Fluturasi de martie-aprilie 2011 (66)
Raspunsuri - Pagina 8

bb_yasmi spune:
lalely incearca tocanita de piept de pui cu ciuperci, rosii si porumb. este superrrr gustoasa, merge super bine cu piure, cartofi natur sau cu garnitura de orez. nu are calorii multe si e destul de light.
mami x2 , de fetita cu codite si s 25

bb_yasmi spune:
daaaa...sunt in dilema... oare daca ii pun 50 lei e putin?? si flori la mamica. nici nu stiu daca e voie sa duci flori la spitalul partic...stiu ca la celalalt spital particular nu e voie.

lalely07 spune:
Nu stiu cum este la spitalul particular..eu o sa nasc la public si vreau flori ..mai ales de la sot. 16+
Doamne iti multumim pt acesta minune si te rugam sa ne ajuti sa o ducem la capat!

bb_yasmi spune:
hahaa....ce ma amuza cand imi aduc aminte de flori....cand am nascut eu, le spuneam la toata lumea care urma sa vina in vizita sa nu vina cu flori....de ce???? pt ca nesimtitele de asistente veneau si le luau (unele cereau, altele luau direct)
eu nu vreau flori. oricum stau afara pe hol, ca in salon ar fi prea multe si miros prea puternic si dupa 5-7 zile de internare sigur sunt uscate (asta daca le mai ai!!!! )

mandreeac spune:
Neatza burticilor!
Yasmi, Madutza, Catank si va multumesc ca v-ati facut griji pentru mine!
Azi ma simt bine, nu am apucat sa mai intru pe forum ca am avut si invitati si de gatit si de facut curatenie si cate si mai cate. Am scapat si de acea nevralgie, asa ca totul e bine.
Yasmi eu am observat ca nu prea ai voie cu flori la spital, nu accepta spitalul, acum stiu eu ce sa zic.
Nu am reusit sa citesc din urma, ati scris extrem de mult, insa ce am citit acum cateva capitole m-a bucurat enorm SDCristian felicitari , sa dea Domnul sa poti duce sarcina la bun sfarsit!
tuturor.
Andreea B. cu o minune
in burtica. Multumim Doamne ca esti bun cu noi si ajuta-ne sa fim sanatosi 24+
Rares Andrei

alina06st spune:
Neata!
Si eu pe aici. Am recuperat ce-ati scris ieri, ce de intrat n-am mai intrat. S-a facut tare frumos afara si m-am dus si eu dupa sot la casuta noastra. Era cu niste colegi la treaba, mai aveau de terminat gardul pe o latura, asa ca m-am dus sa le tin companie. Am facut si un gratarel si-am stat toata ziua la aer. Dupa care pe la 6 seara ne-am dus sa luam parchet ca am gasit unul frumos de fag la promotie. M-am simtit tare bine.
Yasmi, daca ii iei o jucarie? Ceva cu butoane, care canta, o sa fie numa buna peste cateva luni. Am fost duminica pe la niste prieteni care au un baietel de 9 luni. Imi povestea mama ca ala mic e fascinat de o pisica pian, care face ca toate animalele.
Ma duc sa-mi fac un capucino si revin in sapt 16+
Cat de mare esti Doamne si ce minuni ai facut pentru noi... iti multumim!

mandreeac spune:
Citat: |
citat din mesajul lui bb_yasmi andreea esti bine burticutzo??? ![]() ![]() mami x2 , de fetita cu codite si ![]() |

Andreea B.

mandreeac spune:
Yasmi fie ii pui banutii intr-un plic, fie ii iei ceva. Ce s-a intamplat , a nascut verisoara ta, ce nume i-au pus micutzului? ma duc sa ma mai intind putin in pat, ca m-am trezit de la 6 si ceva.
Andreea B. cu o minune
in burtica. Multumim Doamne ca esti bun cu noi si ajuta-ne sa fim sanatosi 24+
Rares Andrei

bb_yasmi spune:
andreea bine ai revenit. nu, inca nu a nascut verisoara mea ci o prietena.

scrish spune:
buna dimineata
eu anul trecut am fost la euroclinic (spital privat) ca nascuse o prietena si i-am dus un buchet mare de flori, nici vorba sa nu ma lase cu el. ba mai mult, dadeau vaze in care sa le pui, si in prima faza lasau florile la intrarea in camera. poate nu le bagau in camera pentru ca mama statea nonstop cu bebe langa ea si de la polen sau ceva sa nu prinda cea mica vreo bacterie, dar ideea de fond e ca la particular e voie cu flori.
cat despre dormitul lui bebe, noi ii facem camera separata, am inceput deja sa o amenajam...sper sa functioneze si sa doarma singur cateva ore pe noapte...in camera lui o sa cumpar ori o canapea ori un fotoliu extensibil pentru noptile cand chiar o sa trebuiasca sa dorm cu el...am mai auzit si eu de la prietene cu copii ca il mai poti pacali pe bebe sa creada ca esti langa el daca ii lasi in patut o bluzita care sa miroasa a tine...doar simtind mirosul bebe cica se calmeaza...voi ce stiti de asta? sper ca la noi socoteala de acasa sa se potriveasca cu cea din targ
mandreeac bine ai revenit printre noi multa sanatate si sa nu ne mai abandonezi asa
shtrumph felicitari pentru eco de ieri!!! sophia nicole e geniala iar talpitele sunt mortale
burticile!
s 19, in asteptarea baietelului nostru minunat