Spiridusi de 2006 in sarbatoare(13) - LMA Razvan!

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Giova spune:

gata vizita la pediatra.
Edi e ok, ea zice ca e o iritatie de la traspiratie, sa nu-l mai imbrac gros si sa nu-i dau nimic cu lana. Pai frate, la noi e 20 grade in casa noaptea si el doarme in body subtire de bumbac, bara altceva pe dedesupt...si de cele mai multe ori e dezvelit.
Sta bine la toate...coaste, fontanela inchisa, 11,5kg, 84cm, urechi-gat-totul ok, slava domnului.
Intr-adevar, l-a ajutat mult vaccinul pneumoccocic, nicio raceala pana acum.

Lili am inteles acum treaba cu concursul. Pacat ca a iesit totusi...mai bine nu era concediul, caci atunci sigur ramanea in finala.
cu lego...nu stiu care sa-l iei...depinde ce personaj il incanta mai mult pe Nicolas...sau nu pt. el este? sau unul de constructii...statia aia de politie e faina...
Cum e cu postul asta in afara de carne ce nu ai voie sa mananci? l-as tine si eu,poate mai dau ceva jos...
Silvia lasa ca va prinde bine cate o iesire...of ce as mai iesi si eu...cand mergem in Alba si iesim cu prietenii, asa de bine este...uiti de tot, asa d ebine ne simtim...zau ca-mi vine sa ma mut de tot in alba...macar pt. astfel de iesiri.
Iuliana poate a mancat ceva Matei, sau a fost doar un moft?


Gio de Edi (02.07.2009) si Marco(06.01.2006)
www.dropshots.com/ioana_purdea#date/2010-01-07/14:30:34" target="_blank">2 prichindei, www.dropshots.com/purdeaioana" target="_blank">Paris
mamica de 2 smecherasi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns teolinda spune:

GIO - pai in post nu se consuma alimente de origine animala- carne-oua-lapte si derivate...
Postul Craciunului este f usor de tinut pt ca sunt multe dezlegari la peste... pai sa tot ti post... daca intr-o sapt avem voie sa mancam de 4 ori peste adica in zilele de marti, joi , sambata, duminica... pai daca si-asta mai e post greu...
Uite-acum m-am montat si sper sa ma ajute Doamne Doamne sa-l tin pe tot. Bine la mine nu-i problema cu carnea si ouale ca nu ma omor pe ele.. cu laptele e greu sa renunt la el... tocmai pt ca "ingrasa" imi place asa de mult sa-l consum.

Cat despre preferinte de lego... nu-i problema de Nicolas ..el accepta orice .. eu intrebam care ti s-au parut tie mai utile...c-asa ei vor multe la prima vedere daca ar fi sa le cerem parerea

LILIANA COSMIN ANDREI (28.01.2010) si NICOLAS ALEXANDRU (6.12.2005)

www.dropshots.com/teonic" target="_blank">POZE


"Exista un singur copil frumos pe lume, si este al fiecarei mame!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Giova spune:

Mai daca iti place pestele ok...dar eu nu ma omor dupa el...mai bag un biban de mare cu legume...asa din cand in cand.
Lego...toate mi s-au parut utile, caci Marco se joaca cu ele. Uite Alain nu le doreste...asa ca nu stiu ce sa zic...depinde de copil.
Marco ar vrea acum lego duplo la zoo...dar e peste 3 mil. si cum e pana in 5 ani....nici nu ma gandesc sa-i cumpar. el e innebunit dupa animale...doamne cat se joaca cu ele, le face grajduri, fel de fel...si dupa dinozauri. Cred ca si din cauza asta vrea arca lui noe de la playmobil cu toate animalele alea.


Gio de Edi (02.07.2009) si Marco(06.01.2006)
www.dropshots.com/ioana_purdea#date/2010-01-07/14:30:34" target="_blank">2 prichindei, www.dropshots.com/purdeaioana" target="_blank">Paris
mamica de 2 smecherasi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns toanca spune:

Giova, bine ca nu are Edi nimic.


Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns silvi_2005 spune:

Giova eu nu ziceam ca nu le mai vrea deloc ci ca nu mai e asa interesat oricum pe primul plan la el au fost mereu garajele si masinile dar se mai joaca si cu lego tot cu masinile de la el in mod special
Lili cand sunt mai 4 zile dezlegare la peste ca eu mai mult de 2 nu am vazut domane da sa fie 4. Sieuimi fac pb de stomac si de lipsa de lapte dar eu vreau sa incerc uc un lapte de soia bun luat de la ceva mag naturist ca sigur sunt si bune, cu vanilie am gasit unul mortal dar simplu nu inca sa imi placa. Ala ar fi bun si la gatit. pLus ca ao carte cu retet de post si sunt o multime de tarte cu legume care suna tare bine.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns teolinda spune:

Silvia pai dezlegarile sunt asa:
nov: zilele de 21,23,25,27,28,30
dec: zilele de 3, 4,5,6,7,11,12,13,18
O adevarata cura de peste.

GIO - f. bine este Edi la masuratori. Bine ca nu a mai racit. Si eu am o problema cu invelitul copiilor... ba mi se par pilotele prea groase ca transpira sub ele (Nicolas si-o trage pana la gat), ba mi se par prea subtiri paturile.. Ba mi se pare ca nu porneste centrala la timp ... si ei sunt sensibili si-i apuca tusea fix inainte sa porneasca centrala desi termometru nu arata niciodata sub 22 grade. Ba mi se pare ca au obrajii si nasul reci. Cert e ca acum ii apuca tusea pe la 1- 1:30 noaptea.Trebuie sa ma duc la ei..sa-i ridic putin (pe Nicolas in fund, pe Cosmin il iau in brate) dupa care in 5 min. se linistesc... ce naiba o mai fi si asta... habar nu am.

Am inteles cu Duplo alea pana la urma... ii arat eu lui Nicolas pe Quick 24 ca si la ei sunt ceva reduceri... o sa compar cu Amazon da' doar cat sa-mi bag "unghia in gat" eventual ... ca nu m-apuc sa comand de-acolo oricum.

Iuliana.. ma bucur ca ne-ati vizionat.

Silvia .. pai si verisoara-mea e asistenta... In ceea ce priveste faptul ca s-a facut publica relatia celor 2 a fost clar strategie de marketing.. sunt curioasa daca o sa si castige ea concursul... si daca da.... cat mai sta ala cu ea...poate sa "manance" banii impreuna. Oricum el e o alegere destul de proasta... da' ma rooog pt concurs... sa o ajute o fi facut bine ca s-a cuplat cu el. Ea mi se pare prea nefericita si deprimata...
In plus.. mai sunt si altii care s-au cuplat pe-acolo... de ei de ce nu s-o fi zis nimic?

Revin...


LILIANA COSMIN ANDREI (28.01.2010) si NICOLAS ALEXANDRU (6.12.2005)

www.dropshots.com/teonic" target="_blank">POZE


"Exista un singur copil frumos pe lume, si este al fiecarei mame!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns toanca spune:

Liliana, mai sunt si altii care s-au cuplat pe acolo?????
Si eu am aceeasi problema cu caldura: ba e patura prea subtire, ba prea groasa, ba nu porneste centrala.....
Si nici Matei nu sta invelit

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns silvi_2005 spune:

Lili am inteles cu dezlegarea la peste, cu exceptia vreo 2 zile din cele zise de tine le-am vazut si eu pe calendarul crestin ortodox poate nu o fi ala foarte bine pus la punct. INTREBARE oare prin dezlegarea la peste se intelege si celelalte fructe de mare ca tot un fel de pesti sunt nu ai tu vreun preot pe care sa il intrebi ? Oricum pe mine ma tenteaza tare sa il tin si numai daca imi face ulcerul meu figuri nu il tin daca reusesc incerc ca nu am tinut postul asta niciodata. Cu cuplatul lor si eu am zic ca sunt texte vezi Doamne cel mai bun culturist a cazut lat indragostit de o grasuta ca avea suflet mare si o face el fotomodel poate suna aiurea dar eu asa vad lucrurile astea de televiziune startegii ca parca ar cadea lat nu stiu ce culturist sau actor cand m-o vedea pe mine sau bucatele mele
Giova dar nu e putin 20 grade ? eu sunt tare friguroasa mereu nemultumita pe astia de aici cu caldura lor desi sunt singura din bloc care lasa caloriferele la maxim de am si avut 500 euro regularizare. Pi mie in dormitor la 21,5 cat e noaptea mi se pare ca inghet in sejur e 23-25 de grada si asta e temperatura mea de iarna, 25 ziua si 23 noaptea.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns teolinda spune:

