Fluturasi de martie-aprilie 2011 (66)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns alina.n spune:

Citat:
citat din mesajul lui catank

Aaaaaaa si am uitat sa/mi schimb semnatura. Astazi implinesc 20 de saptamini.

Dumnezeu este autorul sufletului, El m-a binecuvintat cu ...un suflet IOANA 20+

Felicitari ai ajuns la jumate!!

mami de Naty (10.04.2009) si 26+ cuAlex

Mergi la inceput

Strumf felicitari pentru 100% fetita!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simonacip spune:

Citat:
citat din mesajul lui miki1979

simona, ti-am dat PM, sigur ca pot sa-ti spun dar am ales metoda asta ca poate nu intereseaza pe toata lumea..legat de kg eu zic ca ar fi mai bine sa inlocuiesti mancarea asta haotica a ta, ca mie asa mi se pare, si nici f sanatoasa.. cu un menu fix, ore fixe, fara mancat seara dar sanatos..dimineata laptic cu ..., pranz supica, gratar + salata, etc.., seara fructe, iaurt, salata sau mai stiu eu ce..ceva de genul asta cred ca are mai mare efect..si e mai sanatos..acum daca rezisti ca eu nu cred ca pot..tot as scapa pe langa.. aaa, si inca ceva..cum de mai intri in blugii aia ? eu de la 4 luni nici nu mai indraznesc...
mami de Vlad 09.04.2009 si s24 cu

tare as vrea sa pot...e unul din motivele pentru care vreau sa stau acasa. La sv nu pot minca decit haotic. Blugii ma incap pt ca erau dinainte mari in talie...nimic altceva
Merg acum la PM
catank, bine ai revenit!!! Ce dragutz sotul tau!

Simona, mami de baieti David, Matei si 23+ Vlad Arsenie
"Cele ce sunt cu neputinta la oameni sunt cu putinta la Dumnezeu."
"Tine mintea ta in iad si nu deznadajdui"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Happiness_4_us spune:

Citat:
citat din mesajul lui bb_yasmi

daaaa...sunt in dilema... oare daca ii pun 50 lei e putin?? si flori la mamica. nici nu stiu daca e voie sa duci flori la spitalul partic...stiu ca la celalalt spital particular nu e voie.

mami x2 , de fetita cu codite si s 25

Io zic ca mai bine de banii aia cumperi o jucarioara ptr bb mic, stii tu, sa nu fie din plus, etc, specifica varstei, eventual ce stii ca i-a placut Yasminei cand era micutza, o impachetezi frumos, si va fi mult mai apreciata decat banii. Eventual o felicitare frumoasa specifica ptr nastere de bb. Aici sunt o gramada haioase.
Parerea mea.
Iar mamei, mai bine-i iei un compot bun, ceva ce-i face bine acum ca alapteaza, decat flori mai ales daca sunt interzise in spital. Acum depinde si ce fel de relatie ai tu cu mamica, daca ti-e apropiata sau nu.
Altfel, poti renunta la a-i duce ceva mamei si sa-i iei doar lui bb.

Mamica fluturasului Andrei si 25+ Maria

Am produse la bazar. Ajuta si tu!

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui scrish

buna dimineata

cat despre dormitul lui bebe, noi ii facem camera separata, am inceput deja sa o amenajam...sper sa functioneze si sa doarma singur cateva ore pe noapte...in camera lui o sa cumpar ori o canapea ori un fotoliu extensibil pentru noptile cand chiar o sa trebuiasca sa dorm cu el...am mai auzit si eu de la prietene cu copii ca il mai poti pacali pe bebe sa creada ca esti langa el daca ii lasi in patut o bluzita care sa miroasa a tine...doar simtind mirosul bebe cica se calmeaza...voi ce stiti de asta? sper ca la noi socoteala de acasa sa se potriveasca cu cea din targ

mandreeac bine ai revenit printre noi multa sanatate si sa nu ne mai abandonezi asa

shtrumph felicitari pentru eco de ieri!!! sophia nicole e geniala iar talpitele sunt mortale

burticile!

s 19, in asteptarea baietelului nostru minunat

In cartile de specialitate scrie si de o jucarioara moale, uneori jucaria se vinde la set cu, costumase... din acelasi material.
Nu sunt indicate carpe, prosopele, etc, sa nu se miste bb si sa-si acopere fatza cu ea....
Despre dormit cateva ore singur la inceput, majoritatea vor sa fie alaptati la 3 ore, deci e mai greu si mami are si ea nevoie de odihna, ca sa se refaca lapticul.
Ai sa vezi tu atunci si o sa te orientezi la fatza locului.
Si eu sper sa nu se potriveasca socoteala.

Mergi la inceput

Catank, bine ai revenit! Dar esti pusa pe treaba, nu gluma. Ai ganduri mari cu gatitul.
Mandreeac, sanatate multa si ma bucur ca esti ok acum.

Pup toate burticile, de la un capat la altul. Ma apuc sa fac curat, am si de bagat la spalat, trebuie sa ajung si la cumparaturi, ca maine am zi de gatit si prajiturit, si nu vreau sa mai ies din casa dimineata, pana il iau pe A de la gradi.

Sunt prin zona.

Anaxena, totul ok?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bb_yasmi spune:

cris, tu lucrezi??

miki, figura mare vlad!! da, si eu credeam la fel....

catank, bine ai revenit!! suna taree bineee meniul tau de azi!!!

eu azi nu gatesc nimic...ba da...imi fac 3 cartofi prajiti ca salivez dupa ei de cateva zile...si vad ca nu mai tine....

Mergi la inceput

happi spor la treaba si la bucatarit

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danutaaa spune:

buna fetelor,
eu sunt mai noua, aici pe forum,
zilele astea implinesc 20 saptamani si sunt un pic nelinistita deoarece inca nu am simtit miscarile lui bebe
sunt la prima sarcina, am inteles ca si asta conteaza, dar oricum...
mai sunt printre voi care inca nu i-ati simtit?
mersi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mandreeac spune:

Citat:
citat din mesajul lui bb_yasmi

andreea bine ai revenit. nu, inca nu a nascut verisoara mea ci o prietena.

Am inteles ca a nascut prietena ta, dar eram curioasa ce s-a intamplat cu prenumele dorit de tine, daca a fost sau nu luat.

Andreea B. cu o minune in burtica. Multumim Doamne ca esti bun cu noi si ajuta-ne sa fim sanatosi 24+ Rares Andrei

Mergi la inceput