Mai - Iunie 2010 (35) - Murdarirea este buna :-)!
Raspunsuri - Pagina 4
corinasmile spune:
Ioana, te inteleg asa bine... Si noi am avut 2 zile cu treziri la 5:30 si 4:30
Sa mai zic ca seara am adormit si eu la 8:30, imediat dupa Maria?
Dar de 2 zile a revenit la trezirea la 7 dimineata
Noua ne-a venit ieri bumbo
Nu e in starea ideala (e ingalbenit pe ici-colo), dar perfect functional, zic eu. Vroiam doar sa va intreb (Nana, Artu) cat de usor se demonteaza la voi masuta lui bumbo? Ca Maria ieri a maturat in sub 2 minute jucariile de pe ea, apoi a infacat masa, a scos-o din suport si a inceput sa o bage si pe aia in gura, of course
In alta ordine de idei, eu ma chinui cu dureri de dinti
Dentista mea are o inmormantare in familie si apare in Buc abia luni, iar eu nu prea stiu ce sa fac.. Deocamdata e suportabil, dar mi-e frica sa ma gandesc cum ar putea fi
Aveti idee ce as putea lua, pt durere?
Corina, mami de Maria (14.06.2010)
aleesicoo spune:
neata
Cris, ce ai facut iubita la dr. cu Sebi bebi?
La multi ani sarb de azi
am dat comanda de scaunelul bumbo dupa siteul Bebeshop, stiti cumva cand va fi livrat?
in rest noi sunem bine...
cam atat
ALE fericita de printesa Karinutza Scorpiutza (01.06.2010)
multumesc Doamne pentru aceasta minune sanatoasa!
Are mama o fetita frumusica foc, are mama o fetita cat un ghemotoc!!
aleesicoo spune:
si mai am o intrebare
voi ati pus bebeii in scaunel chiar daca nu stateau deocamdata singuri in fundulet?
k a mea se cam clatina knd o pun si mai prinde momente de 2 3 min cand sta si singurica
JulyMorning spune:
Corina pt durerile de dinti poti lua spray cu lidocaina de la farmacie, e absolut safe cand alaptezi si functioneaza destul de bine daca nu sunt dureri extrem de mari. E un fel de anestezic, iti amorteste un pic zona respectiva. Despre pastile nu ma pronunt, in afara de eternul paracetamol, nu stiu ce ai putea lua.
r_ocsy spune:
Neata ! Sunt rupta, mi-a ajuns oboseala la os, azi dimineata plangeam in sughituri, cedasem psihic .
Cum nu am inceput diversificarea, noi ne laudam cu inca o noapte nedormita, a nu stiu cata si e din in ce mai rau. Daca acum o luna ne trezeam o data pe noapte, am evoluat, de la 2 la 3 , de la 3 la 4 si asa mai departe ca acum nici macar nu mai stiu.
Ora de culcare 21.
Prima trezire ora 23, a tzitilit , la 23:20 era in pat.
-23:30 s-a gandit ca a dormit prea mult, ii ofer suzeta , pare sa fie multumiota
-ora 23:40 imi pica ochii in gura, nu mai vrea suzeta , vrea in brate dar accepta suzeta ca e mai buna din brate
-ora 1 accepta suzeta
-ora 2 tzitilim
-ora 3 nu vrea suzeta, vrea brate , adoarme cam in 20 de minute, am crezut ca scap, o pun in patut
-ora 3 :30 repetam programul de mai sus, mie imi vine sa plang, nu mai rezist
-ora 4 ii ofer tziti , poate se linisteste si copilul asta
-ora 4:30 brea brate, imi vine sa o arunc pe geam, o iau cu mine in pat ca poate doarme si ea mai bine, se foieste , se invarte, o mangai, ii dau suzeta de nu mai stiu cate ori
-ora 6:20 are ochii mare, ne trezim; o plasez tatalui pana imi trece criza de
Ne jucam, papam , ne schimbam ... ora 8 dimineata , ne culcam, ea doarme neintoarsa o ora si jumatate eu nu pot, sunt prea obosita.