Silvia evident ca si fructele de mare sunt tot la categoria peste.. deci ai liber la ele. Eu credeam ca vrei sa intreb daca poti manca in restul zilelor cand nu e dezlegarea la peste... fructe de mare.
Dar sa stii ca aia nu s-au cuplat de dragul show-ului... s-au cuplat pe bune. Ce mi s-a parut aiurea e ca i-au presat sa recunoasca de dragul showului. S-au cuplat inca de la inceput... o fi fost dragoste la prima vedere... oricum mi se pare aiurea mai ales din partea lui.

In rest... mai era una pe-acolo care s-ar fi cuplat cu oricine.. a incercat sa se lipeasca de toti... era f. disponibila, pana la urma am inteles ca "s-a indurat" un cameraman si de ea

Si pe mine ma multumeste temperatura cand este de la 23 gr in sus... Termostatul nou(de vreo 2 zile) este montat pt cand coboara la 22 da' eu tot comentez ca mi se pare ca se face frig... sunt f friguroasa de fel

LILIANA COSMIN ANDREI (28.01.2010) si NICOLAS ALEXANDRU (6.12.2005)

www.dropshots.com/teonic" target="_blank">POZE


"Exista un singur copil frumos pe lume, si este al fiecarei mame!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Giova spune:


Marco ne-a scos afara...a zis ca e frumos si ca sa iesim in parc. acolo ne-am intalnit cu un coleg de gradi si mamica lui asa ca am stat aproape 2 ore. Edi saracul tot venea la mine si-mi arata mainile inghetate, l-a mai luat si bunicul prietenului in brate...cred ca le-a prins tare bine, ca au mancat de-au spart.

Mai eu sunt super calduroasa din fire...Clau moare de frig...dar copiii sunt invatati dupa mine. ei dorm de cele mai mult eori dezveliti si nu mi-au racit odata. de cand cu cladurile astea nu dau drumul la centrala decat inainte de baita...Termostatul e pe 19 grade si in casa arata 22 grade...asta in living ca e aici. daca il duc in dormitor cred ca e mai putin.
Eu ma sufoc pe caldura, sa stiti ca se doarme mai bine cand e mai racoare, asa nici nu se transpira sub pilote.

Cu postul...ma tot gandesc...as vrea pt. silueta si organism...dar nu stiu daca pot sa-l tin...fara o branzica, un unt...poate miercurea si vinerea sa-l tin asa cum trebuie si in rest fara carne...mai vedem...mai e putin.

Lili nu e uscat aerul in camere de tusesc amandoi? la asa caldura....
stiu ca tu ti-ai luat parca umidificator cand era Nicolas bebe.
s-au mai cuplat si altii pe acolo...o si vai....
Silvia depinde si cum esti invatat cu caldura. eu nu pot sa dorm la 23 grade...ma sufoc...mai porneste cateodata centrala, ca uita Clau sa de-a termostatul mai jos si mor...ma trezesc rapid si deschid geamul sa intre racoarea.
asa sunt si piticii invatati si nu sunt deloc sensibili...nu mi-au racit odata .
Maraki, Bumbi pe unde umblati?

eu sunt singura acasa. domnul sot a iesit cu baietii, eu cu baietii mici. Macar Edi doarme...Marco patruleaza numai in chiloti pe aici...e si asta in calduri ca mine.
, pe maine.


Gio de Edi (02.07.2009) si Marco(06.01.2006)
www.dropshots.com/ioana_purdea#date/2010-01-07/14:30:34" target="_blank">2 prichindei, www.dropshots.com/purdeaioana" target="_blank">Paris
mamica de 2 smecherasi

Mergi la inceput