Licurici de ianuarie-februarie 2009 (125)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns alinuk spune:

am facut o cafelutza cu aroma imbietoare

va invit si pe voi si va doresc o saptamana linistita

Aalina, Naty, Eseea, Andre_ea, Arya, Rein, treceti la condica aici!!!

si cine mai are copilasi peste 3 ani

Am o surpriza pentru voi si pt copilasi, duminica 21 noiembrie!
O sa va invit la o actiune pentru copii.

Am cunoscut o persoana de exceptie, Leon Magdan - promoveaza educatia prin creativitate si prin joc intr-un mod original si neconventional
uitati cateva indicii

http://www.youtube.com/watch?v=6r7LZqVFtcE

si o radiografie de la tvr 1 despre el:
http://www.youtube.com/watch?v=rzUDYoXPZMo

Ma gandesc cumva sa il dau pe Teo la clubul copiilor isteti. O sa ma mai gandesc la asta.

(o sa revin cu detalii)

haideti la cafelutza

Alinuk mama de Andu mik si Teo voinik

www.youtube.com/watch?v=spKBKGd6vro" target="_blank">Un vis implinit!

............................................................................
Nimic nu-i intamplator!
............................................................................

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns flowerbee spune:

Micola, da-mi PM sispune-mi despre ce este vorba cu mostenirea, sa vad cu ce te pot ajuta.

Ela, bine ai venit acasa! Sa fiti sanatosi si mancaciosi!

Ale e mai bine, nu mai tuseste, a inceput sa se obisnuiasca cu medicamentele. Partea buna este ca boala nu a facut-o sa piarda in greutate pt ca a baut lapte totusi. Cred ca o saptamana a mancat 5 mese de lapte, altceva nu a putut.

Cristi, ce face Carol?

Eu mai am cateva zile de concediu medical. Azi incerc sa scot fata afara, sa o mangaie putin soarele.

Bee

Mamica de fetita dulce ALEXIA - MARIA (20.01.2009)

Doamne, ai grija de noi si de copiii nostri!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Carmen_Marieta spune:

'neata fetele,

si noi pe aici, nu ma simt prea bine, am senzatie de greata, am mancat ieri la ai mei putina pastrama de pui, si cred ca de la condimentele alea imi este rau.

Nazdravanel a inceput sa fie cam rasfatat, cred ca profita din plin ca ne vede doar in wk si-i cresc cornite... ne gandim serios sa-l luam acasa...( nu zic ca la noi poate nu se va mai rasfata, dar cel putin ne vede zilnic)...
Sambata suntem invitati la petrecere, sa vedem cum va fi printre mai multi copii( a mai fost la una dar au fost mai putini).

Sambata am mers in parc si am observat ca nu vrea sa imparta jucariile( dar el sa le ia pe ale altora) si impinge copilasii la topogan.. saptamana asta merg mai des la el sa mai lucram la "bunele maniere" .

In rest mananca bine( de cand ii dam miere cu lamaie), este vioi.

Cristi sper ca sunteti bine, multa sanatate lui Carol.

Ela bine ai revenit acasa, un bebe sanatos, mancacios si necolicos..

Bee Alexia cum se mai simte? E bine ca iesiti afara, profitati de soare.

Micola ce face Alexutu?

Crisspy arata-mi si mie masuta cu Mickey..

Poze ..

Stefanel cel mititel este un nazdravanel...
31+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crisspy spune:

'Neata,

Sper ca ati avut un week-end placut.

Nu prea am citit din urma ca nu am avut timp. Sanatate multa licuricilor bolnaviori si bun venit bebelusilor mici .

Nu-mi place pupitrul pe care l-am cumparat pt Razvi, desi pe site scrie ca este interzis copiilor sub 3 ani este foarte mic. Razvi nu ar incapea in el cu siguranta . Imi pare asa de rau ca Mickey este personajul lui preferat si cu siguranta ar fi fost foarte bucuros. O sa incerc sa-l schimb cu alte jucarii si chestii de pe site, sper sa fie de acord.

In alta ordine de idei, am inceput procesul de scoatere a mesei de noapte a lui Razvi. Oricat ar fi de greu - imi pare rau de mama ca saraca o sa aiba ceva nopti nedormite dar nu mai putem sa mergem in continuare asa. Aseara l-am cantarit mai mult in gluma pe Razvi si se pare ca a luat 500 de gr intr-o luna, ceea ce mi se pare enorm. El nu mananca asa mult pe timpul zilei, adica mananca normal, dar se pare ca lapticul de noaptea "cantareste greu" in ecuatie.

Sa ma ingrijorez de faptul ca a luat asa de mult in greutate intr-un timp atat de scurt? Oricum o sa intreb si pediatra cand il aduc la Bucuresti si o sa-i cer si o trimitere sa facem niste analize...

Carmen sa stii ca asa face si Razvi in week-end cand e cu noi...rasfatul este maxim ...

O zi usoara tututor si multi

Crisspy, fericita de Razvi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ada_coman spune:

Buna dimineata!

