Licurici de ianuarie-februarie 2009 (125)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns lisssa_ana spune:

deci sa va zic ce smechera e Ana.
la 1.20 am pus-o in pat sa doarma,a incput sa se joace,isi arunca suzeta in sus o prinde,o bate de pat,etc. O mai scapa si pe langa pat cand incepe: "unde-i??",mai tare"unde-i???"...mai tare"unde'i??? " pana ma duc sa i-o dau. Eram in bucatarie si o aud"unde'i?" merg in camera,cum ma vede cum isi pune capul pe perna,intorce capul ,inchide ochii si sta nemiscata...normal ca m-a busint rasul,Ana a inceput si ea sa rada si uite asa...se face ca e 2.00 si inca nu doarme

Mamica de Ana si 6+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mara95 spune:

haioasa anusuca

andru are alta structura decat flavi, e mai solid decat ea, nu neaparat ca mananca, e mai stabil pe picioare. voiam sa va zic ca si flavi are tot 16 kg la 5 ani si eu ii cresc la fel pe amandoi.

Mara , mami de Flavi (7 dec 2005) si Andru (8 ian 2009)

Bijuteriile mele handmade din sarma crosetata

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DarkBendis spune:

Bebelusi, felicitari pentru fetita Acum... spor la cumparaturi

Cadia,
(ce-mi place sa scot majoretele la topaiala din nou )

Cristi, multumim pentru vesti, multa sanatate lui Carol si Cristinei

Mister s-a inaltat destul de mult in ultima vreme, dar habar nu am cat are sau cat cantareste

Asparagus

Miere, fain numele Nadia (stia Naty ce stia ). Mai ales ca, asa cum ai observat si tu, e forma intoarsa a lui Aidan. Mie ca nume de fetita (nume romanesc) imi place mult Cezara. Iar ca nume ne-romanesc, ca scotian nu-i pot zice, Melian (Lord of the Rings-citire)

Dark Bendis
& Hogmanay Baby (31.12.2008)

"I dream of wolves. With them I run."
"Ye harm none, do what thou wilt shall be the whole of the Law"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Porumbita spune:

pt CADIA

patricia f tare
ca nume imi plac dara daria ioana amalia andra ema cosmina

uau mara ce inalt e

robert a inceput sa preseteze si kk la olita da vb sotului, noi suntem canuta om sucit; nu prea ne bucuram ca ni se pare mult mai complicat asa decat cu pamepers

vestea buna e ca a inceput si el sa doarma noptile;
am fost si am vb cu o psiholoaga de copii si desi nu pot zice ca mi-a spus lucuri noi parca s-au aranjat altfel in mintea mea
cert e ca vedem progrese (reincepuse cu 10-12 treziri) si acum am deja 5 zile de cand doarme pana dimineata
sper sa il tina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anuc spune:

Neata!

In primul rand HAI CADIAA!!! Sa te refaci repede si sa ai un bebe sanatos, frumos si mancacios. Si norocos!

Bebelusi, felicitari pentru fetita! Sa fie sanatoasa! Cred caa sunteti tare bucurosi.

Noi mai mult de 11,5 kile nu avem...dar suntem bine si asa. E destul de lungut, dar nu stiu exact cat are ca nu sta la masurat.

Eu sunt suparata ca sunt tot felul de zvonuri cum ca s-ar modifica legea cu concediul de ingrijire copil, am auzit ceva de genul 5 luni in loc de 2 ani....Nu ca nu mi-ar fi dor de munca, dar cui ii las 3 copii mici? Hai sa zic ca Ioana va fi la scoala, Filip la gradi si bebe de 5 luni cine mi-l creste? Vor trebui pe putin 2 femei la ei...Nu vreau nici sa devin casnica...Oricum daca e sa ma coste bonele cat salariul, mai bine stau acasa...

Mami de Ioana, Filip si 22+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanaz spune:

buna dimineata
Claudia bafta azi!!! sa fiti sanatoase amandoua si asteptam vesti
bune!
Patricia hehehe domnisoara secretoasa rau! ce bine imi pare!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Carmen_Marieta spune:

'neata si de la noi,

Hai Cadia!!!!

Anuc nu te stresade pe acum, mai ai cel putin 18 saptamani de sarcina, si apoicateva luni bune, poate sunt zvonuri cine stie?
Si indiferent cum va fi cred ca va veti descurca...

Cristi multumim pentru vesti, multa sanatate lui Carol si putere Cristinei. pentru ei.

Poze ..

Stefanel cel mititel este un nazdravanel...
32+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anna-mama spune:

Hai, Cadia! Nastere usoara si bebe sanatos! A venit ziua cea mare! Asteptam vesti bune!

Cristi, sanatate multa lui Carol sa va intoarceti repede si cu bine acasa!
Anuc, Doamne ajuta sa fie doar zvonuri, in ultima perioada au tot circulat fel de fel de zvonuri Asa ca incearca sa nu te stresezi si sa te gandesti ca Dumnezeu le va aranja pe toate astfel incat sa fie bine!

de baietel nazdravan (09.02.2009)

e simplu, doar sa vrei! BAZAR UMANITAR

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns micola spune:

Hai Cadia!!!!

Patricia, mie-mi place la nebunie numele Raluca...si ar mai fi si altele frumoase: Eva, Maia, Alexia.. sa fie ea sanatoasa si iubitoare de fartior!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Naty spune:

claudia

patricia felicitari! Ma bucur mult, cred ca iti doreai si o fetita!
Eu am avut liste lungi de nume la Ioana - Natalia, Ana, Anisia, Eva, Catinca, Caterina, Amalia, Letitia, Lidia, Alisia, Ela, Lara si altele.
La Nadia nu am avut decat doua: Nadia sau Tanya.

Doamne, fetelor, ce greutati vehiculati voi!
Nadia nici 9,500 gr nu are (de fapt n-am mai cantarit-o de vreo 2 luni cand avea 9,200 dar nu mi se pare sa se fi ingrasat vreun pic).
Ioana a avut 15 kg pe la 5 ani.
Adevarul e ca ele nu-s etalon, sunt amandoua niste scandurele.

miere Wow asa de inalt e Aidan? Nadia nici 80 cm nu are.

anuc de mult ma tineam sa te intren - o dai pe Ioana la scoala la anul? Te-ai hotarat unde?

Fetele sa ma laud cu mandra mea care se dezbraca si se descalata singura-singurica. Aseara m-a lasat masca cand am venit de afara, si-a desfacut toti nasturii de la pulover, l-a scos, apoi si-a desfacut fermoarele de la cizmulite si si le-a dat jos, le-a pus ordonat la usa, s-a duc in camera unde si-a scos pantalonii si bluzita si si-a pus papucii.
Ma rog, a uitat sa se imbrace cu pantalonii si bluza de casa si umbla in pampers si papuci dar tot zic ca e lucru mare.
Ioana nici acum nu-si da jos cizmele singura, trage de fermoar in toate directiile mai sa-l rupa.

Raluca, mamica printeselor Ioana - Alexandra (10.10.2004) si Nadia - Ana (29.12.2008)

NOI

Asa a venit pe lume Ioana

Si asa Nadia

Mergi la inceput