Iepurasi De Martie - Aprilie 2010 (84)
Raspunsuri - Pagina 8
nafi spune:
Citat: |
citat din mesajul lui oanaiacovita FETELOR, VA ROG HAIDETI SA NE OPRIMI DIN ATATEA PARERI PRO SI CONTRA!!!! S-A AJUNS MULT PREA DEPARTE SI UITAM CRED PENTRU CE SUNTEM AICI!!! Vad ca nu se mai discuta de bebei si alte celea, ci doar de o singura persoana pe care o sustinem sau o excludem. Haideti sa ramanem un grup de mamici care discuta despre bebei si sa lasam la o parte toate resentimetele. Vad ca se retrag deja fete, si eu chiar nu vreau. Urmeaza o perioada SUPERBA, CRACIUNUL!!! Haideti sa ne unim fortele si sa facem cea mai frumoasa sarbatoare pentru iepurasii nostri. Pentru cele mai multe dintre noi, e primul Craciun langa un copil, impreuna cu o familie implinita. Raman la dorinta mea sa facem un colaj de poze cu Craciunei si Craciunite. Haideti sa intre toate fetele in filmulet, ca le agream mai mult sau mai putin. VA ROG EU MULT!!! Desi zau ca nu sunt in perioada cea mai buna a mea si totusi gasesc resurse sa iert si sa uit. Oana, mami de minune mica, Eric Nicholas(21.02.2010) Multumim Doamne pentru minunea data si ajuta-ne sa fim sanatosi! Cand cineva acolo SUS te iubeste... |
Te sustin in ceea ce spui!
Wow..in valtoarea evenimentelor de zi cu zi chiar uitasem ca se apropie un moment atat de frumos! primul Craciun alaturi de puiul meu si primul Craciun pe care il vom petrece in cuibul nostru Sper sa reusesc sa-l conving pe sotul meu ca anul asta sa luam un brad adevarat ca el cica nu vrea sa schilodeasca natura ptr un moft si sunt buni si aia de plastic. Si eu iubesc natura dar nimic nu se compara cu mirosul de brad in casa de Craciun!
Il culc pe shtrumf si revin!
de Riccardo
Povestea lui Ricky
http://forum.desprecopii.com/forum/log.asp?log_id=154629
CoriMami spune:
Buna!
BISCUITI de casa - 6/12 luni
125g faina de orez, 250g faina ovaz, 1 lingura ulei masline, aprox 125ml apa
Fainurile se gasesc la plafar, sau le facem la rasnitza de cafea din boabele respective. (noi le-am cumparat de la plafar)
Se amesteca bine cantitatile, apa se pune treptat, functie de cum cere compozitia. Este posibil sa fie nevoie de putin mai multa apa sau/si ulei decat scrie la reteta.
Aluatul va fi vartos si se va desface de pe degete. Se intinde o foaie pe planseta presarata cu faina, foaia fiind cat mai subtire, de preferat de cca 1mm. Se decupeaza forme de biscuiti cu paharul si se aseaza in tava mare a cuptorului pe hartie pergament.
Se da la foc potrivit, se lasa pana se rumenesc, sunt gata in aprox 25 min.
Reteta de linte pe care am dat-o sapt trecuta a incercat-o cineva?
Eu nu sunt asa harnica, am rugat soacra sa faca biscuitii. Cand vine ora de masa, ii strivesc biscuitele cu o lingura pe un fund de lemn si i-l dau cu branza, iaurt, etc.
Sunt f buni si pt curele de slabire:) - evident nu sunt prea gustosi si sunt f tari.
Mamica de 8 martie - dulcea fetita Eliza Valentina
sensibila spune:
Multumim pt urarile de 8 lunite : stanucel, oanaiacovita, Bumbitza, babyangel.
E o dulcica si o frumoasa, sau pt mine asa e. Se catara de zor pe tot ce pride sa se ridice in picioare, si se ridica de fiecare data, insa cateodata fara sa apuce, doar se sprijina. Sunt incantata de ea. Merge de-a buselea f bine.
