Spiridusi de 2006 in sarbatoare(13) - LMA Razvan!

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns toanca spune:

Neata.
Dau o sau un ceai, in functie de preferintele fiecareia, mai ales acum ca s-a cam stricat vremea (cel putin in Bucuresti).
Silvi, eu marea majoritate a ciorbelor le fac cu bors (ce-i drept bors din tarate) pentru ca lui Matei (si nici mie) nu prea ii plac supele; eventual doar supa cu galusti.
In rest.....nu prea avem noutati.



Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cosmi1975 spune:

neata gagici....aseara am fost si eu la Hangoo Jumps...20 min am rezistatgreu tare ,mie nu mi a placut niciodata sa fac aerobic....dar sportul asta e de jale...Bianca a rezistat...deci clar nu i de mine,la inot si masaj am sa ma duc ca acolo sigur fac fatza

Pe Bianca a durut o capul rau nici nu s a dus la primele 2 ore....eu banui motivul, cred ca tb sa i vina CM care la ea inca nu s a stabilizat

Stefan un scump ,e la gradii...el face cu placere toate activitatile dar are o pb...il imita pe un baietel si atunci cand ala nu are chefiese cate o fisa...vai steaua ei

faza tare,...Stefan iar esti prieten cu Oana????da nu mai suntem despartiti...adica cum mamii despartiti.....,,lasa ca stii tu mamii, nu mai sta cu ianissi ne am impacat

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Giova spune:


eu cu aspiratorul...am dus copil la gradi si de atunci lenevesc si mai aspir...greu cu curatenia asta, dar trebuie facuta.

Iuliana mersi de .
Noi supa ii zicem doar la cea facuta din gaina. restul toate sunt ciorbe la noi. le acrim cu bulion sau otet...am cumparat odata bors la plic...e ok, dar la noi nu e obiceiul asta.
Baietii mei sunt fani ciorbe/supe. eu nu prea.
maraki eu rezista fara facebook...dar oricum buna inventie. asa am reluat legatura cu colegii din faculta, super.
Cosmi ce tare e papan. auzi la el...are prietena, stie ce e aia despartire,.
Fain ca rezista Bianca la aerobic...cred ca e misto, dar obositor...nici eu nu as face fatza...tot zic ca ma apuc de Pilates si nu ajung din cauza programului lui Clau.
La nepoata i-a venit odata CM si atat, cine stie cand i se reporneste. sper sa se stabilizeze odata la Bianca, mai ales ca ei i-a venit deja de 2x, nu?
Silvia ma bucur ca faci fatza cu brio postului.

gata pauza, trec la munca iar.
la noi e frumos afara...parca mai cald decat ieri, cu toate ca aseara a plouat.



Gio de Edi (02.07.2009) si Marco(06.01.2006)
www.dropshots.com/ioana_purdea#date/2010-01-07/14:30:34" target="_blank">2 prichindei, www.dropshots.com/purdeaioana" target="_blank">Paris
mamica de 2 smecherasi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cosmi1975 spune:

Giovace harnicuta esti....asa e Biancai ia venit de 2 ori...dar cu o luna pauza intre ele...si acu la fel

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cosmi1975 spune:

Iuliana si la noi la fel....ciorbela putere cu bors facut de mama
Silvii pai la ce bunatati faci tu...nu se cunoaste ca s de post...minunatii nu alta
MARAKI asadar esti cu facebookul ala..ne ai tradat

eu nu tin postma simt slabita si pofta de papa nu am asa ca iaurt mai bag...tin vinerea


Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns toanca spune:

Cosmi, si mie imi face bunica la tara bors...sau daca nu face bunica iau din piata de la o mamaita....si este super gustos; cateodata il beau gol si uit ca trebuie sa mai pun si la ciorba
Ciorba preferata a lui Matei este cea de vacuta cu taitei facuti in casa (de mine)


Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Giova spune:

Iuliana auzi la ea...taitei facuti in casa...de manutza ei.
Soacra face taitei asa ca ne aprovizionam de la ea. acum s-au terminat, sa vedem daca are pe acasa, caci ea e in germania.
Oricum baietii prefera supa cu galusti, nu cu taitei, asa ca m-am scos.
Cosmi tu ar trebui sa mananci la cum esti...nu sa tii post, ca o iei razna. asa ca, daca-ti vine sa papi mananca, nu te gandi ce zi este.


