Fluturasi de martie-aprilie 2011 (66)
Raspunsuri - Pagina 21
koko_1 spune:
Salutare burticutze dragi!
Noi am fost super...da' super ocupati..musafiri de departe, program dat peste cap, iar netul nu l-am deschis de cateva zile.
Azi am fost la morfo de trim II si sunt fff fericita, desi imi spuneam ca fiind la a 2-a sarcina nu ma mai emotionez usor...ei bine...mi-au dat lacrimile cand mi-am vazut printesa, e frumoasa..e buzata ca tac'su si ca frac'su...e PERFECTA.
Am reusit si am incarcat cateva foto in album. Dar imi pare rau ca pozele mai recente , de pe malul marii le am pe laptopul sotului... sper ca diseara sa fac transferul. Eu dimineatza sunt viteaza rau: fac mancare, piata, plimb copilul, mergem la kineto...eh dar dupa amiaza zici ca-s leguma...noroc ca vine sotul si se joaca cu Cezar, eventual il mai plimba putin si atunci zac si eu in liniste fara sa ma calareasca bestiocu'.
----------------------------------------------------------------------
mami de
Cezar - 22 aprilie 2009 si
20+ cu 
SVETLANA_B spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui alina.n svetlana da-mi te rog o poza daca ai ![]() mami de Naty (10.04.2009) si 26+ cu Alex |
poza nu am...:(, dar sunt ca patuturile obsnuite de bebe, cu diferenta de marime (obisnuit e 120*60, asta e 140*70) si lateralele se scot cand copilul mai creste, se pune pe nivelul cel mai de jos si ramane patut de o persoana... nu mai stiu cum sa explic...

Waiting for a miracle !!!
in 20 sapt cu
madutza_bra spune:
| citat din mesajul lui SVETLANA_B Fetelor, ca tot veni vorma de patuturi, noi suntem la capitolul prospectat piata... cele care au copilasi deja, ce ziceti, e mai bine sa iau patut 140*70 cu laterale detasabile pentru cand bb va fi mai maricel?... cam pana pe la ce varsta poate sa incapa el in 140*70? Sau 120*60 e mai bine? Waiting for a miracle !!! in 20 sapt cu ![]() |
Cristi are 140/70 si tot nu mi se pare f mare, adik mi-ar fi placut sa fie mai lat daca s-ar fi putut
Deci te sfatuiesc la varianta mai mare

Povestea nasterii
Mada, mami fericita de
Cristian Andrei-29.12.2008 si acum
25+ cu
Catalina IoanaPoze
---------------------------------------------
Ceea ce nu te doboara , te intareste!
http://preg.fertilityfriend.com/pregticker/190dd3/preg.png
koko_1 spune:
Strumphitza de fiecare data cand voiam sa incarc poze aparea ceva: ba nu am gasit cablul de date, ba m-a bazaia Cezar...hai ca pana la urma am reusit. O sa mai pun cateva...cred ca maine
----------------------------------------------------------------------
mami de
Cezar - 22 aprilie 2009 si
20+ cu 
alina06st spune:
Am revenit si noi. Am fost cuminte: mancarica, spalat baie, spalat aragaz, spalat vase. Acum sunt la manichiura ![]()
Pofta buna, sau dupa caz, sa va fie de bine!
Eu astept sotu' sa papam. Pe la noi pranzul e si cina, pe la 16. Depinde cum ajunge el.
Lalely, mi se pare o magarie ce ti-a facut medicul de medicina muncii. Pai ce explicatie e aia ca "nu iti pot schimba conditiile de munca la serviciu". Tocmai de-aia! Pt. ca nu iti pot schimba conditiile de munca si pt ca tu ai nevoie de alte conditii, trebuie sa-ti dea concediu de risc maternal. De fapt cred ca nu prea stie ce are de facut si n-a vrut sa se complice... Dar faci bine sa nu te stresezi. Mai rezolvi cu medicale.
Am vazut ca ati vb de mamici suparate pe copii. Eu cred ca unora chiar le lipseste instinctul matern si au facut copii, doar asa... Tipa care sta deasupra mea are o fetitza de 4 ani. O bate. Si o cearta intr-un mare hal. Se aude totul la noi. De multe ori ma gandesc ce poate sa faca un copil de 4 ani asa incat sa-i strige: te omor! te bat pana te omor! o sa mananci bataie in fiecare zi!. Va asigur ca nu exagerez cu nimic, sunt chiar cuvintele ei. Barbat nu are. Doar ea, maica-sa si copila...
in sapt 17+ cu minune de
vesel.
Cat de mare esti Doamne si ce minuni ai facut pentru noi... iti multumim!
madutza_bra spune:
| citat din mesajul lui alina06st Am vazut ca ati vb de mamici suparate pe copii. Eu cred ca unora chiar le lipseste instinctul matern si au facut copii, doar asa... Tipa care sta deasupra mea are o fetitza de 4 ani. O bate. Si o cearta intr-un mare hal. Se aude totul la noi. De multe ori ma gandesc ce poate sa faca un copil de 4 ani asa incat sa-i strige: te omor! te bat pana te omor! o sa mananci bataie in fiecare zi!. Va asigur ca nu exagerez cu nimic, sunt chiar cuvintele ei. Barbat nu are. Doar ea, maica-sa si copila... in sapt 17+ cu minune de vesel.Cat de mare esti Doamne si ce minuni ai facut pentru noi... iti multumim! |
Nu mai povesti ca e mult prea trist

Povestea nasterii
Mada, mami fericita de
Cristian Andrei-29.12.2008 si acum
25+ cu
Catalina IoanaPoze
---------------------------------------------
Ceea ce nu te doboara , te intareste!
http://preg.fertilityfriend.com/pregticker/190dd3/preg.png
madutza_bra spune:
ma bag sa fac cap nou si va spun apoi ce am facut 
Povestea nasterii