Multa sanatate tuturor!

Eu sunt varza, ma doare in gat de nu mai pot, am si eu 2 sapt de acu de cand bolesc...

Crisspy in fiecare luna ia cate 500 g sau a fost o intamplare? Ca daca nu ia asa mereu nu ai de ce sa-ti faci griji. Insa masa de noapte trebuie scoasa intr-adevar. Inainte de culcare ce papa?
De unde ai luat biroul cu Mickey?

Bee multa sanatate Alexiei. Ma bucur ca a raspuns bine la tratament si ca s-a obisnuit cu medicamentele.

Cum mai e Carol? Stie cineva ceva de ei?

O zi frumoasa la doresc!

Mamica de Daria-Ioana 15.08.2007 si Karina-Nicole 29.12.2008

Daria
Karina

POZE
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=8352f415656e1fa1594ae5&source=category&category_id=12" target="_blank">FILMUL NOSTRU

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crisspy spune:

Citat:
citat din mesajul lui ada_coman
Crisspy in fiecare luna ia cate 500 g sau a fost o intamplare? Ca daca nu ia asa mereu nu ai de ce sa-ti faci griji. Insa masa de noapte trebuie scoasa intr-adevar. Inainte de culcare ce papa?
De unde ai luat biroul cu Mickey?

Nu stiu sigur ce sa zic, ca l-am cantarit haotic si am si uitat sa notez ...nu cred sa ia in fiecare luna cate 500 de gr insa din primavara pana acum a pus cu siguranta 1 kg si ceva pe el...e de rau?

Au fost de acord cei de la magazin sa returnez pupitrul cu Mickey (era din ala din spuma de pe bebelusul tau.ro) si sa-l inlocuiesc cu alte produse de la ei, dar am fost nevoita sa mai iau de inca 50 de ron in plus ...e bine totusi ca l-au primit inapoi ca nu stiu ce faceam cu el asa mic.

Sanatate multa

Crisspy, fericita de Razvi

Mergi la inceput

E foarte bine ca au acceptat sa inlocuiesti pupitrul. Iar acu ca tre sa mai iei de 50 lei in plus nu poate fi decat in favoarea lui Razvi. Nu e de rau ca a luat in greutate, e foarte bine chiar. Daria mea a avut la fel un puseu de crestere, la 2 ani avea vreo 13 kg si vreo 93 cm, acu la 3 ani si 3 luni are 18.5 kg si 104 cm.
Eu l-am vazut in poze si arata fff bine.

Daria
Karina

POZE
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=8352f415656e1fa1594ae5&source=category&category_id=12" target="_blank">FILMUL NOSTRU

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Naty spune:

Neata!

Am intrat special sa ii spun claudiei ca ma voi gandi maine la ea, ii tin pumnii si ii doresc sa vina bebelina sanatoasa, iar ea sa se refaca rapid.

elaina o data felicitari, sa fie sanatos!

micola ai PM.

anna merci mult.
Asa e, nu mai am bebelui, am fete mari.

rox mda, are nsite idei de-ti sta mintea-n loc.

miere am vazut filmuletul cu Aidan sarind ... chiar ca-i acelasi calapod ca Nadia, cred ca-s cei mai energici si neastamparati ...

ledi Nadia ne gateste bebelusi, dar si "ou", "cane", "pui" (care e diferit de "cane"), "osie" (rosie) si "pufu" (pufuleti). Cam atat ca altceva nu-i place. Ioana in scimb ne facea in mod constant ceai de morcovi ...

bebelusi merci de intrebare, e OK Ioana acum, s-a obsnuit cu gandul la iepure ... e incantata ca are rolul principal.

Apropos de asta Ioana a inceput si cursuri de actorie, vineri a fost la prima ora. Iar azi avem primul curs de dans. Are programul cam incarcat saraca (engleza, balet, dans, actorie) dar ii prinde bine sa aiba activitate.

Vorbiti de mancare - noi stam tot prost la capitolul asta.
Nadia mananca multa carene, ii place si puiul si vita. Dar cam atat. Legume nu vrea cu nici un chip, numai rosia ii place dar nici aia intotdeauna. Fructe nu. Lactate nu (cascavalul ii placea mult dar acum nu mai vrea). Daca ar putea s-ar umfla toata ziua cu covrigi si pufuleti. Insa nu vreau sa-i dau.

Raluca, mamica printeselor Ioana - Alexandra (10.10.2004) si Nadia - Ana (29.12.2008)

NOI

Asa a venit pe lume Ioana

Si asa Nadia

Mergi la inceput

Eu zic ca e rost de Bafta multa pt maine Cadia si bebe sanatos!!!

Daria
Karina

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Carmen_Marieta spune:

Da Ada ai dreptate

BAFTA MULTA CADIA!! o BEBELINA SANATOASA!!

Fetele ma apuca emotiile: urmatoarea sunt eu.... sau Patricia..

Poze ..

Stefanel cel mititel este un nazdravanel...
32+

Mergi la inceput