Gio de Edi (02.07.2009) si Marco(06.01.2006)
www.dropshots.com/ioana_purdea#date/2010-01-07/14:30:34" target="_blank">2 prichindei, www.dropshots.com/purdeaioana" target="_blank">Paris
mamica de 2 smecherasi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maraki spune:

hello,


Toanca mi-ai facut o pofta de baut borssss Moaaama ce mai beam cand cumparam din piata de la Obor Am venit intr-un am cu borcanul de huste dupa mine in avion dar nu stiu de ce, nu mi-a iesit borsul cum stiam ca il face mama prietenei mele Au spus vamesii ca au vazut fel de fel la pasageri dar huste in borcan, niciodata
Giova de ieri vroiam sa te intreb,ce face socrela la baba? Ai incercat sa o suni cu numarul ala?
Cosmi, nu v-am tradat draguta Vezi ca intru si aici

Monica
http://www.community.webshots.com/user/maraki36
mami cu Angelo poniroulis ( 29 Dec. 2005 )
Foto Angelo
Angelo1
Angelo2
Angelo3
Angelo4
filmulete maraki5

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andiaroro spune:

Lili-sper ca ati reusit ceva cu testele...Insa, din exp noastra, daca vrei sa nu fie deloc perturbate, trebuie facuta pauza de medic de o luna. Zic asta, fiindca atunci cand i-am facut lui Alex testele, ne-a chemat degeaba alergoloaga dupa o zi pe alta ca apoi sa ne cheme peste alte 10 zile ca sa fie pauza de medic. Am ajuns peste 15 ca am zis eu sa fie mai mare pauza si cand am intrat in cabinet m-a intrebat: ati facut pauza o luna?...Cand i-am aratat hartia scrisa de ea sa venim peste 10, a dat-o la scaldat ca in cazul nostru merge si asa...Ma rog,n-a iesit nimic la testele ei si cand am stat de vorba cu amica mea pediatru mi-a spus ca trebuie pauza de medi de o luna, daca vrei rez 100% sigure....Io am lasat-o balta ca Alex s-a calmat ca i se tragea clar de la un polen ca doar in martie il apuca.In sf, sper sa te lamuresti si sa scapati de nebunie ...Cand Alex atusit sec pana a vomitat pompierii l-au dus imediat la spital ca e considerata chestie serioasa...
Poate scapati cu pragurile de varsta. Bat in lemn, dar la Alex sper ca cel de 3 ani a fost cu noroc. Ca in martie anul asta nu a mai avut pb..Mai e unul si la 6.

Marti seara am fost la sport si Anastasia l-a adormit pe taica-su. Cand am intrat in casa a sarit din pat: SSSt, mama, tata face dodo!. Apoi il tragea de sosete: Tata, a venit mama.
Cica el pazeste copii. Noroc ca Alex era frant de la piruetele de la dans si nici macar nu stia ca eu sunt plecata ca adormise inainte.
V-am zis ca la gym am refuzat sa-l trec la grupa superioara ca n-aveam cum sa ajung acolo, dar pe profa de muzica n-am mai refuzat-o si bine am facut ca mi-a zis profa ca e super incantat, iar eu il auzeam de pe hol cum raspunde: Stiu eu, stiu eu.+ ca la 6_8 ani, unde e acum sunt doar 4 copii, iar la 3_5 erau 10...Sapt trecuta au scris si note, ieri cantau la pahare cu apa si acu incerca sa ma convinga ca el o poate invata si pe asta mica la pahare.

Eu am fost mare fabricanta de bors pana sa-l am pe Alex(alimentam toate prietenele), dar acum m-am lenevit cu toate ca nu trece luna sa nu am cate o solicitare. Tot ma curteaza si Cristi sa mai fac ca doar nu e greu, dar eu tot aman...nici eu nu stiu de ce!Ca este atat de simplu.Acresc cu lamaie cand ma apuca...fac un fel de "à la greque".

Cand am chef sa fac taietei amestec repede un ou cu faina si intind o foaie fff fina, pe care o rulez si apoi tai cu cutit fasiute fff subtiri...De obicei fac smecheria cum pun oala la fiert si la sfarsit arunc acolo taieteii.
Giova-denumirile astea sunt generice si difera in functie de regiune...Bors-e cuvant slav. Dar pentru rusi nu are de-a face cu zeama nostra de tarate. Ei spun asta la ciorba cu multe legume si cu ingredient clar: sfecla...Nu exista ciorba care sa se cheme "bors" pentru rusi si polonezi, care sa nu contina sfecla rosi si care da culoarea caracteristica
Cosmi-mare crai Papan al vostru!
Maraki-tu un post de melodiile alea grecesti ar tr sa tii


Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maraki spune:

Ana m-am lasat de post Nici nu am mai ajuns la biserica sa aducem preotul, candela nu am aprins-o de o sapt. de tamaiat a spus preotul sa fac de 2x pe sapt si am neglijat De muzica imi ceri imposibilul, asta m-a tinut intotdeauna si la bine si la greu Am avut o pauza mare de muzica greceasca, acum mi-a revenit cheful, parca e alta atmosfera chiar daca sant la nemtalai( am mai spus ca astia nu stiu sa traiasca )

Monica
http://www.community.webshots.com/user/maraki36
mami cu Angelo poniroulis ( 29 Dec. 2005 )
Foto Angelo
Angelo1
Angelo2
Angelo3
Angelo4
filmulete maraki5

Mergi la inceput