Ghiocei de martie-aprilie 2009 ***275***
Raspunsuri - Pagina 9
Bianca2503 spune:
Deci, sunt treaza!
Asta ca sa stiti!
Dar sunt la doctor..Dr House. Sincer mi se pare redundant serialul asta- vine unu are o boala ciudata si House e cel mai tare- dar are ceva care m-a prins.
Kea spune:
Eu sunt necajita! M-am saturat de raceli! Copilul meu care era sanatos tun pana sa aiba contact cu alti copii, desi il scoteam de doua ori pe zi afara indiferent cum era vremea, acum nu e mai mult de o saptamana sanatos, ca iar o luam de la capat cu mucii si tusea. Asa ca nu stiu daca fac rau sau ba, dar am hotarat ca nu ne mai intalnim cu copii decat la sport unde e terenul mare si nu stau nas in nas si in rest afara. Asta inseamna ca nu mai chemam alti copii la noi si nici in cele doua zile de intalnire (la biserici) nu mai mergem. Alta solutie nu vad! Si asta pt ca aici mamicile nu considera ca treb sa stea cu copiii acasa daca le curge nasul, doar daca au febra.
Simina draga mea, eu n-am fost de cand am copil niciodata singura la baie (cand suntem singuri), asa ca priveste si tu partea buna!
Despre ce scorpiuta spuneati sa mai trebuie sa stea la dospit?
Dyana, daca sunt interesate si alte fete de aici sa faceti intalniri regulate, mergeti fiecare si intrebati la cate o biserica de ex. La scoli sau gradi nu stiu daca se poate, sau la un hotel, sau o cafenea cu mai multe incaperi. La preoti cuteti sa le dati ca exemplu bisericile din germa, unde pun la dispozitie o incapere pt astfel de intalniri. Platim o suma modica(3 euro/luna) la biserica evanghelica nu pt sala, ci pt ca folosim jucariile pe care le pun ei la dispozitie. La biserica catolica, nu platim nimic, e acolo o bucatarie si vreo 4 mese cu niste scaune. O mamica aduce chifle, niste unt, marmelada, sunca si inca ceva mezeluri, pune un filtru de cafea la facut si fiecare se serveste. La sfarsit pateste ficare pt ce a consumat (50 centi cana de cafea si 50 de centi pt fiecare jumamate de chifla unsa si incarcata cu ce vrei de pe acolo). Fiecare isi pune singur pe chifla ce vrea, nu sta nimeni sa-i puna, mamica care a adus ce treb de papa isi scoate cred banii pt ce a cumparat si poate un pic pic in plus ca sa o motiveze sa mai umble si saptamana viitoare cu copilul dupa ea pe la brutar si pe la magazine sa ia ce trebuie. In timp ce mamele iau micul dejun si-si beau cafeaua, copiii se joaca cu jucariile ce le gasesc tot acolo intr-o sala a bisericii. Keutu numai acolo a binevoit sa serveasca niste paine cu unt si putina sunca, acasa nu s-ar atinge de asa ceva.
dyana27 spune:
fetele
sa va spun ce fac eu acum????? beau.... bere; am vazut cutia de bere in bucatarie si am zis ca mor daca nu beau in clipa aia!!! culmea e ca de fiecare data cand sunt pe stop patesc asta!!! eu n-am avut niciodata pofte.... ei, cand imi vine ciclul (mi-a venit 5 luni la rand..... cum n-am avut in toata viata mea) e teroare, ma buseste cate o pofta.... de nu pot sa cred.
eu m-am hotarat sa merg la nutritionist, am gasit o gagica super buna, este si endocrinolog.... asa ca astept sa vb cu ea sa vad daca o prind intr-o garda ceva, sa merg seara, ca dimi chiar nu am cu cine lasa mutzuniciul; am zis clar ca trebuie sa ma invete sa manac, si cu restrictiile impuse stiu ca o sa ma tin de treaba; si sa o avertizez sa o sa ma duc deeeees la ea, mai mult de sustinere morala, ca acasa nu gasesc asa ceva, si clar am nevoie
Diana- mami super fericit de mutzunel incredibil David Gabriel 1 aprilie 2009
MINUNEA MEA in OCTOMBRIE
Kea spune:
Simply, oare e prea scumpa o asigurare privata, pana rezolvati situatia? Pe mine m-ar ingrozi sa stau fara asigurare desi nu-s bolnavicioasa, asa ca te inteleg perfect. Te intrebasem mai demult daca nu ai asigurare de turist, pt ca eu inainte de a veni aici mi-am facut una tocmai ca sa am acoperire pana rezolv cu actele, stiam ca tu nu plecasei ca turist. Ai intrebat pe forumul romanilor din Spania sau aici la subiectul cu cei din Spania (presupun ca exista), ce-i de facut in cazuri de urgenta? Poate exista o portita, o solutie, pe care colegii sotului tau n-o stiu.