Multumesc si celor ca au urat de bine pt pisicuta mea. E mai bine. Nu are nimic fracturat, doar niste ligament rupte la piciorul drept din spate. Probelema e ca nu merge si facem in continuare injectii cu antiinflamatorii, vitamine si antibiotic. Acum am 2 “copii” cu pampers. Si pisica poarta. Oricum trebuie sa se duca inflamatiile sis a speram ca o sa mearga si pepicioarele din spate. Asa e mult maibine, se taraste de zor, se spala, toarce. Nu mananca, dar doctoral zice ca asta e fiita , momentan ii dam cu siringa. Trebuie sa fie bine !
dayanara – foarte frumos filmuletul, se misca foarte bine Silvana.
annya9 – vai ce dulceeeeeeee eeeeeeeeee ! Un cuceritor.
Apropo fetele, am vazut ca sunt diverse persoane care vand borcanele de mancarici pt bebei la jumatate de pret. A luat cineva ? Sunt ok ?
La multe lunici iepurasilor : Radu Alexandru de annya9 Maria de nibi_niki , Kira Maria de iliraluca !
de Steluta Norocoasa Gia Darria nascuta pe 10.03.2010
IAD nr 3 reusita 16.06.2009 cu Dr Anca Moisa (prima IAD nereusita, a 2-a IAD avort menstrual)
Atat sunt de mare !
www.petitieonline.ro/petitie-p42643046.html " target="_blank">Spuneti NU abuzului sexual fata de minori!
"Copii trebuie crescuti pentru ei, nu pentru parinti." N. Iorga
"Un copil poate oricand sa-l invete pe un adult trei lucuri: cum sa fie multumit fara motiv, cum sa nu stea locului niciodata si cum sa ceara cu insistenta ceea ce-si doreste"
nafi spune:
M-am intors! sa vedem cat doarme musiu...de obicei 30 minute!
Ah...sa va salut intai ca am intrat asa fara sa dau buna ziua!
Buna ziua fete dragi!
Mai scriu si eu cat mai am internet caci schimband adresa trebuie sa facem cascadorii ca sa mutam netul de aici ( avem o vodafon station) la noua adresa, asa ca nu stiu cat va dura sa avem acces de dincolo. Suntem un pic in urma cu mutatul din cauza ca aici...nimeni..dar absolut nimeni nu-si face treaba cum trebuie ci doar de mantuiala Asa ca...ieri si azi a trebuit refacut parchetul , termostartul de la centrala nu functzioneaza si cel de la administrarea cladirii inca nu a descoperit de unde se infiltreaza apa care a udat o parte din peretele din camera lui Ricky Maine ne va fi livrata bucataria si stam cu frica sa vedem ce probleme va mai avea si aceasta Ar fi prea frumos sa fie totul perfect!
Bumbitza - sper ca esti mai bine astazi caci mama ar trebui sa fie la tine sa te ajute Pupicei si Ilincutzei cataratoare.
Maine vine si soacra mea ptr vreo 5 -6 zile, ca sa se ocupe de Ricky cat mutam noi calabalacul. vom profita duminica sa iesim la cina doar noi doi mai ales ca avem si ce sarbatori, un an de la nunta! Se spune ca asta e celebrarea de hartie asa ca drept cadou trebuie sa iei ceva din hartie. eu am luat o carte care mi s-a parut interesanta si care sustine cumva efortul meu de a-l determina pe sot sa citeasca si altceva decat carti despre avioane, aviatori, astronauti si spatiu.
Erina - eu folosesc f mult plantele si nu sunt deacord sa fie interzise. e adevarat ca utilizate dupa ureche pot da efecte secundare chiar grave (am patit-o chiar eu cand am baut in exces ceai de crusin ptr constipatie si mi-am "bulit" colonul) dar m-am invatat minte si m-am documentat cum trebuie ptr a evita greselile de gen in viitor dar nu am renuntat la plante. ptr mine tratamentele naturiste sunt primele si abia dupa aceea apelez la pastile.
Freedelia - felicitari ptr mersul de-a busilea! si noi ne apropiem...pana acum se ridica pe brate,de ieri a inceput sa ridice si funduletzul ptr cateva secunde si sa se balabane in fata si in spate de ne vine sa-l papam de cat de scump e!
Babyangel - ma bucur ca ati facut progrese! sper sa scapati cat de curand si de coastele evazate!
