca nu i-a udat periuta de dinti cu apa. Apoi cand s-a dus mama sa-l ia dupa amiaza de la gradi ii zicea :"Mimi stii... imi pare rau ca eu n-am vrut sa vomit... sa te supar dimineata la baie da' asa imi shoptea mie creierul sa fac."(referitor ca a facut crize cu spalatul pe maini/dinti)
Si eu evit pe cat posibil sa ii dau dulciuri... ii dau doar la cerere si la insistente. Portia pe care o primeste este o punguta micaaa, micaaa cu vreo 10 jeleuri mici cat unghia mica. Tot placa cu "strica dintii, cad plombele" o folosesc si eu... plus ca ii mai zic ca apoi il doare burta si fundul.(asa zice cand are nevoie la toaleta).
Si-al meu e schilod... 19,5kg si 117cm...
LILIANA COSMIN ANDREI (28.01.2010) si NICOLAS ALEXANDRU (6.12.2005)
www.dropshots.com/teonic" target="_blank">POZE
"Exista un singur copil frumos pe lume, si este al fiecarei mame!"
monica70 spune:
DENISA pai da dar Emma e Emma,nu Diana La Diana cand i se pune pata ca vrea ceva mai ales ceva dulce , nu mai tine cont de argumente rationale.Cu mine mai e cum e,ca eu tot o mai domolesc-aman negociat-fortat pana dupa ce mananca mancare.Prin mancat se intelege ca de fapt ciuguleste ceva rapid numai ca sa se spuna ca a mancat si poate consuma dulcele ce-l vrea dupa aia Dar maica-mea??? Pai si ieri avea "guma la metru" M-am luat de mami ca de ce i-a dat voie sa ia asa ceva si ne-am ciondanit efectiv,ca zicea ca ce zice lumea ca cere copilul si plange si ea nu ii da Pai o luam de-o aripa si-o evacuam din magazin si basta ,mie una mi se falfaie de ce-or zice clientii,vecinii si cunostintele lor De husband nu mai zic ca numai mi se urca tensiunea.Mereu apare cu ceva porcarie dulce - biscuiti,cereale,napolitane tot felul de "nou scoase pe piata" de imi vine sa ii dau cu ele in cap.
LILI imi pare rau de indigestia lui Nicolas.Si zici ca asa ii soptea creierul?