Abdomen extraplat (49)
Raspunsuri - Pagina 21
Ele spune:
Baby..cred ca 80% dintre sportive doar citesc dar la cap scris...mai rarutz. Cel putin asa sunt si eu. Va citesc si de la munca, ma uit la pozele voastre, bineinteles ca si prestez dar de muulte ori mi-e lene sa scriu sau nu am nimic interesant de zis.
Si acuma la fel..nik interesant.
In schimb mi-am luat carnitina cu crom si suprizaaaaa...am vreo 2 sapt de fara dulce.
Azi a fost ziua unei colege si sub pretextul postului, nu am pus gura.
Elena & Denisa
iulix spune:
Salutare!!
Ele pai te tii tare!!! Si cum iei suplimentul?
Elena eu pusesem poze.
Deus multa sanatate lui Aaron.
Baby
Eu azi m-am tinut pe pozitii; fructe la greu si doar la pranz am mancat niste ciorbita de legume (mai mult zeama chioara ) si un pic de guacamole (a fost prima data cand am facut) cu 2 felii de paine neagra prajita. Trec la nitelus sport ca am chef de miscare.
Ele spune:
Iulix eu iau numai cand fac sport. 2 sau 3 capsule inainte si dupa sport.
Acuma daca gresesc astept sa ma apostrofeze Deus.
Elena & Denisa
Ele spune:
Am copiat direct de pe site-ul de unde le cumpar:
Este un produs destinat arderii gr#259;similor corporale care, pe lânga;
L-carnitina; mai contine si crom sub forma; de crom picolinat. Cromul ajuta; la fortificarea musculaturii si la reducerea considerabila; a stratului adipos.
L-carnitina este un aminoacid sintetizat la nivelul ficatului si rinichilor. Reduce masa adipoasa; si amelioreaza performantele fizice (în special în ceea ce priveste rezistenta la efort). Faciliteaza; producerea energiei prin arderea grasimilor astfel economisind o parte din glicogenul muscular. Se foloseste datorita efectelor sale cardioprotectoare si influentei benefice asupra profilului lipidic - efect de reducere a nivelului trigliceridelor si de crestere a nivelului colesterolului HDL (cel “bun”). De asemenea, s-a constatat ca L-carnitina are proprieti si antioxidante. Acetil-L-carnitina, un derivat al carnitinei care sa dovedit a fi un neuroprotector eficient.
Cromul este un mineral pe care organismul îl foloseste pentru functionarea normala, cum ar fi digestia mâncarii. Cromul ajutta la transferul glucozei din sânge în celule si pentru a fi folosit în procesele energetice pentru sintetizarea de grasime, carbohidrati si proteine. Suplimentele de crom sunt promovate ca fiind de ajutor în dezvoltarea masei musculare si în arderea grasimii si în cresterea arderii de carbohidrati. Deasemenea poate încetini pierderile de calciu.
Cromium picolinat este o combinatie de crom si acid picolinic, este forma absorbita; cel mai usor de catre organism.
Ingrediente: L-carnitina (sub forma de tartrat), crom (sub forma de picolinat). Ingrediente inactive: gelatin#259;, fosfat tricalcic (E 341).
Mod de administrare: 1 - 3 portii (2 - 6 caps.) cu cel putin 30 de minute înainte si imediat dupa antrenament.
Mod de prezentare: 60 capsule.
P.s. Am editat tot textul cu tz si sh.
Elena & Denisa
Ele spune:
Citat: |
citat din mesajul lui iulix Si daca nu e cu suparare poti sa imi dai si linkul de unde comanzi? Only me |
Ai PM.
Elena & Denisa
iulix spune:
Saru'mana mult de raspuns. Si inca o intrebare (cred ca te-am capiat ): il iei strict pt. a capata rezistenta la efort?
Ele spune:
Nu..ca sport fac indiferent daca iau sau nu carnitina. Iau pt arderea grasimilor . Oricum deocamdata nu vad nimic schimbat decat faptul ca nu mai simt nevoia de dulce. Dar pt mine mai mult decat ok daca ma linistesc cu dulcele.
Elena & Denisa
iulix spune:
Si eu am ceva cu dulcele asta... Astept sfatul lui Deus, ca m-ar bate si pe mine gandul sa iau.