Va place programul, sexi nu ? Asa a fost si noapte trecuta, iar celelate putin mai bine dar evolutia lor e spre mai rau . De ce nu exista somnifere pentru copii ... si ma mai intreaba lumea de ce am slabit asa de mult si arat ca si o umbra ... ce-a mai buna cura de slabire e nedormitul noaptea . Offf, ca mi-am spus so ei oful.
R_ocsy , mami de Ana Sofia ( 19.05.2010 )
"Copilul trebuie primit cu respect, crescut cu iubire si apoi lasat in libertate deplina."
corinasmile spune:
Citat: |
citat din mesajul lui JulyMorning Corina pt durerile de dinti poti lua spray cu lidocaina de la farmacie, e absolut safe cand alaptezi si functioneaza destul de bine daca nu sunt dureri extrem de mari. E un fel de anestezic, iti amorteste un pic zona respectiva. Despre pastile nu ma pronunt, in afara de eternul paracetamol, nu stiu ce ai putea lua. _ Our future determines our past Bubulinele mele, Maia (28.08.2008) si Mara (02.07.2010) Poze |
corinasmile spune:
A, si pentru ca o nenorocire nu vine niciodata singura, ieri am aflat ca minunata companie la care lucrez se reorganizeaza, majoritatea angajatilor fiind trecuti pe alta persoana juridica nou infiintata (in cadrul aceluiasi mare grup de companii).
Aveti idee in ce masura imi poate afecta acest lucru drepturile la CIC? Din cate imi dau seama, aceasta "mutare" este similara cu o demisie si angajare in alta parte, nu? Oare e ok sa mi se intample chestia asta in timp e sunt in CIC?
Daca aveti ceva informatii aplicabile in situatia mea, please share
biajitaru spune:
Neata,
Rocsy te inteleg chiar daca noi suntem pe lapte praf. Cred ca de la dinti e si al meu marait nevoie mare. Se trezeste noaptea de trei patru ori chiar daca nu papa dar se maraie. Sotul doarme ca trebuie sa mearga la servici, plus ca a avut tot sedinte, mese in oras si alte evenimente si a venit tarziu. Eu mai am un pic si o iau razna. E nasol sa fii singur cu bebeu toata ziua mai ales asa. Ziua el nu soarme doar afara iar in casa mai mult de 10-20 de min nu rupe si asta la cate patru cinci ore. Sper sa fie mai bine. si tie si un
sarbatoritilor de azi(Rosanne si anamariam79 pt ieri). Toate cele bune si multa sanatate.
Laurita ma bucur ca sunteti mai bine. Tu cand iesi in parc poate ne mai vedem si noi.
Meniul nostru e cam asa:
7-8 lapte 120-150 ml
10-11 piure de mar cu banana sau mar sau pruna sau para si 80ml suc de ortocale
13-14 lapte cu cereale sau piure de legume(mai mult o supa de morcovi,patrunjel, cartof sau dovlecel)
17-18 cereale la castronel(dulci gen cereale cu fructe/vanilie)o portie
21-22 lapte 180ml
Va pup si o zi frumoasa.
Bia
aleesicoo spune:
si a mea de cateva seri se trez de cate 2 ori p noapte, papa si adoarme
aseara spre ex s a trezit la 03.30 a papat, si la 06.30 s a trezit din nou cu okii cat cepele, iar a papat si a luat o somnul
imi vine sa ma arunc de la etaj k mai nou de fapt de vreo 2 sapt urla cat o tin plamanii(tenoare o fac)
nu urla k are ceva, nu e gen plans, tipa de placere nu stiu d c , ca da din craci mai ceva k la maraton
nu poti sa vb cu cineva ceva k pac se baga si ea in discutie si tipa parca ar fi op mica caprita kre chiuieeeee