Nu stiu ce mai voiam sa scriu...iau o pauza si incerc sa revin
de Riccardo
Povestea lui Ricky
http://forum.desprecopii.com/forum/log.asp?log_id=154629
dayanara spune:
multumim pt vizionarea filmuletului :)
freedelia nu ma satur sa ma uit la pozele tale! ai auzit de.o mie de ori normal, dar copiii sunt absolut superbi!
chiar vroiam sa te intreb, asa.i ca nu.i problema pt ei la reclame? nu.i chinuie bla bla, nu de alta dar si silvana a primit o propunere, doar ca ta.su nu vrea, dar eu da :) si normal ca mai sunt si o gramada de bani :)))
ami silvana merge de ceva timp in 4 labe, mai incet mai cade doar ca acum am apucat s-o filmez si dintii cred ca apuc sa le fac poze cand vor iesi toti :)))
roxana si silvana aroa (2.04.2010) ivan leonard(2.12.2006)
"De medico, poeta y loco todos tenemos un poco"
POZE
andra_s spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui Erina
Andra, ultima descoperire e ca nucile se maninca imediat dupa curatare din coaja tare, alfel se oxideaza si pierd din propietati. In strainatate nucile sunt foarte apreciate, noi cumparam migdale crude cu 7 lei 100g in loc sa peofitam de bogatia pamintului nostru. Walnuts http://nutritiondata.self.com/facts/nut-and-seed-products/3138/2 Almonds http://nutritiondata.self.com/facts/nut-and-seed-products/3085/2 ------------------------------- mamica Dariei si a lui David L'amor che move il sole e l'altre stelle./Amami di piu quando lo merito di meno perche sara quando ne ho piu bisogno. |
mersi mult de pont, n-am stiut noi avem un castronel cu nuci pe masa ca mai rontaim asa un miez in trecere dar pe viitor ma conformez, le las in coaja
Poze & www.youtube.com/user/andrastephanie#p/u" target="_blank"> Video
Mami de minune mica Ianis Stefan (19.01.2010)
Suntem cei mai fericiti parinti din Univers !!!
andra_s spune:
Anca ma bucur ca sunteti din ce in ce mai bine, hai spune-i si tu lui Codrin ca nu se mai poarta evazat
Nafi bafta cu mutatul, sa ai forta si rabdarea necesara
mai aveam ceva de zis, dar am uitat
Lindal spune:
Revin si eu, insa la subiectul meu, ca nu am timp de alte discutii, si asa scriu intr-un capitol si apuc sa multumesc in urmatorul.
Asadar multumesc fetelor care mi-au scris:
Erina, nu stiu la ce clinica dermatologica te referi. Oricum astept si informatiile de la mamica din Japonia daca mai ai timp si reusesti sa vorbesti cu ea.
Kossir
Vladi, intotdeauna cu sfaturi bune, vom merge si la dermatolog.
Mihaelagrosan, vad ca e complicata treaba cu alergenii astia. Vom apela si noi la homeopat.
Bumbitza spune:
Neata fetelor! Multumim pt gandurile bune, azi vad ca-i ok fii-mea, deh..are si ea zile si zile. E in tarc si discuta intens cu jucariile
Abia astept Craciunul, primul cu bebina mica si iubita, parca deja au alt sens sarbatorile
Ma duc sa mananc si eu ceva ca n-am apucat.
Duminica mergem la un botez, iupiiii, o luam si pe ilinca cu noi in prima parte apoi sta mama cu ea
Mada mami de Ilinca frumoasa (31.03.2010)
Mami si tati te iubesc mult!
andra_s spune:
am tras si eu cu ochiul la alte grupuri de aici sa vad daca exista tensiuni si pe la altii
de fapt doream ea sa vad cum arata prima pagina si la altii si nu pot sa nu intreb de ce s-a optat pt "a ascunde sub parola" lista de iepurasi ???
eficienta de spatiu, am inteles, dar nu ei sunt personajele principale? nu ma deranjeaza niciuna dintre variante ... doar ca prima noastra pagina este ... fff rece ... si na, sunt invidioasa ca la alte grupuri se simte voia buna, unitatea si starea de bine inca de la inceput, la noi ... cam bate vantul, asa ...