Pup dulce pe Luca, ca-s mare fan inca de cand impartea biscuitii cu Mura!
Nikoleta20 spune:
simplyana...prezent....si salutari pt toate mamicile si piticii de aici...
noi suntem bine,sanatosi...am sa mai pun pozici cu noi pe picasa si va arat...poate reusesc maine...
oricum mario a crescut foarte mult...e un baietel in toata regula...si ma uit la el si nu imi vin sa cred k mai are putin si face 2 anisori...e istet foc...stie tot absolut...intelege ce ii spun si ce ii cer...cunoaste tot si stie la ce se folosesc...stie sa isi schimbe singur programele la tv...pana ajunge la desene animate(se uita la baby tv)...a invatat 2 poezii pe care le spune singur...uneori mai are nevoie de ajutor...dar nu intotdeauna...si voreste destul de clar...stie sa numere pana la 7...si stie alfabetul pana la E ...cunoaste obiectele si culorile...e istet foc...si e si ft sociabil...duminica am mers cu el prin herastrau...la locul de joaca pt bebei...nici nu a fost nevoie sa stau pe langa el...decat sa il prind cand ateriza din topogan...caci se urca singur...se aseza pe topogan...si aluneca singur...
ma uit la el...si il vad cum creste...nu imi vine sa cred ce minune am langa mine...si ma bucur k e foarte mamos ...se alinta,iar seara cand ajung de la servici nu se mai dezlipeste de mine...si acum o veste minunata...mario nu mai face in pempers...decat noaptea..in rest cere...pipi si caca...
simonapro spune:
Buna, fetele!
Nico: bine ai mai venit pe la noi Ce spui tu acolo, ai un baietel mare in toata regula, bravo Mario
Kea: imi pare rau ca sunteti iar bolanaviori, suna asa de bine intalnirile de la biserica, ar fi pacat sa nu mai mergeti, dar decat sa fie tot timpul bolnavior
Diana: parca mi-ai favut si mie pofta de bere si nici n-am in casa, sa-l sun pe sot sa ia cand ajunge acasa
Eu am fost mai devreme cu Lucian, sa-l luam pe Sebi de la scoala si am ajuns mai devreme, ca nu stiam ca a inceput sa mai faca o ora de meditatie si ca sa stea cuminte in curtea scolii, n-am avut de lucru si i-am luat o punga mica de pufuleti, i-am dat cam jumate si apoi am incercat sa o iau ca-si strica foamea si nici nu-i dau prea multi de fel, vai nu va spun ce spectacol a dat, cat a mai bocit si cat a mai dat din picioare, de nu mai stiam ce sa-i mai fac, ca imi era teama sa nu iasa vreo profesoara ca-i deranjam ora Dupa toate astea am reusit sa-l pacalesc cu o para pentru scurt timp, ca n-a mancat decat jumate si s-a pus iar pe urlat ca vrea mniam-mniama , bine ca s-a sunat si ia trecut cand a vazut gramada de copii si pe Sebi
Pana acum nu prea a facut asa, dar de la un timp sa faca numai ce vrea el, ma consolez cu gandul si sper sa fie doar o etapa din viata lor si sa mearga cat mai mult cu explicatul, ca nici eu nu ma las usor convinsa
Mami de Lucian(16.03.2009) si de Sebastian(05.08.2003)
Monnvas spune:
Hello. Abia am rapus si eu balaurul, balaur treaz de la 5.30
NIKO apai zi-ne si cum decurg ostilitatile! Felicitari pt toate achizitiile lui Mario, deja poezii??? Mie se pare
CRISTIAN (7.03.2009)
--------------------------------------
Where there's a will there's a way
cioburi de viata in 3
SILUAN are dreptul la viata!
Anaan spune:
Gulia nu zice el mare lucru, dar e in treburi de gunoaie mester. Voila: http://picasaweb.google.com/105307725673140099193/Toamna2010#5538656535299248674
Anaan spune:
Niko, wow cate stie Mario! Chiar ca-i baiat mare!
Monnvas, tulai ce ora de trezire, eu as fi knock-out! La ce ora s-a culcat aseara?
Kea, bisericile ortodoxe rareori au camere disponibile pentru asa ceva (din pacate). Nu ma refer la reavointa, ci la arhitectura specifica acestora. Sa treaca raceala!
Bianca2503 spune:
Gulia asta a ta e frumoasa rau de tot!
Mario e woooooooooooowwwwww! Poezii? Vorbeste adica!