Fluturasi de martie-aprilie 2011 (66)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Deea99 spune:

Stefy, am uitat sa iti scrie ieri
oare lesinul tau de cateva secunde nu o avea legatura cu scaderea glicemiei???
cat de des mananci?
e bine sa iti tii in geanta o bombonica , un biscuite, ceva de pap sa manaci cum simti ca te ia cu lesin
doamne fereste de vreo cazatura ceva

stiu cum e Simona....eu chiar nu mai am nimic de imbracat....nici geaca nu o sa am..toate sunt masura m...dar ma gandesc ca rochitele daca acum le iau mai mulate pe burtica poate le port si in primavara dupa ce nasc...
1-2 mai vreau si eu si 1-2 colanti de la kiabi
cu bani in vremurile astea nici mie nu imi vine sa mai arunc aiurea

------------------------------------------------
mama de domnisorica fitzoasa (14.12.'99)
cu inca o fitzoasa....22s+cronologic

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bb_yasmi spune:

andreea esti bine burticutzo???

mami x2 , de fetita cu codite si s 25

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Deea99 spune:

Yasmi eu numai pe siteul sarcina-nastere.ro am citit despre dezvoltarea lui bb si stii ca mi s-a portivit tot timpul cu datele de la eco..cum mici exceptii ..dar stii si tu ca fiecare are dezvoltarea lui
dar aici am gasit raspuns si pt acele sangerari....si apoi a mi-a explicat si dr.
despre contratii
despre modificarea si starea noasta
despre faza de care zicea Catank ca nu i se vede burtica
tot aici explica ca la pers. inalte se vede dupa 16s..etc...
nu mai citesc si prin alte parti

------------------------------------------------
mama de domnisorica fitzoasa (14.12.'99)
cu inca o fitzoasa....22s+cronologic

Mergi la inceput

deea interesant site-ul. il stiam.
pe acest site scrie ca in sapt 20 (cand am facut eu morfo) bb are in jur de 300 gr. cuculetzul meu [:D} avea atunci 300 fara 7 gr si dr a zis ca e cam micut....hmmm..ciudat....
offf de abia astept luni sa vad ce greutatea are...ca sunt cam stresata cu asta....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns stefyapost spune:

daca tot fusei matinala ma bag si eu un picut in priza......si vb dupa...pupicei

cea mai fericita ce asteapta cea mai frumosa si sanatosa Christina Gheorghia 23+

Mergi la inceput

acum am vb cu prietena mea de pe DC. a nascut ieri dupa masa o fetita de 3100 gr...
acum nu stiu, maine merg si eu la ea, sa vad si spitalul privat. ce ar trebui sa ii duc la fetita??? se mai pune bani (ca pe vremuri??)

aaa si inca ceva, nu a fost nevoie sa o taie.....s a dilatat frumos si nici nu s a rupt. mai rar asa ceva....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lalely07 spune:

Deea..am tratament pt infectie.L-am inceput de aseara..sa speram ca in cateva zile va ceda...
Roxy..mi-am luat si eu ieri sfecla rosie sa vad daca reusesc sa mananc..nu cred ca imi place dar am zis sa incerc ca este sanatos..
Simonacip...cu greutatea incep sa ma disper si eu..Vad macar ca de ieri pana azi am stagnat,ceea ce este ok.Incerc sa-mi calculez caloriile ca Lavi si poate ca macar stagnez o perioada..caci altfel o sa ajung un balon...
BB_Yasmi nu stiu daca se dau banuti sau mai bine ii iei piticei ceva un body,un costumas.Cei drept eu nu ma pricep la astea dar cred ca i-ar fi mai util asa decat banuti...

16+
Doamne iti multumim pt acesta minune si te rugam sa ne ajuti sa o ducem la capat!

Mergi la inceput

lalely, bravo tie ca iti dai interesul sa te mentii frumos cu kg!!!
cat despre cadou, habar nu am ce, are de toate, de la bani la cele mai scumpe hainute....

Mergi la inceput

M-am apucat de papa..fac ciorbita de legume si piept de pui la gratar cu salata.Nu stiu ce tocanita sa mai gatesc,...am impresia ca tot rotesc cateva feluri de mancare de ceva timp...

16+
Doamne iti multumim pt acesta minune si te rugam sa ne ajuti sa o ducem la capat!

Mergi la inceput

Bb_yasmi pai si atunci nu este suficient un buchet de flori pt mama??
Ai dreptate cu haqinutele..daca are hainute scumpe poate nici nu-i place ce ii iei tu..

16+

Mergi la inceput