Burtici cu buburuze de ian-feb 2011 (107)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Shines spune:

Lili...incalzesc putin uleiul..si il pun pur si simplu in cap, masez bine sa intre la radacina..cam 50ml o data folosesc..daca il incalzesti se intinde mai bine si e mai usor de aplicat. pe urma pun ceva pe cap, caciula sau batic sa nu patez prin jur si stau cam 4-5 ore. daca poti pune seara si sa speli dimineata e mai bine.
sau..mai fac cum zicea si Gabi azi..amestec ulei de masline cu ulei de ricin in cantitati egale, doua galbenusuri de oua,zeama de la o lamaie,o fiola de vit a plus una de vit e..fac un fel maioneza din ele si aplic pe par masand bine-bine.
face minuni

Simo 32 cu Eduard Matei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebelu86 spune:

feteleeee..eu mor de cald. stau in tricou si o pereche de colanti subtiri si numai pot de cald. de la ce sa am caldurile astea??? eu care sunt friguroasa de fel, acu sunt transpirata. iar al meu zice k e bine in camera. nici cald nici frig. ca sa nu zic ca am inchis caldura de tot.

Ralu si buburuza va
Marriage Ticker
Eu-zice Domnul, te voi invata,si-ti voi arata calea pe care trebuie s-o urmezi ,te voi sfatui si voi avea privirea indreptata asupra ta
Cu ajutorul Bunului Dumnezeu, Fecioarei Maria si Sf. Nectarie sunt 32+ cu Natalia Maria

Mergi la inceput

si mi-e foameeeee desi acu juma de ora am terminat de mancat, acu iar chiraie stomacu,.zici k nu am mancat nimic toata ziua

Ralu si buburuza va
Marriage Ticker
Eu-zice Domnul, te voi invata,si-ti voi arata calea pe care trebuie s-o urmezi ,te voi sfatui si voi avea privirea indreptata asupra ta
Cu ajutorul Bunului Dumnezeu, Fecioarei Maria si Sf. Nectarie sunt 32+ cu Natalia Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Shines spune:

eu mi-am luat camasi si halat masura M....daca nu aveam burtica,inainte luam s..sa vina mai strampte...astea vin mai largutze..dar nu exagerat..chiar nu cred ca e necesar sa le iei imense.
pijamale la fel mi-am luat masura m, imi vin fixe acum peste burtica, dar fara vor venii perfect..deci merge si cu si fara.
camasile le-am luat gen tricou lung pana la genunchi..cu nasturi sau gauri pe unde scoti sanul..nu am luat din alea parasute pana la calcaie si largi cat un sac.
aa..si sunt fff colorate camasile iar pijamalele au si pisoiasi dragutzi

Simo 32 cu Eduard Matei

Mergi la inceput

si la mine camasile sunt cu buburuze astept sa se usuce si le fac poza sa va arat. tot gen tricou mai lungut sunt. adica pana la genunchi. nu din alea pana in pamant.

Ralu si buburuza va
Marriage Ticker

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns loutzy spune:

Lili felicitari pt vestile bune.

Fetelor nu va zic ca eu deobicei in perioada asta a anului statea cu pantaloni lungi, iar acu sunt in tricou si pantaloni scurti.
Legat de pijamale, mie imi vin inca alea pe care le avem inainte, pantalonul nu acopera cu totul burtica, dar nici nu ma strang, deci nu vreau sa-mi iau marimi prea mari, cel mult un M.

Laura

30+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lili_g spune:

Saru-mana, hai ca o sa incep sa fac si eu

Citat:
citat din mesajul lui Shines

Lili...incalzesc putin uleiul..si il pun pur si simplu in cap, masez bine sa intre la radacina..cam 50ml o data folosesc..daca il incalzesti se intinde mai bine si e mai usor de aplicat. pe urma pun ceva pe cap, caciula sau batic sa nu patez prin jur si stau cam 4-5 ore. daca poti pune seara si sa speli dimineata e mai bine.
sau..mai fac cum zicea si Gabi azi..amestec ulei de masline cu ulei de ricin in cantitati egale, doua galbenusuri de oua,zeama de la o lamaie,o fiola de vit a plus una de vit e..fac un fel maioneza din ele si aplic pe par masand bine-bine.
face minuni

Simo 32 cu Eduard Matei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Doloress spune:

Felicitari pentru vestile bune!

Bine ca nu e vara, ca si mie mi-e cald de mor.

Gata, mi-am stabilit si concediul - intru pe 15 ianuarie, cu o luna inainte. Sper sa ajung cu bine pana atunci. De pe 1 ianuarie am concediul de odihna, deci ultima zi de munca e 31 decembrie. Yu-hu numai o luna jumate mai am!

Mami de pitic Patrick(29.04.2008) si 26+ Kevin
Victoria, fetita frumoasa si curoajoasa, te iubim!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adryiii spune:

Lili ma bucur ca totul e bine.

Bebelu, merci de raspunsuri. Asa ma gandeam si eu.

Shines sa stii ca si pe mine m-ai molipsit cu tratamentul tau naturist de par. Doar o data am reusit sa fac pana acum.

Loutzi si bebelu si mie mi-e cald, dar nici chiar asa de pantaloni scurti

Carmen eu mi-am luat doar 2 camasi cu gauri pt alaptat, una M si una L cred. Oricum sunt mari. Sunt pana mai jos un pic de genunchi. Una e cu mielusei si una cu floricele. O sa-mi mai cumpar una si halat. La capitolul halat habar nu am ce sa-mi iau. Probabil unul mai grosut, dar nici chiar de plus. Nici dimensiunea nu stiu cum sa o aleg...inca ma mai gandesc si mai caut. As vrea sa imi acopere burta si inainte de nastere si dupa sa nu atarne pe mine ca si pe gard. Halatul vreau sa fie mai lung decat camasile de noapte. Si papuci de casa: poate ca 2 perechi una mai calduroasa, plusata si una de dus sau toaleta...nici nu prea stiu cum e in spital. Poate ca nici nu fac dus in alea 3 zile, doar spalat la ghiuveta, eu stiu? Apoi de e asa si cand ajung acasa la apa.....

Ma pun si eu la somnic. Noapte buna fetele.

29 cu elena alexandra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lili_g spune:

Ce mai conteaza de la ce sunt , si eu sunt la fel, de fel sunt friguroasa acu' ...noaptea de ex dorm in tricou si dezvelita, in conditii normale si vara ma invelesc cu ceva subtire...

Citat:
citat din mesajul lui bebelu86

feteleeee..eu mor de cald. stau in tricou si o pereche de colanti subtiri si numai pot de cald. de la ce sa am caldurile astea??? eu care sunt friguroasa de fel, acu sunt transpirata. iar al meu zice k e bine in camera. nici cald nici frig. ca sa nu zic ca am inchis caldura de tot.

Ralu si buburuza va
Marriage Ticker

Mergi la inceput