Fluturasi de martie-aprilie 2011 (66)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns roxy_s spune:

bb_yasmi da sa stii ca chiar asa este burtica, perfect rotunda

S-a intamplat minunea mult asteptata24+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxy_s spune:

alina.n da, a mai crescut si misca mai tare, cateodata chiar mi se stramba burtica. hai pune si tu pozici noi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina.n spune:

promit ca fac in weekend am o leneee

mami de Naty (10.04.2009) si 26+ cuAlex

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Happiness_4_us spune:

Citat:
citat din mesajul lui madutza_bra

happy, si noi tot bara de protecyie din ikea vrem sa luam, poate gasim si patutul acolo. Deci tu ai incercat-o si e ok, nu?

Povestea nasterii

Mada, mami fericita de Cristian Andrei-29.12.2008 si acum 25+ cuCatalina Ioana

Poze

---------------------------------------------
Ceea ce nu te doboara , te intareste!

http://preg.fertilityfriend.com/pregticker/190dd3/preg.png

Da da. A din asta are acum si e f buna. O recomand si ca pret si calitate. Si noi am luat patut cu tot cu bara, dar sigur vand si bara separat.

Mamica fluturasului Andrei si 25+ Maria

Am produse la bazar. Ajuta si tu!

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui roxy_s

happiness spor la treburi. ce gatesti bun maine?? desertul ma intereseaza in mod special

Merci.
Cred ca ma bag la niste biscuiti facutzi in casa sau la o prajitura cu fulgi de ovaz, tipic islandeza. Asta nu e cine stie ce estetica, dar e buna la gust si fara prea multe calorii.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bb_yasmi spune:

happy
am innebunit odiseea cu caloriile mele, nu??

mami x2 , de fetita cu codite si s 25

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns scrish spune:

happiness ai dreptate cu carpa, uite nu ma gandisem...ce sa-i fac, mama incepatoare o sa ma uit prin oras mai incolo dupa jucarii..iti multumesc pentru sfat!

yasmi lucrez dar de acasa, am norocul sa pot sa imi fac propriul program, dar am avut o saptamana cam agitata

roxy superba burticuta!!!

fetelor voua nu vi se par 9 luni de sarcina cam mult? eu sunt intr o faza in care mi se pare ca pana in aprilie mai e o eternitate si nu mai am rabdare sa vina odata momentul cand o sa imi tin bebe in brate!! nu stiu cum treceau prin sarcina mamele si bunicile noastre, fara ecografii, fara ascultat inimioara, fara 4d...viata mea parca se scurge acum intre 2 ecografii:)

s 19, in asteptarea baietelului nostru minunat

Mergi la inceput

cris la prima sarcina mi se parea o eternitate....acum insa as vrea sa am burtica inca 1 an.....ca stiu ca e ultima :(((( si profit la maxim de tot ce tine de sarcina!!

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui alina.n

Citat:
citat din mesajul lui bb_yasmi

Citat:
citat din mesajul lui alina.n

madutza in legatura cu suptul eu zic sa nu-l intorci pe cristi daca e intarcat, cu patutul si la noi e pb eu ma gandeam sa mai iau un patut de bb ca mi-e team asa o mut pe Naty in pat normal daca cade din el?

yasmi cum esti azi? contractii?

alina, pai ii pui bara de protectie si atunci nu are cum sa cada. asa are si iasmi.

cu contractiile nu prea am pb ziua, dupa masa-seara asa ma apuca. aseara am luat no spa. cred ca o sa incep sa iau zilnic.

nu stiu cum e cu bara de protectie dar naty cum vede un pat cum se apuca sa topaie in el si bineinteles ca stau cu ochii pe ea ca se dezechilibreaza cumva si buff deaceea imi e teama , plus ca ea se culca singura adic fara sa fie cineva in camera /pat cu ea ..

Uite asa arata www.ikea.is/products/1014" target="_blank"> bara de montat la pat care se vinde si separat vad, asa cum banuiam, si exista si mai scurta, ca www.ikea.is/products/1049" target="_blank">asta montata deja pe partea cealalta a patutului. Asta ca sa ai idee despre ce vorbim.

Cat despre sarit/topait in pat, sunt convinsa ca lui Naty-i place sa sara intr-un pat mare. Eventual poti sa-i explici ca daca sare in al ei se strica si pe urma o sa doarma pe jos. Nu o sa mai aiba patutz de printzese. Vezi tu ce-i motivezi, ca noi mamicile suntem tare inventive la faze de-astea.

Eu am terminat de aspirat si mop-ait, acum imi trag sufletul 5 min.

Mergi la inceput

eu ma duc la nanel..
va pe toate !!

Mergi la inceput